Μπυροποσία #7: η εκδίκηση του Metal Zone

Το μετρό τις Παρασκευές είναι μέχρι τις 02:20 ( http://www.amel.gr/index.php?id=46 )

Ο ηλεκτρικός μάλλον μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Καλή η ιδέα του Vrass (είναι 5 λεπτά απ'το σπίτι μου  ;D).

fleamail είπε:
Λάκη-δες αν το κάνετε Σάββατο κατά 99% μπορώ να έρθω κι εγώ....
Τέλος.

Όσοι είναι κατά μεταφοράς για Σάββατο να μιλήσουν τώρα, αλλιώς να σωπάσουν για πάντα!  ;D

Προτιμώ Παρασκευή αν είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθει ο Πάρις.

παίδες δε θα μπορέσω την παρασκευή στις 5, διότι έχω συναυλία πορτοκάλογλου στα μέγαρα, της οποίας είμαι υπεύθυνος. (κάποια άλλη μέρα ίσως;;;;  ???  )

ο ιαμέθιος θέλει παρασκευή, για να μην έρθω και βγάλω πάλι την μπυροποσία, ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.  :(

Δεν το πρόλαβα ρε μάστορα το μήνυμα σου...

Λέω για Παρασκευή για λιγότερο κόσμο στο μαγαζί.

Σαββατο is ok for me too αν υπάρχει θέμα.

Το Σαββατο πράγματι θα έχει κόσμο, αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς θα κλείσουμε τραπέζι. Το ιδιο ισχύει και αν το κάνουμε παρασκευή. Προσωπικα θα προτιμούσα Παρασκευη, μιας και είναι ένας γάμος το Σαββατο που θα ήθελα να πάω. Κανας άλλος??

Να και κάτι ψιλοάσχετο αλλά καλό...

Πολύ καλό...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θα την παραγγείλω κι εγώ!

παίδες εννοείται πως κάνω πλάκα. να κανονίσετε όποτε βολεύει τους πολλούς. θα υπάρξουν κι άλλες μπυροποσίες.

υ.γ.1 ελπίζω αυτή τη φορά να μην αφήσετε πάλι να πεινάσει ο earendil εκμεταλλευόμενοι την ευγένειά του.  ;D

υ.γ. 2 vrass με το λεωφορείο να πας, να μην έχεις πάλι τα ίδια, μιας και δεν έπεισες περί αχρωματοψίας την προηγούμενη φορά.

Παίδες κατά πάσα πιθανότητα θα σας επισκευθώ και εγώ! :) Κ προτιμώ και εγώ παρασκευή, if possible, τονίζοντας κ πάλι όμως ότι ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι μπορώ καθώς τρέχω με εξεταστικές κ διαβάσματα......... :(

Οκ πάμε για Παρασκευή και όσοι δεν μπορέσουν θα τους βολέψουμε στην επόμενη  :)

Δεν έχουμε καμιά άλλη πρόταση για το venue της ακολασίας?

Trending...

Νέα θέματα

Back