Η επιστροφή (σ' ευχαριστούμε Σπύρο) ήταν απίστευτη. Ακόμα γελάω με κάποιες ατάκες!!Jazzjoker είπε:Ωραία περάσαμε, ωραίο ήταν και το Ληρόι.
Ο blue πιο όμορφος από ποτέ... Το καλοσχηματισμένο σώμα του, επιβλητικά μυώδες περιτύλιγμα του εύθραυστου ψυχισμού ενός σπουδαίου ανθρώπου, η μεστή του φωνή με μια αρρενωπά ένοχη προσωδία, η βαθιά του ματιά που σε διαπερνά σαν ρεύμα και η λαμπρή του προσωπικότητα με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψή μου για τους πρίγκηπες... Νιώθω τυχερή που βρέθηκα στην πρόσφατη μπυροποσία του noiz. Αν είμαι ερωτευμένη? Χαχαχαχα, δεν ξέρω, λολ![]()
Κική Θ.
+1audiokostas είπε:Χάρηκα πού γνώρισα από κοντά πολλά καινούρια παιδιά.
Εύμορφο ήτο το βραδάκι...
Να (Θα) επαναληφθεί.
Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί καν στην ικανότητά του ως ηθοποιός. ;Dblue είπε:Συντάκτρια του money & life :
+1SpyrosCh είπε:Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί καν στην ικανότητά βράβευση του ως ηθοποιός.
...σε ταινίες Κουνγκ Φου. ;DSpyrosCh είπε:Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί καν στην ικανότητά του ως ηθοποιός. ;D
Και ως κειμενογράφος μια χαρά τα πάει βεβαίως βεβαίως.SpyrosCh είπε:Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί καν στην ικανότητά του ως ηθοποιός. ;D
Αγ. Παρασκευή 30/9 Σε είδα στο silly wizards. Παραδεχόσουν οτι είσαι κνίτης ή πήγαινες στο διάολο. Εγω ψηλός με στιλπνό τρίχωμα. Με κοίταξες και μου κόπηκαν τα γόνατα... Ήθελα να σου πω πολλά αλλά δεν είχα φωνή κι ύστερα έφυγες με φίλες. Πότε θα σε ξαναδώ? Στείλε εδώ.
Και ναι Δημήτρη συμφωνώ στο ότι ο Govan δεν είναι fusion! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgovanmaniac είπε:Γνώρισα πολλούς νέους φίλους.
+1000000 χαχααχα ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Και ναι Δημήτρη συμφωνώ στο ότι ο Govan δεν είναι fusion! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
η ονομασια του βιντεο σε διαψευδειfusiongtr είπε:Και ναι Δημήτρη συμφωνώ στο ότι ο Govan δεν είναι fusion! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D