Best VST

akra2

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Στα γρήγορα.

Ποιό θεωρείται το καλύτερο drum vst? (ποιότητα, επιλογές)

καλησπερα

χμμμ που γενικη ερωτηση τι στυλ μουσικης?για τι υπολογιστη?

Όταν λες για τι υπολογιστή?Operating system?Windows 7..

Κάθε είδους percussion και χρήση φίλτρων επίσης..

Τα παραπάνω περιέχουν φίλτρα?

Για μένα: Toontrack Superior Drummer 2.0.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου, μεγάλη ποικιλία από δείγματα τυμπάνων και κρουστών.

Με προσθήκη επεκτάσεων EZX (που είναι συμβατές και με το EZ Drummer της ίδιας εταιρίας), επιτυγχάνεις ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Όσο για επιλογές στο editing, αχανέστατο. Από επιλογή layering, μικροφώνων και bleeding ανάμεσά τους, πολλά busses και subgroups για ξεχωριστή επεξεργασία του κάθε ήχου, μέχρι και ενσωματωμένο EQ και επεξεργαστές δυναμικών της Sonalksis με πολλά presets για κάθε κατηγορία ήχου (π.χ. kick, snare, hihats κλπ).

Αυτό όσον αφορά ήχους φυσικών τυμπάνων. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία μιας νέας επέκτασης EZX Electronic με ήχους κλασσικών ηλεκτρονικών ήχων.

Επίσης πολύ καλό και ευέλικτο για ακουστικούς και ηλεκτρονικούς ήχους είναι και το Battery της Native Instruments.

Last edited:
18 gb?  :o :o :o :o

Μιλάμε για τέρας έτσι?Θεωρείται όντως τόσο καλό?Διάβασα κριτικές και μιλάνε όλοι για πραγματικά drums..

Αξίζει?

http://www.oceanwaydrums.net/ εδω έχει και με 97gb περίπου,drum machine :)  

Τα πάντα ηχογραφημένα απο γνωστά μικρόφωνα κτλ...Το θέμα είναι το μουσικό είδος, δεν υπάρχει καλύτερο η χειρότερο.

Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά, ξεφεύγει πολύ το πράγμα.

100GB είναι κυρίως για επαγγελματίες..Δεν πιστεύω ότι τόσα πολλά τύμπανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Να το θέσω απλά: είναι λίγο υπερβολικό

Και τα Addictive Drums εξαιρετικά!!! Πολύ καλύτερα από EZDrummer κατά τη γνώμη μου...

NoIzY είπε:
Και τα Addictive Drums εξαιρετικά!!! Πολύ καλύτερα από EZDrummer κατά τη γνώμη μου...
ευκολα και πολυ πιο ρεαλιστικα τα πιατινια...πολυ σημαντικο!

πολυ καλη φαση ειναι το superior 2.0 με το the metal foundry sdx. η dw που εχει σκοτωνει!

Συμφωνω με noizy. Εχω και εγω τα addictive και ειναι μπομπα, συν το οτι πιανουν 2 giga.

Έχω Superior..σίγουρα καλύτερο απο BFD που θα χρειαστείς και έναν ηχολήπτη μαζί με το πρόγραμμα!

Και το Mixosaurus πρέπει να τα σπάει αλλα πάμε σε ΠΟΛΛΑ giga και αερκετά λεφτά!

Αν θέλετε ακούστε κανένα δείγμα!

http://www.mixosaurus.com/   πηγαίνετε κάτω στο LISTEN και ακούστε το KIT A - PLAYED LIVE VIA ROLAND TD-12 V-DRUMS" - the meaning of LIVE.

Πείτε και τη γνώμη σας ΑΝ θέλετε!  ;)

παιδια μαλλον οτι εχουμε μαθει να χρησιμοποιουμε καλύτερα, ειναι το καλυτερο.

την ιδια δουλεια κανουν το ιδιο προσφερουνε, σίγουρα το καθενα θα εχει καποια στανταρντς και καποιους περιορισμούς, αλλα ειναι στο χερι μας πως το αξιοποιουμε

καληνυχτα

beeros05 είπε:
παιδια μαλλον οτι εχουμε μαθει να χρησιμοποιουμε καλύτερα, ειναι το καλυτερο.

την ιδια δουλεια κανουν το ιδιο προσφερουνε, σίγουρα το καθενα θα εχει καποια στανταρντς και καποιους περιορισμούς, αλλα ειναι στο χερι μας πως το αξιοποιουμε

καληνυχτα
συμφωνώ και διαφωνώ μαζί:

απλά φίλε μου από ότι ξέρω το EZdrummer και το Addictive Drums (που το θεωρώ κλάσης ανώτερο από το EZdrummer) καταλαβαίνεις πως είναι "midi" ή αλλιώς "ψεύτικα".

τα bfd + steven slate drums ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία midi είναι αληθινά drums που σου παρέχονται με wav αρχεία σε πολλά velocities.

κατά την άποψη μου άλλο midi. και άλλο wav μέσω midi

psixanwmalos είπε:
συμφωνώ και διαφωνώ μαζί:

απλά φίλε μου από ότι ξέρω το EZdrummer και το Addictive Drums (που το θεωρώ κλάσης ανώτερο από το EZdrummer) καταλαβαίνεις πως είναι "midi" ή αλλιώς "ψεύτικα".

τα bfd + steven slate drums ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία midi είναι αληθινά drums που σου παρέχονται με wav αρχεία σε πολλά velocities.

κατά την άποψη μου άλλο midi. και άλλο wav μέσω midi
Φιλε καπου τα εχεις μπερδεψει. Δεν υπαρχει midi ηχος. Το midi ειναι πληροφορια.

Και το ezdrummer και το adictive και το bfd και ολα τα αλλα την ιδια τεχνικη χρησημοποιουν. Ολα wav αρχεια πεζουν (audio).

Trending...

Νέα θέματα

Back