- Πόντοι
- 38
Εκ παραδρομής Αλέξανδρε να με σγχωρνάς :-*
it's ok...Jasemeister είπε:Εκ παραδρομής Αλέξανδρε να με σγχωρνάς :-*
δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλο το μαγαζι. καλο θα ηταν να κλεισουμε για λιγους παραπανω...Βρε Τσερεμόνη... σόρι που επεμβαίνω στα καθήκοντα σου αλλά καλό είναι να κλείνουμε παραπάνω. Ολο και καποιος εμφανιζεται συνήθως.
Στη Βυνη υπάρχει χώρος έξω ή θα καθόμαστε ο ενας πανω στον άλλον; (σκέψου και τα πουρα του dkal).
Επιβεβαιώνω. Θα παρεβρεθώ, θα πιω και αφού πιουν όλοι και μετά ξαναπιώ θα αποχωρήσω πιο έμπυρος..Jasemeister είπε:Μέχρι τώρα είμαστε:
Nikolas
audiokostas
evris
kultura
Jasemeister
στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα
ενταξ! θα παρουμε τη κιτρινη μερτσέντες, αυτη τη γρηγορη ("ταχι") με το φωτακι πανωJasemeister είπε:Αν έχεις Μερτσέντες θα περάσες να πάρεις και εμένα. Θα την παρκάρουμε στο Μέγαρο (αυτό τσι Μουσικής) και θ πάμε από κει με το Μετρό.
εεεε? Γιατι μωρέ;Evilnye είπε:(ΥΓ. ας παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρεπε να μαι Κρήτη τέτοια ώρα :)
Τι εννοείς γιατί;Nikolas είπε:εεεε? Γιατι μωρέ;
Ωχ θα με ξεμαλλιάσουν δηλαδή το λιγότερο.Τέλος πάντων, αν πίνεις μπύρα και βρίζεις λίγο θα τα πάς καλά... Πρόσεχε να μην κάτσεις κοντά στον Yameth μόνο. Έχω ακούσει παράξενες ιστορίες...
Μιας και δε θα είναι η γυναίκα μου μαζί, κάτσε δίπλα μου! ;D ;D ;D ;D ;D (<-μπας και το πάρει κανείς στα σοβαρά τα έβαλα τόσα...)
Long story, όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κιόλας. Δεδομένου ότι θα καθόμουν και ελάχιστα, τελικά γλυτώνω αρκετή ταλαιπωρία, διότι δεν ήταν και δεδομένο ότι θα περάσω καλά ;PNikolas είπε:Γιατί δεν πήγες Κρήτη ρωτάω; Κρίμα...