Blackstar HT1R Combo

Φιλε IraklisZS λαθος καταλαβες.Αυτα που εγραψα ηταν αναφορα στα λογια του satan.Φυσικα και συμφωνω μαζι σου σ αυτα που γραφεις  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
Εξαρτάται από τον ήχο που θες να πετύχεις. Φυσικά και δεν είναι ανέφικτο αν γνωρίζεις τι κάνεις. Το πιο γνωστό σχετικό παράδειγμα, ο 57 Champ, έχει 8ρι μεγάφωνο και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές κλασσικές και διαχρονικές ηχογραφήσεις που είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις (πχ. τo Layla).
Μιλάς όμως για διαφορετική κατηγορία ενισχυτή.Ο 57 champ δεν πλασάρεται ως "metal monster in a box" όπως προσπαθεί να πλασαριστεί από μερικούς ο blackstar και παρέλειψα και εγώ να το προσδιορίσω.

Δεν συμφωνώ. Ο ουσιαστικός λόγος ύπαρξής του είναι να παραδώσει το σήμα κατόπιν... ενίσχυσης. Το τι θα το κάνεις μετά είναι δικιά σου υπόθεση. Και ενισχυτές λίγων βατ είναι πολύ χρήσιμοι πάνω σε καμπίνες, ειδικά σε στούντιο.
Δεν αναφερόμουν όμως  στα...υπαρξιακά των ενισχυτών γενικά αλλά στην κατηγορία του συγκεκριμένου ενισχυτή,ο οποίος είναι practice amp.

Σίγουρα μπορείς να τον συνδέσεις πάνω σε μια καμπίνα και θα έχει τις εφαρμογές του,αλλά το πρωταρχικό target group στο οποίο απευθύνεται είναι άλλο ( βλ. bedroom players)

Μα και ο μπλακσταρ βασει των δικων μου βεβαια δεδομενων , χρειαζεται τουλαχιστον 2-3 πεταλακια μπραστα για να παιξεις μεταλ... Αν τελικα βεβαια το μεταλ ειναι ο σκοπος...

Ενα μπουστερ , ενα ικιου , και ενα νοιζ γκειτ... και ολα αυτα απο 8αρι ? Δε λεει κατεμε...

Το βασικο του θεμα ειναι το 8αρι γιατι ,  αν το 1 βατ εβγαινε σε 12αρι δεν θα ετιθετο θεμα συζητησης...

παιδιά μάλλον παρεξηγήσατε το λεπτότατο χιουμορ μου... :P

κι εγώ πλάκα έκανα, αναφερόμενος στα λεγόμενα του σατανά ;D ;D

για να μιλήσω και λίγο σοβαρά και να μην παρεξηγούμαι, για μενα δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σ'αυτους τους δύο ενισχυτές.

τους βλέπω σαν 2 σύνολα που στο ελάχιστο σημείο της τομής τους, ο μπουγκέρα υπερτερεί πανηγυρικά. Μιλάω προφανώς για τα καθαρά, αντε ως ελαφρά βρώμικα, που παίζουν ΚΑΙ οι δύο ενισχυτές, γιατί πολύ απλά ο μπουγκερα δε φτάνει στο γκειν τον μπλακσταρ.

Με ένα πετάλι μπροστά ομως, δε βλέπω γιατί να κωλώσει ο μπουγκέρα με το εκουαλάιζερ, τη λούπα, το 12άρι (οσο "χαλια" κι αν ειναι) τις "φτηνες" λαμπες.

προφανώς ο μπλακσταρ ειναι ενας ενισχυτής που απευθύνεται (κατα 99% εστω) σ'αυτους που "εχουν" και μπορουν να δωσουν κατι ακόμα για να εχουν την ευκολία τους ή το γκατζετάκι τους για το δωμάτιο, ή άντε και σε κανέναν νεο στο άθλημα της κιθάρας για εξασκηση.

και πάλι δε βλέπω που υπερτερεί σε σχέση με μοντελινγκ ενισχυτές στην ίδια κλάση χρημάτων.

τώρα τα υπόλοιπα για λάμπες, κακό μεγάφωνο, άθλιο ήχο, κλάσεις ανώτερες κλπ τα βρίσκω πολύ ελαφρά

Το θεμα ειναι οτι εδω γινεται μια καλη προσπαθεια αντιπαραθεσης και τσακωμου αλλα τσαμπα περιμενω , αφου ο Σπυρος δεν απανταει  :'( :'( :'( :'(

Απαντα ρε Σπυρο , να γινει λιγο χαμος να γουσταρουμε....

Παντως εγω δεν καταλαβα τα περι χριστουγεννιατικου δεντρου λαμπων του V22 (καθαρος λαμπατος ενισχυτης με 3 12ΑΧ7 και 2 ΕL84) συγκρινομενος με ενα λαμπατο ... πεταλι με 1xECC83 και μια 1xECC82...  ::)

aris 17561 είπε:
Το θεμα ειναι οτι εδω γινεται μια καλη προσπαθεια αντιπαραθεσης και τσακωμου αλλα τσαμπα περιμενω , αφου ο Σπυρος δεν απανταει  :'( :'( :'( :'(

Απαντα ρε Σπυρο , να γινει λιγο χαμος να γουσταρουμε....
Τι να απαντήσω ρε Άρη??

Δεν αξίζει καν ο κόπος....

Υ.Γ Είναι οι ίδιοι που όταν εγώ αγόραζα Bugera(όχι άκουσα είδα μου είπε η ξαδέρφη μου ) τους εκραζαν για σαπάκια και ήταν ακόμα στο fender Marshall και Mesa Boogie..αντε kai κανα Peavey λογω Eddie...

Y.Γ 2 Εντάξει παιδιά Blackstar καλό για metal???

Y.Γ 3 Γέμισε το Νοιz παντογνώστες youtubades bedroomplayerades

georgekz750 είπε:
Παντως εγω δεν καταλαβα τα περι χριστουγεννιατικου δεντρου λαμπων του V22 (καθαρος λαμπατος ενισχυτης με 3 12ΑΧ7 και 2 ΕL84) συγκρινομενος με ενα λαμπατο ... πεταλι με 1xECC83 και μια 1xECC82...  ::)
Αντικειμενικά ο Bugera είναι πιο ολοκληρωμένος ενισχυτής, ή για την ακρίβεια, είναι ενισχυτής, ο Blackstar πιο πολύ για μουσικό gadget μου κάνει. Βέβαια δεν θα με χάλαγε να είχα τον blackstar για την χρήση που προορίζεται όμως. Νομίζω ότι στον bugera αν βάλεις ωραίες gainατες JJ 12ΑΧ7 θα φτιάξει και το drive του.

Μια στιγμή, γιατί γίνεται αυτή η σύγκριση;  ???

theoctapus είπε:
Αντικειμενικά ο Bugera είναι πιο ολοκληρωμένος ενισχυτής, ή για την ακρίβεια, είναι ενισχυτής, ο Blackstar πιο πολύ για μουσικό gadget μου κάνει. Βέβαια δεν θα με χάλαγε να είχα τον blackstar για την χρήση που προορίζεται όμωσ.

Έλα ντέ...

Άλλο ένα video από ένα άσχετο που κι αυτός θα προτιμούσε τον Bugera V22 για ζεσταμα backstage  ;D

Aυτός έχει σπονσοράρισμα από την Blackstar, επομένως δεν πολυστέκει το να σου πει με τι παίζει αυτή την περίοδο.  ;) Από την άλλη, δεν έχω κανένα άλογο στην κούρσα του Βλάκσταρ ή του Μπουγκέρα και ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα "κερδίσει". Απλά παρατηρώ μια εμμονή να αναγνωριστεί τάχα μου κάποια και καλά υπεροχή επειδή έφτιαξες ένα θρεντ για να μας εξηγήσεις την προτίμησή σου. Δεκτή φυσικά, σημειώθηκε πολλάκις και περιέργως - έστω - επίμονα, αλλά από κει και πέρα τι? Να ανάψουμε καπνογόνα ή να του δώσουμε τη μπλε σφραγίδα ποιότητας του ελληνικού αρνιού?

εγώ πιστεύω πως ο ενισχυτής που πήρα εγώ είναι ο καλύτερος. ειναι τοσο καλυτερος που απεχει μιλια τους ενισχυτες του ανταγωνισμου, και επίσης ειναι πιο ιδιαίτερος απο τους ακριβότερους, που εχουν γινει σουπα.

bloody_sunday είπε:
Aυτός έχει σπονσοράρισμα από την Blackstar, επομένως δεν πολυστέκει το να σου πει με τι παίζει αυτή την περίοδο.  ;) Από την άλλη, δεν έχω κανένα άλογο στην κούρσα του Βλάκσταρ ή του Μπουγκέρα και ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα "κερδίσει". Απλά παρατηρώ μια εμμονή να αναγνωριστεί τάχα μου κάποια και καλά υπεροχή επειδή έφτιαξες ένα θρεντ για να μας εξηγήσεις την προτίμησή σου. Δεκτή φυσικά, σημειώθηκε πολλάκις και περιέργως - έστω - επίμονα, αλλά από κει και πέρα τι? Να ανάψουμε καπνογόνα ή να του δώσουμε τη μπλε σφραγίδα ποιότητας του ελληνικού αρνιού?
Εγώ είπα τη γνώμη μου με βάση αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια μου...

Εσύ αλήθεια με το υφάκι αυτό ως τι ομιλείς??

Ως καθαιρεμένος moderator ως Φωτεινός παντογνώστης ακόμα δεν έχω καταλάβει...

theoctapus είπε:
Αντικειμενικά ο Bugera είναι πιο ολοκληρωμένος ενισχυτής, ή για την ακρίβεια, είναι ενισχυτής, ο Blackstar πιο πολύ για μουσικό gadget μου κάνει. Βέβαια δεν θα με χάλαγε να είχα τον blackstar για την χρήση που προορίζεται όμως. Νομίζω ότι στον bugera αν βάλεις ωραίες gainατες JJ 12ΑΧ7 θα φτιάξει και το drive του.

Ακριβώς

Προφανώς η σύγκριση ξεκίνησε από το γεγονός ότι έχουν την ίδια τιμή (εγώ 245 τον ''πρόλαβα'' τον V22) και εκεί ξεκινάνε και σταματάνε οι ''ομοιότητες'' των 2 ενισχυτών.

Eκτός από την χρήση στην οποία προορίζεται (ο ένας για practice και ο άλλος μέχρι και για live) o Blackstar απότι κατάλαβα έχει metal overdrive ενώ ο v22 είναι για blues-rock άρα συγκρίνονται τα μήλα με τα πορτοκάλια.

Φαίνεται ωραίος, δεν θα τον αγόρασα αφού practice κάνω και με φθηνό τρανζιστοράτο των 30 ευρώ. Αν ήμουν όμως metaller μάλλον θα τον χτυπούσα, μεταχειρισμένο ακόμα καλύτερα.

Satanas είπε:
Εσύ αλήθεια με το υφάκι αυτό ως τι ομιλείς??Ως καθαιρεμένος moderator ως Φωτεινός παντογνώστης ακόμα δεν έχω καταλάβει...
Oμιλώ ως ένας ουδέτερος παρατηρητής. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μοντερέιτορ δεν ήμουν ποτέ. Όσο για την καθαίρεση, ούτε αυτή υπήρξε ποτέ αλλά ζητηθείσα από εμένα αποχώρηση από το τιμ. Λουκουμάκι?

bloody_sunday είπε:
Oμιλώ ως ένας ουδέτερος παρατηρητής. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μοντερέιτορ δεν ήμουν ποτέ. Όσο για την καθαίρεση, ούτε αυτή υπήρξε ποτέ αλλά ζητηθείσα από εμένα αποχώρηση από το τιμ. Λουκουμάκι?
;D ;D ;D

Τι θα ελεγες???

Σε καταλαβαίνω κυανόκρανε πίστεψέ με..

ρε σατανα, μηπως δεν το εψαξες καλα πριν παρεις τον μπλακσταρ και μετα που ανακαλυψες οτι εκανες γκαφα, προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σου με αυτό το τόπικ? ;D

ρε άρη, αν διαβάζεις, διδαξε στο παιδί πως να κανει ΣΩΣΤΗ αγορα ενισχυτή, θελει ψάξιμο το θεμα, πρεπει να ωριμασει μεσα σου σαν το κρασι, δεν ειναι παιξε-γελασε αυτα, ειδικα στην εποχή μας, 240 ευρώ δεν ειναι καθόλου λίγα, ειναι μισός μηνας δουλειας για κάποιους (για να το σοβαρεψω και λιγο)

;D

IraklisZS είπε:
ρε σατανα, μηπως δεν το εψαξες καλα πριν παρεις τον μπλακσταρ και μετα που ανακαλυψες οτι εκανες γκαφα, προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σου με αυτό το τόπικ? ;D

ρε άρη, αν διαβάζεις, διδαξε στο παιδί πως να κανει ΣΩΣΤΗ αγορα ενισχυτή, θελει ψάξιμο το θεμα, πρεπει να ωριμασει μεσα σου σαν το κρασι, δεν ειναι παιξε-γελασε αυτα, ειδικα στην εποχή μας, 240 ευρώ δεν ειναι καθόλου λίγα, ειναι μισός μηνας δουλειας για κάποιους (για να το σοβαρεψω και λιγο)

;D
Κι εσυ το βιολί σου...και για την ταμπακιέρα τσιμουδιά...

Μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις κι εσύ...

Για την ηλικία σου .......... ;D ;D ;D

Satanas είπε:
;D ;D ;D

Τι θα ελεγες???

Σε καταλαβαίνω κυανόκρανε πίστεψέ με..
Αφού δεν θες λουκουμάκι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα ληγμένο φουντάν, κερασμένο από την ίδια τη διεύθυνση που θα χαρεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου, αν βεβαίως ήταν δική σου δουλειά (που δεν είναι). Αν συνεχιστεί το σήριαλ θα γίνει αμέσως αναφορά.

bloody_sunday είπε:
Αφού δεν θες λουκουμάκι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα ληγμένο φουντάν, κερασμένο από την ίδια τη διεύθυνση που θα χαρεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου, αν βεβαίως ήταν δική σου δουλειά (που δεν είναι). Αν συνεχιστεί το σήριαλ θα γίνει αμέσως αναφορά.
Κερνάω τσιπουράκι όπου και όποτε θέλεις και να λύσουμε πολιτισμένα τις όποιες διαφορές μας...Άν έχεις κάποια απορία να στη λύσω άμεσα...

Το αναφορά ομολογώ δεν το κατάλαβα...

Υ.Γ εγώ τη γνώμη μου έγραψα για ενα ενισχυτη που αγορασα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back