- Πόντοι
- 38
Διψάω. Πάμε για μπύρα. Αθήνα. Παρασκευή ή Σάββατο που μας έρχεται (ιν ουάν ουίκ). Θα πιούμε γι'αυτούς που έφυγαν για τόπους χλοερούς. Θα αναρωτηθούμε πως θα ήταν η διοργάνωση του great gig in the sky αν την αναλάμβανε η DiDi.
Δε σας φτάνουν αυτά;
Άντε, θα φάμε και τίποτα.
Κατά προτίμηση κάπου με δροΣΣΣά. Ευσεβής πόθος να μη μας θωπεύσουν τα οπίσθια, μοναχά του menelaou.
Αναμένω κατακλυσμό από +1 εως +οο για την πρωτοβουλία μου καθώς και ρεκόρ συμμετοχής.
Δεσμεύομαι ενώπιον ολάκερου του φόρουμ ότι αν μαζέψουμε >50 άτομα θα αγοράσω τέλε.
Τα σέβη μου,
Τσε-Ρε-Μο-Νι-ι
υ.γ. υπενθυμίζω θα γίνεται λογαριασμός ανα άτομο για να μην υπάρχει περίπτωση να πληρώσει κάποιος περισσότερο απ'όσο του αναλογεί.
Δε σας φτάνουν αυτά;
Άντε, θα φάμε και τίποτα.
Κατά προτίμηση κάπου με δροΣΣΣά. Ευσεβής πόθος να μη μας θωπεύσουν τα οπίσθια, μοναχά του menelaou.
Αναμένω κατακλυσμό από +1 εως +οο για την πρωτοβουλία μου καθώς και ρεκόρ συμμετοχής.
Δεσμεύομαι ενώπιον ολάκερου του φόρουμ ότι αν μαζέψουμε >50 άτομα θα αγοράσω τέλε.
Τα σέβη μου,
Τσε-Ρε-Μο-Νι-ι
υ.γ. υπενθυμίζω θα γίνεται λογαριασμός ανα άτομο για να μην υπάρχει περίπτωση να πληρώσει κάποιος περισσότερο απ'όσο του αναλογεί.