- Πόντοι
- 398
Ασκείς μπόουλινγκ τρισάθλιε γερμανοτσολιά, βρήκες την ώρα που οι μονδεράτορες υπνηλατούν. Έννοια σου όλμος, οι αγορές θα ισορροπήσουν. Οι αγορές έχουν πάντα τη λύση ανώριμε γερμανοτσολιάΘα σε σφάξω σαν το κατσίκι.
Ασκείς μπόουλινγκ τρισάθλιε γερμανοτσολιά, βρήκες την ώρα που οι μονδεράτορες υπνηλατούν. Έννοια σου όλμος, οι αγορές θα ισορροπήσουν. Οι αγορές έχουν πάντα τη λύση ανώριμε γερμανοτσολιάΘα σε σφάξω σαν το κατσίκι.
εσύ το κάνεις, εσύ. ΕΣΥ! EΣΥ! ΕΣΥ!Ασκείς μπόουλινγκ τρισάθλιε γερμανοτσολιά, βρήκες την ώρα που οι μονδεράτορες υπνηλατούν. Έννοια σου όλμος, οι αγορές θα ισορροπήσουν. Οι αγορές έχουν πάντα τη λύση ανώριμε γερμανοτσολιά
εσύ το κάνεις, εσύ. ΕΣΥ! EΣΥ! ΕΣΥ!![]()
Δεν μπορώ...πετάω για ΚύπροοοοοοοοDear all
Έχουμε και λέμε.. Την Μ. Τρίτη όλοι εκεί, μην μας χάσετε
Το μέρος: Black and Rose (νομίζω) Εξάρχεια
Το που: Σολωμού και Σουλτάνη γωνία. Για όσους θυμούνται είναι εκεί που βρισκόταν το Drum Store. Το 1/3 του Drum Store έχει γίνει μπαράκι, που παίζει πολύ καλές μουσικές. Λίγο πιο πάνω απ' το ΑΝ, λίγο πιο κάτω απ' την πλατεία.
Και να μην θυμάμαι σωστά το όνομα είναι ακριβώς στη γωνία, απέναντι απ' το ανοιχτό πάρκινγκ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσετε.
Η ώρα: Ώρα έναρξης της σεμνής συγκέντρωσης 21:00 για να μην το ξημερώσουμε καθότι υπάρχουν και δουλειές την άλλη μέρα.
Τι... τι... Θα πας για... λούτζα / χαλούμι; Αν πας να σου δώσω λεφτά να μου φέρειςΔεν μπορώ...πετάω για Κύπροοοοοοοο![]()
Δεν μπορώ...πετάω για Κύπροοοοοοοο![]()
Το σκέφτομαι να έρθω, αλλά ξέρεις τίποτα φουσκωτούς εκεί πέρα, γιατί μόνος μου δεν πάω εκεί....που θέλω να πάω.Έλα τώρα που θα φουρνίσουμε και πασχαλινές φλαούνες, να σε κεράσω ζεστή, από χωριάτικο φούρνο. Α, ξέχασα… εσύ δεν τρως.
Για κιθάρα πάντως… δεν το βλέπω…
Άσε φίλος... άσε... Έχεις pmΤο σκέφτομαι να έρθω, αλλά ξέρεις τίποτα φουσκωτούς εκεί πέρα, γιατί μόνος μου δεν πάω εκεί....που θέλω να πάω.
Το σκέφτομαι να έρθω, αλλά ξέρεις τίποτα φουσκωτούς εκεί πέρα, γιατί μόνος μου δεν πάω εκεί....που θέλω να πάω.
Γιατί, εγώ δεν κάνω? Είμαι πολύ φουσκωτός αυτόν τον καιρό και ας έχω κοιλιά. Γουρούνι είμαι. Σαν ασφαλίτης.Το σκέφτομαι να έρθω, αλλά ξέρεις τίποτα φουσκωτούς εκεί πέρα, γιατί μόνος μου δεν πάω εκεί....που θέλω να πάω.
Εσύ να έρθεις φαγωμένος την Τρίτη, γιατί εκεί δεν έχει τίποτα για μασούλημα. Μην μας αρχίσεις στα πατροπαράδοτα... πεινάμεΕίμαι πολύ φουσκωτός αυτόν τον καιρό και ας έχω κοιλιά.
Πατατάκια δε θα έχει τουλάχιστο και τέτοια ?Εσύ να έρθεις φαγωμένος την Τρίτη, γιατί εκεί δεν έχει τίποτα για μασούλημα. Μην μας αρχίσεις στα πατροπαράδοτα... πεινάμε![]()
Δεν θυμάμαι... Και το καλύτερο: Έχει μόνο δύο μπύρες. Ή τη μια θα πάρεις ή την άλλη... Δεν είναι να τρώμε την ώρα μας στον κατάλογο. Θα έχουμε να αναλύσουμε φλέγοντα θέματαΠατατάκια δε θα έχει τουλάχιστο και τέτοια ?![]()
Η παρέα είναι πάνω από όλα. Η παρέα κάνει το μέρος όμορφο ή και άσχημο. Και με την παρέα του noiz εκεί που θα πας γίνεται όμορφο μέρος. Περνάς και το βλέπεις και λες, να εδώ είχαμε έρθει με το noiz και περάσαμε καλά, τι ωραίο μέρος..........Δεν θυμάμαι... Και το καλύτερο: Έχει μόνο δύο μπύρες. Ή τη μια θα πάρεις ή την άλλη... Δεν είναι να τρώμε την ώρα μας στον κατάλογο. Θα έχουμε να αναλύσουμε φλέγοντα θέματα![]()
Έχω και άκρη και σπίτι στην Κύπρο.Ελα για διακοπές, να χαρείς το πρόωρο καλοκαίρι που έχουμε και να φύγεις από τα χιόνια της Κοζάνης. Δεν θα χρειαστούμε φουσκωτούς, θα περάσουμε φίνα σου λέω!
δηλαδή, άμα κάνουμε συνάντηση εδώ, δεν θα έρθεις...Έχω και άκρη και σπίτι στην Κύπρο.
Απλά εγώ βαριέμαι να πάω μέχρι τη Θεσσαλονίκη.![]()
Αν είμαι εκείνη την περίοδο ζαλονικ, ευχαρίστως.δηλαδή, άμα κάνουμε συνάντηση εδώ, δεν θα έρθεις...
Εκτός και αν υπάρξει κάποιο... δέλεαρ, κάποιο κίνητρο που δεν μπορούσα να του αντισταθώ. Τέτοιο που σε χρόνο dt θα έμπαινα σε... αεροπλάνο και θα πετούσα στα πέρατα του κόσμου.Είμαι δυσκοίλιος στις μετακινήσεις
Τα τελευταία ταξίδια μου ,και μοναδικά, αν εξαιρέσεις βέβαια τη ζαλονικ, που έχω συμφέροντα και πάω συχνά, ήταν για να πάρω κιθάρεςΕκτός και αν υπάρξει κάποιο... δέλεαρ, κάποιο κίνητρο που δεν μπορούσα να του αντισταθώ. Τέτοιο που σε χρόνο dt θα έμπαινα σε... αεροπλάνο και θα πετούσα στα πέρατα του κόσμου.
Να τα λέμε όλα κ. συνήγορε...
ΥΓ: Θα ήταν ωραίο να κάνετε μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, όπως προτείνει ο Δημήτρης...