Birth ,school, work, death

lgbesios

Μέλος
Πόντοι
48
Από τα μέσα  των 80s  και για μια δεκαετία  δισκογραφικά  ενεργοί (υπάρχουν μέχρι σήμερα)  μια από τις καλύτερες για μένα  βρετανικές μπάντες  της  τότε ονομαζόμενης ''altrernative rock'' σκηνής

Κυρίες  και Κύριοι  the Godfathers

Ψάχνοντας  στο site τους  βρήκα  αυτο :

dec19greece_fs.jpg

20 χρόνια πριν ...πως περνάνε τα ρημάδια

lgbesios είπε:
20 χρόνια πριν ...πως περνάνε τα ρημάδια
Αυτό ξανά πες το. Είμαι με φίλο στην συναυλία του Satriani- νομίζω ότι ήταν το '07- και λέει ο τύπος, «τώρα θα παίξω ένα κομμάτι από τον δίσκο που με έκανε γνωστό, το Surfing with the alien, πριν από 20 χρόνια...»

Ζντουπ... μας ήρθε λίγο απότομο όταν το ακούσαμε... Ξέρεις, κοιταχτήκαμε και είπαμε, πέρασαν κι όλας 20 χρόνια;  Ήταν ψιλό σοκ  ;D

ΥΓ: Ωραίο το κομμάτι και είχα καιρό να το ακούσω. 

Όντος πολυ κάλος,  θυμάμαι  στο live  o κόσμος  κουράστηκε  λίγο, ακούστηκαν  κάποια σχόλια  χαμηλότονα  όμως πάραυτα  χειροκροτήθηκε έντονα

Βέβαια ο κόσμος  εκείνο το βράδυ, είχε σκοπό να φέρει το ΡΟΔΟΝ ανάποδα ,όπως και εγεινε  ;D

Tους ειδα πριν λιγα χρονια live και επαθα πλακα!Tο λεει η ψυχη τους αν και μεγαλοι πλεον.Eπισης να πω οτι εχει χαρακτηριστει σαν μια απο τις πιο ασχημες μπαντες ever.

Δυνατή μπάντα ,ήμουν φαντάρος-σε άδεια- τότε και με την επίδειξη της ταυτότητας και λίγα παρακάλια με μπάσαν στο τζάμπα  ;D

τι μου θυμησατε ρε παιδιά? ..... μεσα ημουν...και τρελαμενος με το group .. πηδουσα σαν το κατσικι ;D ( 20 χρονια πριν :()

Τους ειχα δει στο Ροδον την πρωτη φορα που ειχαν ερθει πριν το 90.Και με τον Tillet οπως και πριν τρια χρονια περιπου στο Gagarin.Τρομερο group.Καντε ενα τσεκ για τους Sid Presley Experience που ειναι ουσιαστικα το ιδιο σχημα πολυ πριν βγαλουν  Hit by Hit ως Godfathers.

Τι να λεμε τωρα . Οταν το εχεις απλα το εχεις.

Τρελαίνομαι να φωνάζω το ρεφρέν καλοκαίρι πρωί στις στροφές της Επιδαύρου με τη μηχανή......  ;D ;D

Πάω να βάλω δερμάτινα ......

audiokostas είπε:
Τρελαίνομαι να φωνάζω το ρεφρέν καλοκαίρι πρωί στις στροφές της Επιδαύρου με τη μηχανή......  ;D ;D

μη, θα σκασεις!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back