Blackmore μιλάει για όλους και για όλα!

Ριχάρδος

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βρε τι βρίσκει κανείς χαζεύοντας στο διαδίκτυο...

Ο τεράστιος μουσικός αλλά και τόσο παράξενος άνθρωπος έχει δώσει μια συνέντευξη στις αρχές της δεκαετίας 90' όπου μιλάει για τα πάντα! Για τον Hendrix, τον SRV, τις κιθαριστικές τεχνικές, τη σχέση του με Gillan, Lord...you name it!

Κλασσικά τα όσα λέει είναι από ασυνήθιστα εως παρεξηγήσιμα...αλλά σίγουρα ενδιαφέροντα! Man in Black είναι αυτός άλλωστε...

Enjoy  :D

http://www.thehighwaystar.com/interviews/blackmore/rb199102xx.html

Τα σημεία που μιλάει για τον Malmsteen και τον Van Halen μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.Ως fan του Blackmore και περισσότερο του Malmsteen κατάλαβα πόσο δίκιο έχει όταν λέει πως ο Yngwie πρέπει να ''ηρεμήσει'',δεν το έκανε και εν τέλει τον έφαγε αυτή η έπαρση.Κατά τ'άλλα εγώ δεν διέκρινα κάτι κακό,ούτε αλαζόνας είναι,ούτε εγωκεντρικός.Απλά λέει τη γνώμη μου με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτει.Εξαιρετικός κιθαρίστας.Από τους κορυφαίους.

BillTrantos είπε:
Τα σημεία που μιλάει για τον Malmsteen και τον Van Halen μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.Ως fan του Blackmore και περισσότερο του Malmsteen κατάλαβα πόσο δίκιο έχει όταν λέει πως ο Yngwie πρέπει να ''ηρεμήσει'',δεν το έκανε και εν τέλει τον έφαγε αυτή η έπαρση.Κατά τ'άλλα εγώ δεν διέκρινα κάτι κακό,ούτε αλαζόνας είναι,ούτε εγωκεντρικός.Απλά λέει τη γνώμη μου με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτει.Εξαιρετικός κιθαρίστας.Από τους κορυφαίους.
Συμφωνώ απόλυτα Βασίλη. :)

BLACKMORE: I was impressed by Hendrix. Not so much by his playing, as his attitude -he wasn't a great player, but everything else about him was brilliant. Even the way he walked was amazing. His guitar playing, though, was always a little bit weird.
    +1000

"Stevie Ray Vaughan was very intense. Maybe that's what caught everybody's attention. As a player, he didn't do anything amazing."

Mάιστα...
reading.gif

Καλη συνεντευξη, ολιγον τι outdated βεβαια και τελειωνει αποτομα.

Μάιστα... Μάιστα...

Απολαυστικό το σημείο με τις χορδές του Bolin  ;D

Όσο για τον Σουηδό, είχα ρωτήσει και εγώ τον «Μαυροπερισσότερο» επί του ζητήματος σε μια συνέντευξη το ΄97 ή ΄98. Τελικά τον έχουμε πρήξει όλα αυτά τα χρόνια με το... «ζήτημα»  ;D  

Πάλι καλά που λέει και δυο-τρία καλά λόγια για Jeff Beck. Μέγας ο Blackmore αλλά εγωισμός από άλλον πλανήτη.

Jazzjoker είπε:
Μέγας ο Blackmore αλλά εγωισμός από άλλον πλανήτη.
Μην σου πω ότι και συγκρατημένος ήταν στη συγκεκριμένη συνέντευξη...

Για να διαβολοδικηγορήσω λίγο σχετικά με το σχόλιό του για τον Hendrix, μην ξεχνάμε ότι ήταν σύγχρονός του και ότι έπαιζε κιθάρα με ένα τρόπο πρωτόγνωρο για την εποχή, κάτι που ενδεχομένως να ξένιζε μερικούς.

Βέβαια, κι ο Blackmore δεν θα έπρεπε να ξεχνάει ότι αν δεν είχε υπάρξει ο Hendrix, ούτε ο ίδιος θα εξελισσόταν όπως εξελίχθηκε...

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Haris είπε:
Μην σου πω ότι και συγκρατημένος ήταν στη συγκεκριμένη συνέντευξη...

Για να διαβολοδικηγορήσω λίγο σχετικά με το σχόλιό του για τον Hendrix, μην ξεχνάμε ότι ήταν σύγχρονός του και ότι έπαιζε κιθάρα με ένα τρόπο πρωτόγνωρο για την εποχή, κάτι που ενδεχομένως να ξένιζε μερικούς.

Βέβαια, κι ο Blackmore δεν θα έπρεπε να ξεχνάει ότι αν δεν είχε υπάρξει ο Hendrix, ούτε ο ίδιος θα εξελισσόταν όπως εξελίχθηκε...

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Εγώ τον έκοψα υπέρσυγκρατημένο...Πφφφ πολυ ευγενικός ήταν...

"The veteran guitarist has, in his infinite mercy, granted us a rare interview."[..]"I feel like I'm about to meet Darth Vader. As I examine my tape recorder to ensure that everything is in working order (I'm always worried that it will break down), a grim scenario plays itself repeatedly in my brain: The interview has commenced. I ask my first question - "How does this version of Deep Purple differ from past formations?" Blackmore stares at me, his features growing black with rage. "How dare you ask me that?" he barks. "Take that!" He bops me over the head with a white Strat, which falls around me in splinters. The angry man rises and stalks out. End of interview."

Για όνομα του θεού,μέχρι και οι δημοσιογράφοι τον τρέμουν... :P

Haris είπε:
Σύμφωνοι Χάρη αλλά η συνέντευξη δόθηκε το 1991, όχι το 1968.

"I don't understand him, (Yngwie Malmsteen) though - his playing, what he wears"...

...ειπε ο Blackmore, γνωστος παγκοσμιως για τη φινετσα που διακρινει το ντυσιμο του...
laugh4.gif

444.png

Waterfall-K είπε:
"I don't understand him, (Yngwie Malmsteen) though - his playing, what he wears"...

...ειπε ο Blackmore, γνωστος παγκοσμιως για τη φινετσα που διακρινει το ντυσιμο του...
laugh4.gif

444.png
Ε αυτά μεταγενέστερα,το 93 απλώς φορούσε μαυρα...Μετά ήρθε η κ.Νύχτα και τον έντυσε έτσι.

Σας βγαίνει ένα μίσος συνέχεια για τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών δεν εξηγείται αλλιώς!! ;D ;D Δεν υπάρχει μόνο η pentatonic και η blues στην ηλ.κιθάρα,τι να κάνουμε τώρα;;

Illuvatar είπε:
Για όνομα του θεού,μέχρι και οι δημοσιογράφοι τον τρέμουν... :P
Πραγματικά... ήταν φόβος και τρόμος. Θυμάμαι που είχα ρητές εντολές- «δεν θα τον ρωτήσεις τίποτα για τον Dio, ούτε καν θα τον αναφέρεις. Έκλεισε τα τηλέφωνα σε όσους το τόλμησαν...»

Και φυσικά στο τέλος της συνέντευξης μας, τον ρώτησα για τον... Dio    ;D ;D ;D ;D

Περίμενα βέβαια να ακουστεί το ντουπ του ακουστικού που θα έκλεινε, αφού πρώτα θα μου έριχνε κάνα καντήλι  :D

Αντ' αυτού, ο τύπος γέλασε  :o :o :o :o και μου έπλεξε το εγκώμιο του Dio  ??? την ώρα που το σαγόνι μου είχε βρεθεί στο πάτωμα και η κοπέλα από την δισκογραφική του εταιρία είχε πρασινίσει μόλις είπα την λέξη «τζιζ»  ;D

Άβυσσος το μυαλό του καλλιτέχνη  ;)  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πραγματικά... ήταν φόβος και τρόμος. Θυμάμαι που είχα ρητές εντολές- «δεν θα τον ρωτήσεις τίποτα για τον Dio, ούτε καν θα τον αναφέρεις. Έκλεισε τα τηλέφωνα σε όσους το τόλμησαν...»

Και φυσικά στο τέλος της συνέντευξης μας, τον ρώτησα για τον... Dio    ;D ;D ;D ;D

Περίμενα βέβαια να ακουστεί το ντουπ του ακουστικού που θα έκλεινε, αφού πρώτα θα μου έριχνε κάνα καντήλι  :D

Αντ' αυτού, ο τύπος γέλασε  :o :o :o :o και μου έπλεξε το εγκώμιο του Dio  ??? την ώρα που το σαγόνι μου είχε βρεθεί στο πάτωμα και η κοπέλα από την δισκογραφική του εταιρία είχε πρασινίσει μόλις είπα την λέξη «τζιζ»  ;D

Άβυσσος το μυαλό του καλλιτέχνη  ;)  
Θα ήθελα πάρα πολύ αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση να μας πεις 2-3 πράγματα από αυτή τη συνέντευξη και τις γενικότερές σου εντυπώσεις.Είχες την τύχη να μιλήσεις με έναν ΜΥΘΟ!  ;D

Άσε που για τον Keith Richards δεν είπε τίποτα ο αθεόφοβος... ;D ;D ;D :P :P ::)

Πάντως εν ολίγοις, ο Hendrix δεν ήταν μεγάλος παίχτης, o Malmsteen δεν ήταν Paganini και θα έπρεπε να ηρεμίσει λίγο, ο SRV δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, το έριξε στο τσέλο μετά από ερωτική απογοήτευση κλπ κλπ .... Ιδιόμορφος τύπος ο Ριχάρδος...

BillTrantos είπε:
Θα ήθελα πάρα πολύ αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση να μας πεις 2-3 πράγματα από αυτή τη συνέντευξη και τις γενικότερές σου εντυπώσεις.Είχες την τύχη να μιλήσεις με έναν ΜΥΘΟ!  ;D
Εν τάχη- και για να μην πάει αλλού το θέμα- ήταν η συνέντευξη που είχα το περισσότερο άγχος, λόγο του «ιδιαίτερου» χαρακτήρα του Blackmore.

Και είχα πολύ άγχος λόγο της «περιρρέουσας ατμόσφαιρας»- από της πληροφορίες από την δισκογραφική του ότι ήταν σε super ξινίλες εκείνο τον καιρό- συν τις συζητήσεις μου με την οικογένεια Gillan για τις απίστευτες «ιδιαιτερότητες» του χαρακτήρα του, που ξεπερνούσαν την έννοια αντικοινωνικός  ;D Και φυσικά λόγο του θρύλου που τον περιέβαλε για τις παραξενιές του.

Πάντως προς έκπληξη μου ήταν αρκετά φιλικός και το φινάλε με τον Dio ήταν εντελώς αναπάντεχο.

Μάλλον τον πέτυχα σε καλή μέρα  ;D        

Trending...

Νέα θέματα

Back