BLACK FRIDAY 2023 - Προσφορές/ Ευκαιρίες για plugins - PEINA EDITION

Να κοιτάξεις πρώτα να σταματήσεις τις λυσσασμένες θαυμάστριες που κάνουν ουρά έξω από το σπίτι σου, πετώντας στον δρόμο τα εσώρουχά τους.
οταν έρχονται πάρε ένα τηλέφωνο (αν δεν έχει ψωνίσει κανείς τελε εκείνες τις μέρες) γιατί δεν ακούω καλά πρόσφατα

οταν έρχονται πάρε ένα τηλέφωνο (αν δεν έχει ψωνίσει κανείς τελε εκείνες τις μέρες) γιατί δεν ακούω καλά πρόσφατα

Εμ έτσι εξηγείται ότι δεν ακούς τα γυναικεία ουρλιαχτά έξω από το σπίτι σου.

Για κοίτα απ' το παράθυρο, έχει τίποτα σουτιέν στον δρόμο ή τα μάζεψαν όλα οι γείτονες?

Εμ έτσι εξηγείται ότι δεν ακούς τα γυναικεία ουρλιαχτά έξω από το σπίτι σου.

Για κοίτα απ' το παράθυρο, έχει τίποτα σουτιέν στον δρόμο ή τα μάζεψαν όλα οι γείτονες?
ψυχή

μόνο ο μακα πέρασε πριν λίγο να πάρει μια τέλε, αλλά είναι δεξιά και δεν του κάνει

Μέχρι να βγούνε τα plugin ψάχνω για black friday μπαταρία μοτό ?γιατί μέτρησα τη δική μου τώρα και τα φτυσε? Τα plugin έπονται?
Ψαξε καλά γιατί σε ορισμένα βενζινάδικα δίνουν και ένα cd Steppenwolf δώρο.

Ψαξε καλά γιατί σε ορισμένα βενζινάδικα δίνουν και ένα cd Steppenwolf δώρο.

Μου την άφησε 45 ευρώ από 51 γιατί με είδε κλαψιάρη ?

Στέλνω τον γιό μου να την πάρει με ένα πενηντάρικο και έτσι με το σκόντο του άφησα τα ρέστα χαρτζιλίκι?

Την πέρασα μάλιστα και μέτρησα και τον ανορθωτή για να μην πληρώνω το μάστορα στο συνεργείο

KLE.jpg

Τώρα πριν από λίγο κάτω από το ΦΩΣ του ΔΗΜΟΥ  για να βλέπω να μην ανοίγω φως στο υπόγειο να πληρώνω ρεύμα?

Το μόνο που δεν πρόλαβα είναι το σουβλατζίδικο της γειτονιάς που έχει προσφορά από 18.00 - 20.00 το καλαμάκι πίτα 50% φθηνότερα, γιατί μου έπεσε μια βίδα που βιδώνει τη σέλα και την έψαχνα?..... Σπατάλη.......?

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

Θα ψάξω στο βενζινάδικο αν δίνουν με υαλοκαθαριστήρες δώρο το CD αν και μου είπε ένας φίλος, πάρτους από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, θα τους βρεις 5-6 ευρώ φθηνότερα. Για CD Δεν τον ρώτησα?

Θα ψάξω στο βενζινάδικο αν δίνουν με υαλοκαθαριστήρες δώρο το CD αν και μου είπε ένας φίλος, πάρτους από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, θα τους βρεις 5-6 ευρώ φθηνότερα. Για CD Δεν τον ρώτησα?

Να πάρεις καλούς υαλοκαθαριστήρες, όχι απ' τους φθηνούς.

Για να βλέπεις καλά στην μοτοσυκλέτα δηλαδή, και να μην θαμπώνουν τα τζάμια από την αναπνοή σου.

Για να μην χρειάζεται να ανοίγεις τα παράθυρα για να ξεθολώσουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Για να βλέπεις καλά στην μοτοσυκλέτα δηλαδή, και να μην θαμπώνουν τα τζάμια από την αναπνοή σου.

Για να μην χρειάζεται να ανοίγεις τα παράθυρα για να ξεθολώσουν.
Το μυστικό  για να τους κρατάς περισσότερο είναι Νανα τους απλώνεις αυτό μια στο τόσο αφού τους καθαρίζεις

image.jpeg

Περιμένω το BLACK FRIDAY του LEROY MERLIN?

Το μυστικό  για να τους κρατάς περισσότερο είναι Νανα τους απλώνεις αυτό μια στο τόσο αφού τους καθαρίζεις

Προβολή συνημμένου 40391

Περιμένω το BLACK FRIDAY του LEROY MERLIN?
αυτή τη βδομάδα έχει το lidl προσφορά ένα antirain spray

Κάνα καλό υαλοκαθαριστήρα γιa synth setup έχουμε φίλος? Mη μου πεις τίποτα Strymon Windscreen Wiper v3, είναι πανάκριβο, δεν θέλω μπουτίκ υαλοκαθαριστήρες, κάτι πιο vfm πες, τώρα που έχουμε και black Friday.

αυτή τη βδομάδα έχει το lidl προσφορά ένα antirain spray
Κανα black friday στο Soundcloud παίζει να ανανεώσουμε συνδρομή?

θα φύγουμε απ αυτούς.

Μόνο γουγλε μέχρι να μας βάλουν συνδρομή
Ε, ένα χόμπι έχουμε, έκοψα το κάπνισμα 2 χρόνια, θα το πλερώκουμε μέχρι να βγάλουν οι κινέζοι τώρα, μου είπαν από μέσα που έχω άκρες στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ? πως ετοιμάζουν πλατφόρμες ΔΩΡΕΑΝ και δωρεάν ΜΑΣΤΕΡΙΝΓΚ??

??

Ε, ένα χόμπι έχουμε, έκοψα το κάπνισμα 2 χρόνια, θα το πλερώκουμε μέχρι να βγάλουν οι κινέζοι τώρα, μου είπαν από μέσα που έχω άκρες στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ? πως ετοιμάζουν πλατφόρμες ΔΩΡΕΑΝ και δωρεάν ΜΑΣΤΕΡΙΝΓΚ??
θα τα ανεβάζουμε στη νέα πλατφόρμα που θα λέγεται

τακα τακα

??

θα τα ανεβάζουμε στη νέα πλατφόρμα που θα λέγεται

τακα τακα
Τη  δουλειά μας να κάνουμε και ας λέγεται XIANG XIONG?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back