Μπυροποσία #4: 100 bottles of beer on the wall

kwstas79 είπε:
Λογικά θα'ρθω, δεν δίνω όρκο όμως, υπάρχει και το θέμα του Ελαύδιου του Τόουνλαμποφόρου που με στοιχειώνει, καταλαβαίνετε.

Μίλησέ μας για αυτό τεκνο* μου!

180px-Ilias.jpg

*Βάλε τον τόνο σε όποιο φωνήεν θες εσύ!  8)

Καλα που με ειδοποιησε ο Κωστας, γιατί έτσι που έχω χαθεί-καταστραφεί θα έχανα το event!!! Εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Ερώτηση πολύ βασική: εκεί που λέτε να πάμε έχει τίποτα φαγιά;; γιατί μέρες που είναι θα είμαστε και νηστικά..............

Vrass είπε:
Καλα που με ειδοποιησε ο Κωστας, γιατί έτσι που έχω χαθεί-καταστραφεί θα έχανα το event!!! Εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Εσύ αγόραρε έπεσες εντελώς με τα μούτρα! Με μέτρο είπαμε............................

Ασε Κώστα, πονεμένη ιστορία... Θα τα πούμε από κοντά παιδιά.. :)

elavd είπε:
Λογικά θα'ρθω, δεν δίνω όρκο όμως, υπάρχει και το θέμα του Ελαύδιου του Τόουνλαμποφόρου που με στοιχειώνει, καταλαβαίνετε.

Μίλησέ μας για αυτό τεκνο* μου!

180px-Ilias.jpg

*Βάλε τον τόνο σε όποιο φωνήεν θες εσύ!  8)
http://www.noiz.gr/index.php?topic=157353.0

Αγαπητά εν μπανάνα τέκνα μου!

Σε προετοιμασία για την ευλογημένη Μπυροποσία #4, υπέβαλα εαυτόν σε αυστηρή ασκιτική ζωή ένεκα Μεγάλης Εβδομάδος. Δηλ. ελάχιστη παρουσία στο ΝΟΙΖ, πλήρη αποχή από τα εποχιακά φρούτα και το gain στον ενισχυτή κάτω από 10 o'clock...

Τη στιγμή που διαλογιζόμουν το θέμα "bedroom ή band player;" εμφανίστηκε ξάφνου μπροστά μου υπό τη λάμψη τεσσάρων EL34 η Τατιάνα Στεφανίδου. Μαζί της ήταν μια χαριτωμένη και προικισμένη σχιστομάτα νοσοκόμα, όχι άνω των 20 Μαΐων, και συζητούσαν για το που έχει φτάσει η τιμή της μπανάνας και οι επιπτώσεις αυτής στην κοινωνία. Πετάγεται και ο Orson Welles με το Defender και το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο:

Η Μπυροποσία #4 είναι και επισήμως Η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ! (παρακαλώ ένας mod να αλλάξει τον τίτλο)

Μετά από τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, σας περιμένω στην μπυραρία Ταρ (Λεωφ. Ηρακλείου 12 - αναλυτικές οδηγίες προσπέλασης προσεχώς), την Τρίτη του Πάσχατος, από τις 9μ.μ. και μέχρι να πέσει η τιμή της μπανάνας.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε με π.μ. μαζί με το κινητό σας!

Το μαγαζί έχει πολύ καλό φαγητό και καλές μπύρες  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μήπως θα ήταν σκόπιμο να γίνει και μία λίστα όπως την προηγούμενη φορά και να κλειστεί τραπέζι, γιατί παίζει μεγάλη πιθανότητα να πάμε και να μη βρίσκουμε?

Ιάσωνα, εγώ είμαι μέσα, θα έρθει και πμ με τα υπόλοιπα. ;)

Χελόου μπόιζ εντ γκέρλζ (μάλλον μόνο μπόιζ αλλά τεσπα). Σας γράφω από νετκαφέ εδώ στην ημιβροχερή (Αγ)Ελλαδίτσα. Είμαι μέσα για αύριο βράδυ. Ο Γιάσε θα πάρει πμ οσονούπω.

Έλα ρε! ζηλεύω που δε θα μπορέσω αυτή τη φορά... :'(

καλάνα περάσετε κύριοι! πιείτε κ για μας! {σ αυτό σας έχω εμπιστοσύνη... 8)}

Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει:

1) kwstas79

2) Vrass

3) bloody_sunday

Παιδιά επιβεβαιώστε με πμ όσοι θα έρθετε για να έχω και το τηλέφωνό σας, να σας στείλω και το δικό μου.

Επισυνάπτω χάρτη με την τοποθεσία της παρακαταθήκης μπύρας και των διαφόρων κοντινών ΜΜΜ. 'Οπως βλέπετε είναι 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του Αγ. Ελευθερίου (τραίνο)  ;)

Το απόγευμα θα κλείσω και θα σας ενημερώσω  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
:D Τι ωραία! Αλλά δεν είναι αυτά μέρη για κορίτσια!! Φαίνεστε άνθρωποι που πίνετε πολύ! Νομίζω ότι με φθίνουσα σειρά οι μεγαλύτεροι πότες πρέπει να είναι

Νο1. kwstas79  μπυρομπανάνα

Νο2. Vrass κάτι σαν ξωτικό της μπύρας

Νο3. Bloody sunday επειδή έρχεσαι από την ξενιτιά νομίζω 1,5 μπύρα θα δουλέψουν

Και Jasemeister μου φαίνεται ότι εσύ είσαι ο άρχοντας του κακού.

Μαριανα είπε:
:D Τι ωραία! Αλλά δεν είναι αυτά μέρη για κορίτσια!! Φαίνεστε άνθρωποι που πίνετε πολύ! Νομίζω ότι με φθίνουσα σειρά οι μεγαλύτεροι πότες πρέπει να είναι

Ωραία! Εγώ δηλαδή δεν υπάρχω πουθενά;;; >:( >:( >:( ΑΙΣΧΟΣ!!! ;D ;D

Μαριανα είπε:

13066.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back