Μπυροποσία: DP και ξερό ψωμί (Ιούλιος 2013)

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
beer%20music.jpg

Σας προσκαλώ μετά Τσερεμονοσύνης να δηλώσετε προτίμηση για Ιουλιανή μπυροποσία! Η ψηφοφορία θα μείνει ενεργή για 30 ημέρες από σήμερα. Αμέσως μετά θα αποφασίσουμε (με συνοπτικές διαδικασίες) για το χώρο που θα μας ποτίσει με ποιοτικό υγρό πσωμεί σε καλές τιμές και αν είναι δυνατόν με ευχάριστο περιβάλλον και μουσική. Κάντε προτάσεις.

Cheers!

dvat είπε:
Παρασκευή 26. Έσπασα το ρόδι
Μητσαρα,αυτο μετα το 2 ειναι 0.Στις 20 του μηνα λες κι εσυ? ;D ;D

Μια χαρα ειναι!

Μιας και για μενα ειναι μετεωρο θα αφησω "κενο" ως προς την ημερομηνια....  ;) Για οτι αποφασισετε ομως θα βαλω τα δυνατα μου να ερθω  :)

Όσοι είναι πιο all around και από warwick στο θέμα ημερομηνία ας ψηφίσουν στις 20...αν έχετε ενδοιασμούς θα ρουσφετιάσω...κερνάω πασατέμπο  ;D

Δεν εγγυώμαι, λόγω απόστασης.

Αλλά γενικά είμαι ελευθερος οπότε θα προσπαθήσω να έρθω, καθώς έχω πάνω από χρόνο να δω μερικές φάτσες.

Να ψηφίσω? ???

8 με 15 Ιουλίου είμαι στο Αμέρικα για συναυλία άρα δε μπορώ...

Μετά τα ΣΚ πάω στα παιδιά (στους πεθερούς μου), οπότε μόνο Παρασκευές, ή ακόμη καλύτερα καθημερινή (ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ).

επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Γιατι σε μπυραρία?

Nikolas είπε:
...επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! .....

Ohhhh yeah

εξ'άλλου έχουμε πλέον τόσες πολλές ελληνικές μπύρες που ταιριάζουν με τα πιτόγυρα    8)

Nikolas είπε:
επί τι ευκαιρία, δε το κάνουμε σε κανά σουβλατζίδικο, να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Γιατι σε μπυραρία?
ΟΧΙ ........ Γιατι την τελευταια φορα ηταν παρα πολυ ωραια και μας εφυγες νωρις  :D

Ωραία...Για που λέτε να μαζευτούμε?
Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε ? κατσε να οριστει ημερομηνια  ;)

messalion είπε:
ΟΧΙ ........ Γιατι την τελευταια φορα ηταν παρα πολυ ωραια και μας εφυγες νωρις  :D
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... για να δω... τι δικαιολογία είχα βρει εκείνη τη φορά; χμμμ...  ;D
(Τουλάχιστον έρχομαι σχεδόν πάντα έτσι; Άντε τώρα...  :P)

Nikolas είπε:
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... για να δω... τι δικαιολογία είχα βρει εκείνη τη φορά; χμμμ...  ;D
Νομιζω οτι ειχες μαθημα νωρις το πρωι και επρεπε να φυγεις αλλα δεν ειμαι και σιγουρος  :P οχι οτι εχει και σημασια βεβαια μιας και απολαυσαμε την παρεα σου επαρκως  ;)

(Τουλάχιστον έρχομαι σχεδόν πάντα έτσι; Άντε τώρα...  :P)
1 φορα ελειψα και μου τη λες ? Ντροπη  :P :P

Ούτε εγώ θυμάμαι, για να πω την αλήθεια, αλλά συνήθως την κάνω λίγο νωρίτερα...

τώρα... άντε και οι άλλοι, πορφαβορ!

στις 20:55 - 11/06/13θα το (την) ακούσουμε σε 4-5 άλμπουμ...

Προτείνω να περάσει το θέμα στα "Απαντημένα".

Ενημερώνω ότι δεν θα έρθω.
Προτείνω να περάσει το θέμα στα "Δελτία Τύπου". (κάνω και γω το ίδιο χοαχαχαχαχ)

Νταξει ρε παιδιά και ασ μη συμφωνούμε σε όλα, και ας είναι μερικοί λίγο πιο ανώριμοι, μπορούμε να πιούμε μια μπυρίτσα (ακούγοντας DP):)

AuditoryDriving είπε:
Προτείνω να περάσει το θέμα στα "Δελτία Τύπου". (κάνω και γω το ίδιο χοαχαχαχαχ)
+1

AuditoryDriving είπε:
Νταξει ρε παιδιά και ασ μη συμφωνούμε σε όλα, και ας είναι μερικοί λίγο πιο ανώριμοι, μπορούμε να πιούμε μια μπυρίτσα (ακούγοντας DP):)
Συμφωνώ. Καλού κακού κουβαλώ και τη σιδερογροθιά μου όπου πάω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back