Μπυροποσία β' γύρος - Σάββατο 3/5

δεν ισχύει αυτό.
Και εγώ όταν πήρα τη δικιά μου το ίδιο έλεγα.
Αλλά ήθελα να πιάσω αυτό που θα έπαιρνε τα λεφτά μου. Και μιλάμε για ίδια λεφτά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι στα λεφτά αυτά χωρίς να δω.
Όχι επειδή είναι ξύλα, ακόμα και σε πλήκτρα που είναι ηλεκτρονικά
Δεν θέλω να δω τίποτα από πριν.
Είμαι σίγουρος ότι είναι όπως πρέπει.

Ετσι και αλλιως στην καβατζα δε θα παει; Θελω να πω οτι δεν θα ειναι working axe, στη θηκη του θα μπει.

Οποτε ενα διεξοδικο τσεκαρισμα για καμμια αστοχια στο φινιρισμα και τετοια, και μετα αποθηκευση Δεν ειναι οτι σε νοιαζει ξερω γω το προφιλ του μπρατσου αν σου κανει και τετοια. Αλλωστε αν ηταν για παιξιμο, η επιλογη μαλλον θα πηγαινε προς κατι μουρλια μοντερνες φασεις λογικα, οχι με τα παλιακα

Ετσι και αλλιως στην καβατζα δε θα παει; Θελω να πω οτι δεν θα ειναι working axe, στη θηκη του θα μπει.

Οποτε ενα διεξοδικο τσεκαρισμα για καμμια αστοχια στο φινιρισμα και τετοια, και μετα αποθηκευση Δεν ειναι οτι σε νοιαζει ξερω γω το προφιλ του μπρατσου αν σου κανει και τετοια. Αλλωστε αν ηταν για παιξιμο, η επιλογη μαλλον θα πηγαινε προς κατι μουρλια μοντερνες φασεις λογικα, οχι με τα παλιακα
Για εμένα, εσύ οφείλεις να προσαρμοστείς στα specs του οργάνου, και όχι το αντίθετο. Έχω 25 κιθάρες και η καθεμία με εμπνέει ή με καθοδηγεί για διαφορετικά παιξιματα....ακριβώς γι αυτούς του λόγους...ήτοι τα διαφορετικά specs. Δεν παίζω στα μπουζούκια των 90s να με ενδιαφέρουν all around κιθάρες και άλλα τέτοια ...

Να σου πω, εγω το επαθα αναγκαστικα αυτο :ROFLMAO: γιατι ειχα συνηθισει τις φλουδες της ibanez, και με την κλασσικη και αυτα που εισαι στις περισσοτερες φασεις με τον αντιχειρα του αριστερου στο κεντρο του μπρατσου, και επαθα πολιτισμικο σοκ οταν επεσα στο V της fender :ROFLMAO: ποτε δεν επαιξα με την ιδια ταχυτητα ξανα :ROFLMAO:

Θελεις δε θελεις καμμια φορα αυτο γινεται :ROFLMAO:

Αλλά ήθελα να πιάσω αυτό που θα έπαιρνε τα λεφτά μου. Και μιλάμε για ίδια λεφτά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι στα λεφτά αυτά χωρίς να δω.
Όχι επειδή είναι ξύλα, ακόμα και σε πλήκτρα που είναι ηλεκτρονικά
Και πολύ καλά τα λες, αλλά στην περίπτωση του κ. συνήγορου ισχύει το "στου κούφου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα, αυτός θα πάρει blind την '54".
και επαθα πολιτισμικο σοκ οταν επεσα στο V της fender :ROFLMAO: ποτε δεν επαιξα με την ιδια ταχυτητα ξανα
Δεν κατάλαβες- αν τον ερμηνεύω σωστά- δεν την θέλει για να παίζει. Για τη βιτρίνα του τη θέλει. Οπότε (ξανά) "στου κουφού την πόρτα..." 😄

Και πολύ καλά τα λες, αλλά στην περίπτωση του κ. συνήγορου ισχύει το "στου κούφου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα, αυτός θα πάρει blind την '54".

Δεν κατάλαβες- αν τον ερμηνεύω σωστά- δεν την θέλει για να παίζει. Για τη βιτρίνα του τη θέλει. Οπότε (ξανά) "στου κουφού την πόρτα..." 😄
Θα ξανά τοποθετηθώ, αν και απάντησα
Όταν ακούω κιθαρίστες , εκτός αν μιλάμε για τον Σεγ(κ)όβια, να λένε ότι "με χαλάνε τα specs μιας ιστορικής κιθαρας", γνωρίζοντας τι έχει παιχθεί με αυτές, μου έρχεται μια παροιμία στο μυαλό. "Της κοντής ψ×@@€ς της φταίνε....οι τρίχες " . 😜

Ναι, αλλα εδω δε μιλαμε για κοντη, εδω μιλαμε για χοντρη, και αν εχεις συνηθισει τις λεπτες, με τις χοντρες ζοριζεσαι.

If you know what I mean

Επίσης μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Ο @dimsonic πήρε μια εντελώς ειδική κιθάρα. Καθόλου traditional και με πολλές μοντες ....Εκεί μου φαίνεται λογικό να θες να τη δεις.

Ναι, αλλα εδω δε μιλαμε για κοντη, εδω μιλαμε για χοντρη, και αν εχεις συνηθισει τις λεπτες, με τις χοντρες ζοριζεσαι.

If you know what I mean
Μπα η strat , η 54αρα....είναι λεπτή μπροστά στις tele.

Καλά λοιπόν... αφού δεν ξεκουνάς μα με την καμία (και παρ' όλες τις ενδελεχείς και φιλότιμες προσπάθειες μας), σκέφτομαι τον άλλο μήνα να διοργανώσω μια θεματική part III μπυροποσία.

Topic: Μέλη που δεν ξεκουνάνε με τίποτα και έχουν πέσει θύματα του e-commerce 😄

Καλά λοιπόν... αφού δεν ξεκουνάς μα με την καμία (και παρ' όλες τις ενδελεχείς και φιλότιμες προσπάθειες μας), σκέφτομαι τον άλλο μήνα να διοργανώσω μια θεματική part III μπυροποσία.

Topic: Μέλη που δεν ξεκουνάνε με τίποτα και έχουν πέσει θύματα του e-commerce 😄

Να αναφέρω δε τέλος, ότι στην ουσία την έχω ήδη την 54αρα , η American standard srtat που έχω έχει ακριβώς τα ίδια specs....,και είναι λιγοοο πιο φαρδιά στο nut.. ,οπότε τι να δω;

Επίσης μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Ο @dimsonic πήρε μια εντελώς ειδική κιθάρα. Καθόλου traditional και με πολλές μοντες ....Εκεί μου φαίνεται λογικό να θες να τη δεις.
Ποιος ειν' αυτός?

Κανα κουσουρι να δεις. Κανα σπυρι στο νιτρο, κανα μεντεσε που δεν κουμπωνει, κανα νερο στο ξυλο που σε χαλαει....
Δε λεω ri των 3κ ειναι, αλλα...3κ ειναι αυτα
Σωστά τα λες, αλλά τζάμπα επιμένεις... Είπαμε, δεν κουνάει. Βράχος... ακλόνητος... αμετακίνητος.

Το πολύ - πολύ θα πάει μέχρι την πόρτα για να παραλάβει το δέμα.

Ο dimsonic είναι ένας που έχει ίδια κιθάρα με εσένα.
Κατά τα άλλα, ο,τι έχω πάρει από τον Νάκα ήταν Brad new.Ειτε έκανε 100 ευρώ, είτε 3Κ.
Τον εμπιστεύομαι.

Κατά τα άλλα, ο,τι έχω πάρει από τον Νάκα ήταν Brad new.Ειτε έκανε 100 ευρώ, είτε 3Κ.
Τον εμπιστεύομαι.
Και εγώ. Μόνο NAKAΣ ιδιαίτερα από εδώ και μπρος

Ο sultan εχει ενα point, αλλα για τετοιες περιπτωσεις ειναι και οι επιστροφες. Σε αυτα τα λεφτα θεωρω οτι οποιοδηποτε ελαττωμα ειναι δικαιος λογος εποστροφης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back