Ξημερώματα? Τι έκανες παιδί μου ΣΦ? Γιόρταζες με το Σόιμπλε τα επινίκια του ντιμπέιτ της Μέρκελ? ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Χθες το πρωι που με πηγαινε ξημερωματα ο Τουρκος ταριφας ;D στο Schönefeld εμεινα για αλλη μια φορα αναυδος απο την ομορφια αυτης της πολης και την απολυτη ηρεμια της και εμπνευστηκα αυτο.....![]()
Έπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτότο συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές
Koyaanisqatsigpiad είπε:ταξιδιαρικο, πολυ ωραιο!
γιατι ρε αρχηγε μου,δεν σου προκαλει ηρεμια το τεμαχιον? ;DΑν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει..
η μπασογραμμη ειναι ολα τα λεφτα ομως,ε?ε? ;DΜάλλον δεν μου άρεσε το απροσδιόριστο ηχητικά μπάσο που μου φάνηκε σα να πλανιόταν ψηλά (όχι σε ένταση αλλά σε τοποθεσία) κι απροσδιόριστα.
wah+phaser+odΈπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτό
ε μια και θα μας δωκει τα λεφτα η Μερκελ για να βγαλουμε το χειμωνα ειπα και εγω να ...ξοδευτω λιγακι... ;DSuperfunk 5,49 λεπτά Shocked
δυστυχως εχω παει και...ακομα να συνελθουν τα...ματακια μου... ;Dμάλλον δεν έχεις πάει Κατερίνη,Ηράκλειο κλπ .Ντροπής Grin.
σε ευχαριστω για τη μεγαλοψυχια σου.... ;Dτο συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές
Γιατι ρε συ?Δεν σου κανει το Ηρακλειο και η Κατερινη?Πηγαινε εκει,ακουσα οτι στην 3η επισκεψη το ξυραφακι και η γεματη ζεστο νερο μπανιερα ειναι δωρο.... ;D ;D ;Dnoe13 είπε:αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!!
Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό;noe13 είπε:αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!!
χαχαχαaudiokostas είπε:Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό;
Την πληρωμή της εφορίας;
Τα κλειδιά πάνω στη πόρτα;
Το ξεκλείδωτο αμάξι;
Ψωμί για το σπίτι;
;D
Αχ, κι εμενα τι μου θυμισες τωρα....noe13 είπε:αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!!
που να δεις τι διαμαντια εχουν γραφτει στην Κατερινη και το Ηρακλειο φιλως.... ;DΠως να μην είναι βέβαια, τόσα διαμάντια έχουν γραφτεί σ'αυτή την πόλη. Smiley
Εμ, καλά σε λέει!Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει....
Μόνο μια βασική συγχορδία(?) ρε άνθρωπε (με καναδυό περαστικές) και ξανα-μανά σε μεγάλα τμήματα. Αν διαρκούσε λιγότερο, ίσως και να μην έχανε καθόλου.Αν και η μανιέρα που δουλεύεις ηχητικά μου είναι βαρετή και επαναλαμβανόμενη