Bend 3-4 ημιτονίων σε ΜΙ καντίνι

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
Είναι δυνατόν αυτό ρε παιδιά με τα δάχτυλα(χωρίς τρέμολο) γιατί εγώ ή κουλός είμαι ή φοβιτσιάρης,μην σπάσω την μι καντίνι,ακούω τον Gilmour,άρχοντας των bends εντάξει, και με πιάνει μελαγχολία,υπόψιν η κιθάρα μου φοράει 9-42 χορδές.

cigaret13 είπε:
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!!!!!!!
Γιατί?

Τι κιθάρα έχεις; Για καθαρά bends 2 τόνων, θα χρειαστεί ίσως να σηκώσεις το action ή/και να γίνει κάποια επέμβαση στα τάστα (αν το radius είναι κάτω από 9.5").

Ψάξε παλαιότερα θέματα έχει συζητηθεί τι παίζεται και τι χρειάζεται.  ;)

cigaret13 είπε:
strat, action 0,2mm στο 17 ταστο η μι καντινι,0,3mm η μι μπασο
Κανονικά με 9,5" radius θα πρέπει οριακά να μπορείς να κάνεις 2 τόνους bend. Εκτός αν σβήνει σε συγκεκριμένα τάστα που σημαίνει ότι θέλουν τρίψιμο. Με 7.25" radius απλά το ξεχνάς, ή σηκώνεις το action.

cigaret13 είπε:
ok ευχαριστώ πολύ φίλε μου(Βασίλης είπαμε ετσι?).
Yeap. Παρακαλώ. Πάντως, σαν γενική "συμβουλή", σιγουρέψου ότι η κιθάρα σου είναι σωστά σεταρισμένη και έχει φρέσκες χορδές. Και από κει και πέρα, ό,τι "ανάγκη" προκύπτει αντιμετωπίζεται, είτε με διαφορετικό setup είτε με επεμβάσεις (μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας).  ;)

Μην σε πιάνει καθόλου μελαγχολία.Υπάρχουν πολλά video στο youtube όπου ο Βuddy Guy σπάει την Μι καντίνι παίζοντας licks αλά Albert King.Και δεν νομίζω να μην είναι σωστά σεταρισμένη η strato του Άρχοντα  ;)

cigaret13 είπε:
strat, action 0,2mm στο 17 ταστο η μι καντινι,0,3mm η μι μπασο
ωπα .... 2mm θες να πεις εεε ? .... 0,2mm σημαίνει δύο δέκατα του χιλιοστού  :o

αυτά τα καταραμένα σηκώματα ειναι ο λόγος που δεν βάζω εντεκάρες στη strat ...  >:(

31 χρονια τα λεω σηκωματα αλλα βλεποντας εδω στο noiz οτι τα αποκαλειται bends για να μην φανω χωριατης αναγκαστηκα να τα αποκαλω και εγω bends

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back