Berlin 5 am

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Χθες το πρωι που με πηγαινε ξημερωματα ο Τουρκος ταριφας  ;D στο Schönefeld εμεινα για αλλη μια φορα αναυδος απο την ομορφια αυτης της πολης και την απολυτη ηρεμια της και εμπνευστηκα αυτο..... :)

Παρτε και μπονους μια φωτο... ;D

Good-morning-Berlin-a29014347.jpg

Superfunk είπε:
Χθες το πρωι που με πηγαινε ξημερωματα ο Τουρκος ταριφας  ;D στο Schönefeld εμεινα για αλλη μια φορα αναυδος απο την ομορφια αυτης της πολης και την απολυτη ηρεμια της και εμπνευστηκα αυτο..... :)
Ξημερώματα? Τι έκανες παιδί μου ΣΦ? Γιόρταζες με το Σόιμπλε τα επινίκια του ντιμπέιτ της Μέρκελ?  ;D ;D ;D

Με τούρκο ταρίφα? Τσ τσ τσ ,πολυπολιτισμικός μας προέκυψες ,σε λίγο θα μας πεις και για παγκόσμιες κυβερνήσεις με τουρκους και βιετναμέζους ..............ωραία πόλη το Βερολίνο ,μάλλον δεν έχεις πάει Κατερίνη,Ηράκλειο κλπ .

Ντροπής  ;D.

Αν και η μανιέρα που δουλεύεις ηχητικά μου είναι βαρετή και επαναλαμβανόμενη ,το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές  ;)

το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές
                                                Έπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτό ;) Superfunk 5,49 λεπτά  :o

Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει....  ;D

Καθόλου άσχημο.

Μάλλον δεν μου άρεσε το απροσδιόριστο ηχητικά μπάσο που μου φάνηκε σα να πλανιόταν ψηλά (όχι σε ένταση αλλά σε τοποθεσία) κι απροσδιόριστα.

Το σύνολο 100% Superfunk.  ;)

Πολύ ωραίο Superfunk! Ταξιδιάρικο με το κλασικό ύφος και ήχο.

Μπράβο!  :)

Ευχαριστω για τα καλα λογια boyz... ;D

Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει..
γιατι ρε αρχηγε μου,δεν σου προκαλει ηρεμια το τεμαχιον? ;D

Μάλλον δεν μου άρεσε το απροσδιόριστο ηχητικά μπάσο που μου φάνηκε σα να πλανιόταν ψηλά (όχι σε ένταση αλλά σε τοποθεσία) κι απροσδιόριστα.
η μπασογραμμη ειναι ολα τα λεφτα ομως,ε?ε? ;D

Έπαιξε ρόλο και το βαρύ και παραμορφωμένο wha-wha εκεί στο 4,00 με 4,30 λεπτό 
wah+phaser+od  ;)

Superfunk 5,49 λεπτά  Shocked
ε μια και θα μας δωκει τα λεφτα η Μερκελ για να βγαλουμε το χειμωνα ειπα και εγω να ...ξοδευτω λιγακι... ;D

μάλλον δεν έχεις πάει Κατερίνη,Ηράκλειο κλπ .Ντροπής  Grin.
δυστυχως εχω παει και...ακομα να συνελθουν τα...ματακια μου... ;D

το συγκεκριμένο μου είναι αρκετά συμπαθές
σε ευχαριστω για τη μεγαλοψυχια σου.... ;D

αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!!

noe13 είπε:
Γιατι ρε συ?Δεν σου κανει το Ηρακλειο και η Κατερινη?Πηγαινε εκει,ακουσα οτι στην 3η επισκεψη το ξυραφακι και η γεματη ζεστο νερο μπανιερα ειναι δωρο.... ;D ;D ;D

noe13 είπε:
Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό;

Την πληρωμή της εφορίας;

Τα κλειδιά πάνω στη πόρτα;

Το ξεκλείδωτο αμάξι;

Ψωμί για το σπίτι;

;D

audiokostas είπε:
Ξέχασες το θερμοσίφωνο ανοιχτό;

Την πληρωμή της εφορίας;

Τα κλειδιά πάνω στη πόρτα;

Το ξεκλείδωτο αμάξι;

Ψωμί για το σπίτι;

;D
χαχαχα
ημανε προσφατα στο γερμανικο κωλοχωρι κ εχω κανονισει επαναβιζιτινγκ!!!

noe13 είπε:
Αχ, κι εμενα τι μου θυμισες τωρα....
daydream.gif

Βλεπω στη φωτο το μουσειο Bode, το οποιο εχω επισκεφτει πανω απο 30 φορες, απολαμβανοντας τη θεα του Βερολινου απ'την ταρατσα του... 8)

Ωραία φωτό, indeed!

To κλιπάκι ίσως είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει από σένα, δεν έχω ακούσει βέβαια και τα πάντα. ;D

Το Βερολίνο από ότι φαίνεται είναι καλή πηγή έμπνευσης! Πως να μην είναι βέβαια, τόσα διαμάντια έχουν γραφτεί σ'αυτή την πόλη.  :)

Τεχνικά άρτιο!

Ανατολικο-φέρνει σαν ήχος-επηρεάστηκες απ'τον ταρίφ :P?

Αν η ησυχία σε εμπνέει για αυτό βρε Νίκο, η φασαρία φοβάμαι να σκεφτώ τι θα σου εμπνεύσει....
Εμ, καλά σε λέει!

Αν και η μανιέρα που δουλεύεις ηχητικά μου είναι βαρετή και επαναλαμβανόμενη
Μόνο μια βασική συγχορδία(?) ρε άνθρωπε (με καναδυό περαστικές) και ξανα-μανά σε μεγάλα τμήματα. Αν διαρκούσε λιγότερο, ίσως και να μην έχανε καθόλου.

Μ' αρέσανε τα στρινγκς, δίνουν μια τσιλ-αουτ διάθεση. Με χάλασε η αλλαγή με το σόλο αρμόνιο...

Σε κάποια σημεία οι κιθάρες είναι κάργα "Διάφανα κρίνα"! (Αυτό το λέω για καλό) Οι "κακές" παρέες, τι σου κάνουν!

δεν θα πώ οτι ειναι οτι καλυτερο ειχα την τιμή να ακούσω απο τον superfunk.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν είναι άλλη μια προσεγμένη και ελκυστική δημιουργία.

Aυτο ειναι καλό δηλαδη (λολ)

Ευχομαι πάντα να εμπνέεσαι όπως εμπνέεσαι πάντα και έτσι να συνεχίσουμε  εχουμε και εμείς  την δυνατότητα να απολαμβάνουμε μέρος των δημιουργιων σου και να εμπνεόμαστε also! Παντα Παντα!

Είσαι άλλη κλάση φίλος.

sf.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back