Μπυροποσία #?: υπαρξιακές αναζητήσεις

Nikolas είπε:
http://www.athinorama.gr/restaurants/data/categories/default.aspx?id=70

Κάτι απο εκεί; (φαντάζομαι έχει ξαναειποθεί κάτι τέτοιο..)

Επίσης: Beer Academy στην Αγ. Παρασκευή και Βριλήσσια έχει κήπο, και γαμώτους κήπους, και κότσι και μπύρες κλπ και το ξέρετε όλοι. Γιατι όχι παρακαλώ; Ντάξει, έχετε ξαναπάει, έχω πάει κι εγώ πολλές φορές, αλλά καλύπτει και τους "άντε ρε κόψτε το το ρημάδι", και τους "θέλω κι άλλο να πιώ, με χρωστάει ο Νικόλας" και τους "Πώπω... ωραίο μωρό σερβίρει σήμερα".
δεν εχει ψοψαψολα...

δηλαδη cocacola...!!

Συμφωνάω για Μπιρ Ακαντεμι είτε Βριλήσσια είτε Αγ.Παρασκευή. Μ'αρέσει. ;D

Δε βλέπουμε πόσοι είμαστε να κλείσουμε κανα τραπέζι λέω γω... Γιατι αν μαζευτούμε και 20 νοματέοι, αρτίδια θα πάρουμε, όχι μπύρες και λουκάνικα!

Έπειτα από πρόταση του φίλτατου dkall, τείνω προς αυτό το μαγαζί:

http://www.athinorama.gr/errorpages/404.aspx?404;http://www.athinorama.gr:80/restaurants/articles/639_%CE%92%CF%8D%CE%BD%CE%B7-Pub-feeling_vini_afci.html

Εκτός κι αν κάποιος δεν έχει καλή εμπειρία απ'το συγκεκριμένο, κλείνω εκεί σήμερα το βράδυ. Είναι πλησίον Μετρό. Πέρφεκτ.

Δηλώσατε παρουσίες προς καταμέτρηση και ρεζερβατιόν σιλβουπλέ.

No problem απο μένα. 1 ή 2 άτομα (είμαι παντρεμένος->έχω γυναίκα->Γυναίκες δύσκολα πέρνουν αποφάσεις!)

1 ή 2 άτομα λοιπόν!  ;D

Χμ... επιφυλάσσομαι οπωσδήποτε για το Σεπτέμβρη. Δυστυχώς (?) αύριο την ώρα που θα πίνετε μπύρες εγώ θα φτάνω Ηράκλειο, κ ευελπιστώ να έχω βρει και φαί.

+1 για τη Βύνη, μια χαρά μαγαζί και σίγουρα πιο φτηνό από τα μέτρια για την τιμή τους Beer Academy (ελπίζω γενικά να έχετε πάει καποτε στο Octoberfest το οποίο είναι γενικά ανώτερο, βέβαια δε συνίσταται για καλοκαίρι, δεν έχει, δροσιά ;) )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
I'm offering my wife to look after the οικογένεια,

and so I'll come alone without a lot αγένεια!

(δεν είναι σοβαρή πρόταση, αλλά είπα να προσπαθήσω στον στίχο! Καλό δε βγήκε;  :P)

Συν ενας και απο εδω (κατα 90%). Ομοιως με audiokostas προσπαθω να κανω hedging των απροβλεπτων οικογενειακων ζητηματων αλλα δεν ειμαι καλυμμενος 100%.

Evilnye είπε:
ελπίζω γενικά να έχετε πάει καποτε στο Octoberfest το οποίο είναι γενικά ανώτερο
Εγω δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω αυριο, αλλα το Octoberfest ειναι τζιτζι...

Μέχρι τώρα είμαστε:

Nikolas

audiokostas

evris

kultura

Jasemeister

στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα  ;)

Με την ελπίδα πως δε θα κριθώ πιο παλαβή από ότι έχω καταφέρει ήδη.

Δέχεστε νέα μέλη στην παρέα;

(ΥΓ. ας παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρεπε να μαι Κρήτη τέτοια ώρα  ::))

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

10 μ.μ.

στη ΒΥΝΗ (πλησίον ΦΙΞ).

Έκλεισα εξω στον κηπο για τους θεριακλήδες γιατί όπως με ενημέρωσαν εντός απαγορεύεται.

Θα τα π(ι)ούμε αύριο  8)

υ.γ.: αν δε μας βρίσκετε, ζητάτε το τραπέζι στο όνομα "Χατζηγιάννης"  ;D

παλι χατζηγιαννης?

;D ;D ;D

μεσα και εγω, οπως παντα!

Jasemeister είπε:
Μέχρι τώρα είμαστε:

Nikolas

audiokostas

evris

kultura

Jasemeister

στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα  ;)
με στεναχωρησες που δεν με ειχες για σιγουρακι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back