Μπυροποσία #?: υπαρξιακές αναζητήσεις

Βρε Τσερεμόνη... σόρι που επεμβαίνω στα καθήκοντα σου αλλά καλό είναι να κλείνουμε παραπάνω. Ολο και καποιος εμφανιζεται συνήθως.

Στη Βυνη υπάρχει χώρος έξω ή θα καθόμαστε ο ενας πανω στον άλλον; (σκέψου και τα  πουρα του dkal).

Έχει κάτι πεζούλια, γενικά ο χώρος εκεί είναι άπλα.

Άσε που δεν γεμίζει κ ασφυκτικά γενικά.

Jasemeister είπε:
Εκ παραδρομής Αλέξανδρε να με σγχωρνάς  :-*
it's ok...

Βρε Τσερεμόνη... σόρι που επεμβαίνω στα καθήκοντα σου αλλά καλό είναι να κλείνουμε παραπάνω. Ολο και καποιος εμφανιζεται συνήθως.

Στη Βυνη υπάρχει χώρος έξω ή θα καθόμαστε ο ενας πανω στον άλλον; (σκέψου και τα  πουρα του dkal).
δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλο το μαγαζι. καλο θα ηταν να κλεισουμε για λιγους παραπανω...

(βεβαια δεν εχω δει τον κηπο!!!)

παρατηρησε και κανεις αλλος, πως πια οι μπυροποσιες κανονιζονται τσακ μπαμ?

απο οτι βλεπω απο τα περασμενα χρονια, το κουβεντιαζατε πρωτα κανα 3μηνο!

Jasemeister είπε:
Μέχρι τώρα είμαστε:

Nikolas

audiokostas

evris

kultura

Jasemeister

στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα  ;)
Επιβεβαιώνω. Θα παρεβρεθώ, θα πιω και αφού πιουν όλοι και μετά ξαναπιώ θα αποχωρήσω πιο έμπυρος.. :P

Έχω κλείσει για δώδεκα άτομα, μην ανησυχείτε. Με ενημέρωσαν ότι άμα χρειαστει έχουμε χώρο να προσθέσουμε κι άλλους  ;)

Αναγκαστικά στον κήπο θα είμαστε. Rauchen ist verbotten εντός το καταστήματος.

αμαν, τωρα το ειδα αυτο! Ρε Lacides, στο κουκακι ?

"πλησιον του μετρο" ποιος παιρνει μετρο καλοκαιριατικα ??? που θα παρκαρω τη μερσεντες μου ?

Αν έχεις Μερτσέντες θα περάσες να πάρεις και εμένα. Θα την παρκάρουμε στο Μέγαρο (αυτό τσι Μουσικής) και θ πάμε από κει με το Μετρό.

Jasemeister είπε:
Αν έχεις Μερτσέντες θα περάσες να πάρεις και εμένα. Θα την παρκάρουμε στο Μέγαρο (αυτό τσι Μουσικής) και θ πάμε από κει με το Μετρό.
ενταξ! θα παρουμε τη κιτρινη μερτσέντες, αυτη τη γρηγορη ("ταχι") με το φωτακι πανω

...

αρκει να ερθει ο Κ79

πραγματι φαινεται να βολευει το παρκινγκ του ... μετρου.

αν θελει καποιος ισως να ειναι δυνατον να τον μαζεψω και ισως και να τον επιστρεψω απο καπου νοτια με την γαματη γουρουνα μου!

πηρα , ρωτησα και πραγματι εχουν cocacola (για να μην πιαστουμε αδιαβαστοι)

μια γνωστη που πηγε προσφατα λεει πως εχει ωραιο φαι...

θα φερω και φωτογραφικη, μιας τις 2 τελευταιες φορες δεν εφερε κανενας!!!

σαν να κανονιζουμε εκδρομη νιωθω...!

Evilnye είπε:
(ΥΓ. ας παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρεπε να μαι Κρήτη τέτοια ώρα  ::))
εεεε? Γιατι μωρέ;
Τέλος πάντων, αν πίνεις μπύρα και βρίζεις λίγο θα τα πάς καλά... Πρόσεχε να μην κάτσεις κοντά στον Yameth μόνο. Έχω ακούσει παράξενες ιστορίες...

Μιας και δε θα είναι η γυναίκα μου μαζί, κάτσε δίπλα μου!  ;D ;D ;D ;D ;D :o :P :P :P :P :o (<-μπας και το πάρει κανείς στα σοβαρά τα έβαλα τόσα...)

Nikolas είπε:
εεεε? Γιατι μωρέ;
Τι εννοείς γιατί;  :o

Τέλος πάντων, αν πίνεις μπύρα και βρίζεις λίγο θα τα πάς καλά... Πρόσεχε να μην κάτσεις κοντά στον Yameth μόνο. Έχω ακούσει παράξενες ιστορίες...

Μιας και δε θα είναι η γυναίκα μου μαζί, κάτσε δίπλα μου!  ;D ;D ;D ;D ;D :o :P :P :P :P :o (<-μπας και το πάρει κανείς στα σοβαρά τα έβαλα τόσα...)
Ωχ θα με ξεμαλλιάσουν δηλαδή το λιγότερο.

Είναι ψηλή η γυναίκα σου;

Nikolas είπε:
Γιατί δεν πήγες Κρήτη ρωτάω; Κρίμα...
Long story, όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κιόλας. Δεδομένου ότι θα καθόμουν και ελάχιστα, τελικά γλυτώνω αρκετή ταλαιπωρία, διότι δεν ήταν και δεδομένο ότι θα περάσω καλά ;P

Θα κάτσω λοιπόν στην άλλη άκρη από σένα!

Θα πιω μια ΜΕΓΑΛΗ μπύρα (Τσινγκ Ταο - κινέζικη) για σένα και άλλη μια για τον Χώστα.

Trending...

Νέα θέματα

Back