- Πόντοι
- 2,638
Τι να φέρει; Αφού μου είπε ότι πάει στην Τήνο σήμερα, γιατί έχει πέσει σε αμαρτίες και πάει να μετανοήσει (όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά)...Να φέρει το πετάλι για τη κλήρωση.

Λοιπόν εγώ ξεκινάω... Τα λέμε εκεί.
Τι να φέρει; Αφού μου είπε ότι πάει στην Τήνο σήμερα, γιατί έχει πέσει σε αμαρτίες και πάει να μετανοήσει (όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά)...Να φέρει το πετάλι για τη κλήρωση.
Να μετανοήσει γιατί με διασύρει επί σειρά ετών.Τι να φέρει; Αφού μου είπε ότι πάει στην Τήνο σήμερα, γιατί έχει πέσει σε αμαρτίες και πάει να μετανοήσει (όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά)...
Λοιπόν εγώ ξεκινάω... Τα λέμε εκεί.
Μα ποιος... άσχετος έδωσε τίτλο "μπυροποσία γερόντων"![]()
Το κοινό- όπως άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το φωτογραφικό πειστήριο - ήταν αμιγώς νεανικό!
Να τον προικισουμε τον ανθρωπα να παρει και αυτος μια '54 stratΕ, άμα είναι για την αποκατάσταση σου, μην ανησυχείς... Θα σε προικίσει το Noiz. Ανοίγω τάχιστα noiz go fund LK υπέρ ανθόσπαρτου βίου![]()
Η φορά του ανέμου ήταν υπεύθυνη και η μεταβλητότητα της.Ωραία ήταν, αν και λίγο στριμωγμένα, μου γκρίνιαζε και ο γείτονας για τον καπνό...![]()
Κώστας σε αναμέναμε, αλλά δεν εμφανίστηκες...Χαμόγελα και αλκοόλ. Καλά περάσατε. Μια χαρά φαίνεστε.
Δεν μπόρεσα.Κώστας σε αναμέναμε, αλλά δεν εμφανίστηκες...