Black Friday 2025 - Προσφορές & Ευκαιρίες

Δεν ξέρω αν κάποιος είναι στην αγορά για ένα (εξαιρετικότατο) reverb πετάλι, αλλά αυτό εδώ είναι πραγματικά απίστευτο σε ήχους, compact, analog dry-through, stereo και σε μισή τιμή από ένα Bluesky π.χ. :

Το λιγουρεύομαι, και να φανταστείτε ότι... το έχω! :LOL:
Reverb πάνω στο reverb πςςςς 😂

Eυκαιρία και στα τροφοδοτικά για όποιον χρειάζεται. Θεωρώ ότι είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι το τροφοδοτικό RM850X είναι σε τιμή ευκαιρίας αυτές τις μέρες στο γνωστό μαγαζί

και όχι μόνο, στην ίδια τιμή παίζει σε ιστορικό χαμηλό στο skroutz και το αγόρασα,

corsair  RM850X.jpg

το "φόρεσα" μόλις, αντικαθιστώντας το αρχαίο μου hiper 880 που χρησιμοποίησα για 14 χρόνια, ριψοκινδυνεύοντας το σύστημά μου αλλά είχε και έχει σταθερότατη απόδοση. Ήδη είδα 25 watt λιγότερα στο idle στο σύστημα λόγω του σύγχρονου efficiency στο pc που χρησιμοποιώ για παιχνίδια και μουσική παραγωγή και video και όλα σε ένα τούμπανο. :p

Ήδη απολαμβάνω το ΜΗΔΕΝΙΚΟ RPM του ανεμιστήρα, αντιλήφθηκα τη διαφορά έχοντας ησυχία από την πρώτη στιγμή και μάλιστα έχει και ρυθμίσεις για το fan, έχει πολύ καλά specs, ακόμα και να τραβήξεις ρεύμα στα reviews δείχνει ότι ο ανεμιστήρας παραμένει ήσυχος και έχει προδιαγραφές που εξαλείφουν όπως τουλάχιστο ισχυρίζονται την πιθανότητα coil whine.

και είναι συμβατό με τα νέα πρότυπα ATX και τις νέες NVIDIA. Και έχει και ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. Είμαι 50, θα με βγάλει σίγουρα μέχρι τα 64 και τότε θα κάνω άλλη μια αναβάθμιση τροφοδοτικού για να τη βγάλω άνετα μέχρι τα 80 μου και μετά βλέπουμε.

Εξαιρετικό πιστεώ και για τον μουσικό του home studio που είναι και gamer και παράγει και τα video clip του, είναι ευκαιρία, γι αυτό και το τσίμπησα και το παρέθεσα.

καλορίζικο cos, και καλό υπόλοιπο black friday σε όλους!

Last edited:
Από πέρσι έχω βάλει στο μάτι μία φτηνή κιθαρίτσα.
1763714530302.png

Οι περιπέτειες του F.R. trem με έχουν κάνει να γλυκοκοιτώ την περίπτωση των fixed bridges.

Στυλ Τελε, αλλά και humbucker που σπλιτάρει, ενώ η γέφυρα έχει κανονικά saddles, χωρίς "τασάκι" τύπου Tele. Θα μου πεις, αυτό δεν είναι Tele. Το ξέρω, αλλά για το δικό μου γούστο μάλλον είναι καλύτερο.
Δεν την έχω δει από κοντά. Η προσφορά όμως είναι καλό deal ( στα 2/3 της αρχικής τιμής ) και πέφτει κάτω από τα 100 ευρώ. Πόσο κακή να είναι;

Άσε που πέρσι έλεγα "αν του χρόνου σπάσει το φράγμα των 100, την πήρα" - και τώρα, ναι, είμαι στο σημείο αυτό. Λέτε;

Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα να ξοδέψεις 100 ευρώ από μια κιθάρα. Go for it.

Περιμένω το αγαπημένο -50% της Neural DSP για να τσιμπήσω ΑΛΛΟ ΕΝΑ plugin τους χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο πέρα από το γεγονός ότι θα είναι στη μισή τιμή
Αγαπητέ, ξεκίνησε :cool:
Θα σου ήρθε Mail, βέβαια:LOL:

Για κάποιον που δεν έχει κάτι αντίστοιχο , το θεωρώ μια καλή αγορά. Με εξυπηρέτησε σε μικρό στουντιάκι τζαμ & ηχογράφηση

Δεν σκόπευα να αγοράσω κάτι, αλλά αυτό εδώ είναι εξαιρετικά ελκυστικό, όντας σε πάρα πολύ καλή έκπτωση:

Δεν κρατήθηκα, το αγόρασα. Και στα δικά σας, ρε αγόρια.

Επίσης, τα Dunlop / MXR / Way Huge πετάλια που έχει βγάλει ο Νάκας σε 50% έκπτωση, δοκιμάζουν την υπομονή μου. Μου θυμίζω συνεχώς ότι δεν χρειάζομαι τίποτα από αυτά. Ένα Tonex θέλω και δεν το έχει βεβαίως σε έκπτωση κανένας, μιας και πουλάει σαν ζεστή τυρόπιτα, έτσι κι αλλιώς...

Δεν πήρα τίποτα "απτό" , αν και μπήκα στον πειρασμό για διάφορα.
Αποφάσισα ότι έχω ήδη πολλά, και επικεντρώθηκα στο να πάρω "ανταλλακτικά" για να τα συντηρησω.
Από χορδες, μέχρι πυκνωτες , απο σκληρους δίσκους μέχρι ram, μπαταριες για bios...κ.λ.π.
Είχα ήδη καλό storage, αλλά επικεντρώθηκα και άλλο σε αυτό.

Αφορμή σταθηκε ένα obsolete notebook, ένα Acer Aspire one AO751h-52bk (ZA3)...του 2009, που ουτε θυμμάμαι γιατι το είχα πάρει.
Το είχα στο storage για 15 χρόνια,
Ήθελα ένα Portable notebook, είναι μια σταλια, με 10,6 ινστες οθόνη, για να παίρμω μαζι μου ΚΥΡΙΩΣ για δουλειές γραφείο εκτός, για να μην κουβαλάω κάποιο από τα laptops.
Το ανέστησα, του έβαλα ssd , άλλο 1 GB ram (πήγε στα 2) και άλλαξα και μπααρια στο bios (όχι την κλασσική -μακαρι να έπαιρνε τετοια, αλλά τύπου τύπου ML1220(πολύ ζόρι η αλλαγή, έπρεπε να το κάνεις βίδες όλο).
Κράτησα τα xp, για ευνόητους λόγους, και με τους browser my pal και τον suprimium , που δουλεύουν άψoγα ακόμα με XP, μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά ακριβώς γραφείου ήθελα, ναι ειμαι online και light photo editing.
Το χάρηκα παραπάνω από το να έπαιρνα καινούργιο msi crosshair A18 HX A8W.

Last edited:

Σχεδόν 450€ έκπτωση στην καλύτερη εργοστασιακή σειρά της Fender. Προσωπικά, αν δεν είχα ένα λόχο strats, θα τη χτύπαγα εχθές.
πω και λιγουρευόμουν μια στρατ μιας και δεν εχω καμία...αλλα δεν ξέρω έχω δώσει ήδη μισό νεφρό πολύ πρόσφατα για την gibson...Ωστόσο, 400 ευρώ προσφορά είναι όντως πολύ δυνατή....Αχ τι μου κάνεις τώρα σατανά...χαχαχαχα

Αγαπητέ, ξεκίνησε :cool:
Θα σου ήρθε Mail, βέβαια:LOL:
Screenshot_20251123_143212_Gmail.jpg

Ήδη ηχογραφησα ένα Χριστουγεννιάτικο με αυτό. Το τρέμολο του είναι από άλλο πλανήτη, δεν ξέρω αν συμφωνείς @Jazzjoker

Καλό

Τους τελείωσε το στοκ στα γρήγορα και το ξανάβαλαν στα 700€, όπου ήταν αρχικά. Δεν εκτιμώ 😤

Πάντως λαμπάτους ενισχυτές σε καλή τιμή δε βλέπω πουθενά Black Friday. Θα περίμενε κανείς με τόσο πεσμένη αγορά να ρίξουν αρκετά τις τιμές για να πουλήσουν, αλλά μπα...

1 plugin δωρεάν από την Universal Audio.

Φοβερή ευκαιρία αυτή να πάρεις ένα εξαιρετικό εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ. 'Εχω απο παλαιότερη προσφορά τον LA-2A και κατέβασα μόλις το Oxide Tape Saturator, αν και ταλανιζόμουν για τον FET ή το Pultec.

Πάντως λαμπάτους ενισχυτές σε καλή τιμή δε βλέπω πουθενά Black Friday. Θα περίμενε κανείς με τόσο πεσμένη αγορά να ρίξουν αρκετά τις τιμές για να πουλήσουν, αλλά μπα...

Βγάζει πολύ νόημα από άποψη marketing: αυτή την στιγμή, λαμπάτους ενισχυτές και κεφαλές αγοράζουν τα studio και οι λίγοι die-hards του αθλήματος. Κανένας δεν αγοράζει λαμπάτο επειδή έπεσε η τιμή ή είναι καλή ευκαιρία. Αυτοί όλοι θα αγοράσουν όταν έχουν τα χρήματα, ανεξαρτήτως τιμής / προσφοράς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back