Μπυροποσία γερόντων Noiz - Ευπρόσδεκτοι φυσικά και νέοι

Να φέρει το πετάλι για τη κλήρωση.
Τι να φέρει; Αφού μου είπε ότι πάει στην Τήνο σήμερα, γιατί έχει πέσει σε αμαρτίες και πάει να μετανοήσει (όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά)... 😄

Λοιπόν εγώ ξεκινάω... Τα λέμε εκεί.

Τι να φέρει; Αφού μου είπε ότι πάει στην Τήνο σήμερα, γιατί έχει πέσει σε αμαρτίες και πάει να μετανοήσει (όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά)... 😄

Λοιπόν εγώ ξεκινάω... Τα λέμε εκεί.
Να μετανοήσει γιατί με διασύρει επί σειρά ετών.

Λοιπόν το μαγαζί λέγεται vinylio αλλά είναι όντως Σολωμού και Σουλτάνη

Θερμά συγχαρητήρια στα αξιότιμα μέλη που τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους τη βραδιά. @Yameth @Nestoras @roberto30 @PAL @cos_dr @Shelter @Μανώλης Χναράκης καθώς και τα "δικά μας παιδιά" Γιώργος Μεταλληνός και Περικλής Παπαπερικλέους.

Θα ακολουθήσουν φωτό από τον κ. Yameth.

Το τιμήσαμε χτες. Καιρό είχα να ανταλλάξω όμορφες κουβέντες με ενδιαφέροντα άτομα. Αν και δεν ξέρω αν άφησα κενά για να μιλήσουν κι εκείνοι.
20250415_223234.jpg

Θα προτιμούσα να γίνεται συχνότερα. Τι καλό κι αυτο το Jameson...

Μα ποιος... άσχετος έδωσε τίτλο "μπυροποσία γερόντων" :unsure: 😆
Το κοινό- όπως άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το φωτογραφικό πειστήριο - ήταν αμιγώς νεανικό!

Ωρε, η αφρόκρεμα του Νοιζ μαζευτήκατε!
Και του χρόνου με υγεία!

Μα ποιος... άσχετος έδωσε τίτλο "μπυροποσία γερόντων" :unsure: 😆
Το κοινό- όπως άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το φωτογραφικό πειστήριο - ήταν αμιγώς νεανικό!

Να κανονίσετε ρε την άλλη φορά, εκδρομούλα στα λουτρά της Αιδηψού, όπως όλα τα ΚΑΠΗ... ;) :p:ROFLMAO:

Προφανώς αστειεύομαι, γεροί να είστε όλοι, και να βρίσκετε αφορμές να τα λέτε από κοντά.

Ε, άμα είναι για την αποκατάσταση σου, μην ανησυχείς... Θα σε προικίσει το Noiz. Ανοίγω τάχιστα noiz go fund LK υπέρ ανθόσπαρτου βίου 😍
Να τον προικισουμε τον ανθρωπα να παρει και αυτος μια '54 strat :ROFLMAO:

Επι του θέματος:
Ωραία ήταν, αν και λίγο στριμωγμένα, μου γκρίνιαζε και ο γείτονας για τον καπνό... 🚭

Το στριμωγμενα το λέω γιατι ήθελα να είχαμε μεγαλύτερη ευκολία να μιλήσω και με τους υπόλοιπους περισσότερο όπως κάναμε και παλιότερα που γυριζαμε ολοι γύρω γύρω.

Μου λείπουν οι συζητήσεις που έγιναν και ήταν ουσιώδεις. Όπως αυτη για τον προσανατολισμο των οργανων τώρα σε σχέση με πιο παλιά και το συσχετισμο με την εποχή και τα χαρακτηριστικά της. Για κάποιο λόγο δεν τις κάνουμε και εδω μέσα ενω υποτειθεται οτι αυτος ο χώρος ειναι για αυτο το λόγο ακριβώς.

Last edited:
Ωραία ήταν, αν και λίγο στριμωγμένα, μου γκρίνιαζε και ο γείτονας για τον καπνό... 🚭
Η φορά του ανέμου ήταν υπεύθυνη και η μεταβλητότητα της. 😄

Κώστας σε αναμέναμε, αλλά δεν εμφανίστηκες...
Δεν μπόρεσα.
Στο γραφείο έτρεχε project διαγωνισμού, μετά στο σπίτι άσχημο μαντάτο που μου έριξε την διάθεση, μετά είδα ότι δεν μπορούσα να ανέβω με το αυτοκίνητο..

Την επόμενη φορά.

Αγαπημένη μου οικογένεια του φόρουμ,

Δεν ξέρω πώς να εκφράσω πόσο όμορφα πέρασα στην τελευταία μας συνάντηση. Κάθε φορά που μαζευόμαστε, φεύγω με μια ζεστή αίσθηση στην καρδιά και ένα χαμόγελο.

Από τις ατελείωτες συζητήσεις και τα γέλια μέχρι τις πιο σοβαρές στιγμές που μοιραζόμαστε, νιώθω μια μοναδική σύνδεση με τον καθένα από εσάς. Δεν είστε απλά μέλη ενός φόρουμ για εμένα. Το ξέρετε. Με τον καιρό, γίνατε κάτι πολύ περισσότερο. Είστε η διαδικτυακή μου οικογένεια.

Η υποστήριξη, η κατανόηση και η αλληλεγγύη που βρίσκω ανάμεσά σας είναι ανεκτίμητες. Και δεν είναι τυχαίο το ότι μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα, τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για κάθε στιγμή, για κάθε κουβέντα, για κάθε χαμόγελο. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη φορά που θα βρεθούμε ξανά από κοντά!

Να είστε όλοι καλά!
Σας αγαπώ όλους!
Καλή Ανάσταση με αυξήσεις! :ROFLMAO:
Ζήτω η Μουσική!
Ζήτω η Μουσική Τεχνολογία!
Ζήτω το ΝΟΙΖ!

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back