Μπυροποσία #7: η εκδίκηση του Metal Zone

Hello  ;D

Παιδιά λίγη υπομονή το καλό πράμα αργεί να γίνει και είμαι λίγο πιεσμένος από χρόνο αυτές τις μέρες  :)

Τσερεμονη,τσερεμονη

αφησες το μπουζούκι

και το γύρισες στο πριονι?

που ειναι η φωτο?

τσουγκρανα με φραπε στο μπαλκόνι?(πάλι του ξίντζ?)

Τσερεμονη,τσερεμονη

αφησες το κοριτσι

στο μπαλκονι και κρυώνει?

θα σε κοψω τα ποδάρια

αν δεν κανεις βιντεόνι.

REGARDS PARADROMOS/PERIDROMOS IN THE MIX

trigga είπε:
Τσερεμονη,τσερεμονη

αφησες το μπουζούκι

και το γύρισες στο πριονι?

που ειναι η φωτο?

τσουγκρανα με φραπε στο μπαλκόνι?(πάλι του ξίντζ?)

Τσερεμονη,τσερεμονη

αφησες το κοριτσι

στο μπαλκονι και κρυώνει?

θα σε κοψω τα ποδάρια

αν δεν κανεις βιντεόνι.

REGARDS PARADROMOS/PERIDROMOS IN THE MIX
;D

Μάγκες σόρρυ αλλά είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος στη δουλειά, το βιντεάκι ψήνεται και θα ανεβεί λιαν συντόμως ;)

Α, τώρα έγινε η αρχή... Δεν μας σταματάει τίποτα, ο Τσερεμόνης θα αρχίσει το ακατάσχετο απλόουντινγκ... ;D

Πω πωωωωω, πείνασα με όλα αυτα τα ...μεζεκλίκια :):):)

Πρέπει να περάσατε ωραία πάντως εκείνο το βράδυ ;)

:o

:o 

_42123840_manilaafp416.jpg

:'( 

:-* 

;) 

:)

Περιμένουμε και καμιά λεζάντα για το who is who...

Υπάρχουν γνωστές και άγνωστες φάτσες...:)

:) ;)

Έχοντας εντρυφήσει στα παραδείγματα απ'τους μεγάλους του είδους στη μουσική σκηνή, άργησα επίτηδες να βγάλω το βιντεάκι και το άφησα και λειψό για να μπορέσει να υπάρξει reissue dvd με επιπλέον υλικό και easter eggs  ;D ;D ;D

Θα ανεβεί και η έκδοση με το cast και τους παραδοσιακούς χιουμοριστικούς διαλόγους (που μπορεί να είναι και αληθινοί...  ;) ) μόλις το επιτρέψουν οι επαγελματικές υποχρεώσεις  8)

Ηλία πρέπει να κανονίσουμε happening και από τα μέρη σου, λες να μας φιλοξενήσει ο Ντούκας αν του πούμε ότι ερχόμαστε ως επίσημοι NOIZ reviewers να ροκάρουμε καμιά Duesenberg καθώς πίνουμε κανένα μπυρόνι;  ;D

αψογος ο jasemeister για αλλη μια φορα.

Θλιβερη η κατηφορα του 79,που αφου μου εφαγε τον admin τωρα παει να μου φαει τον drummer...καρμοχωρίστρα.

Δεν σου αξίζει τέτοιος drummer ρε. Μου είπε τον πόνο του, τον έχεις παραμελήσει.

Ρε, τώρα το είδα εγώ... Είμαι απαράδεκτος, ο χειρότερος, τέλος. Καλα με λέγανε τουρίστα οι καθηγητές στο πανεπιστήμιο...

Εχω αδυνατίσει απο τοτε, αυτό έχω να πω. Τζεσεμάιστερ, ρισπέκτ.

Θελω κι άλλη μπύρα. ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back