new product Behringer Klon Overdrive

Νέα προϊόντα
Το δικό μου Klon πολύ πριν το πει ο ινφλουένσερ Josh Scott

1749395833215.jpeg

Αδιάφορο, το original είναι ένα πολύ niche προϊόν ή μάλλον επενδυτικό προϊόν με τεχνητό hype λόγω μικρής προσφοράς όπως προαναφέρθηκε, το οποίο μνημόνευεται κυρίως σε αμερικάνικα φόρα ή σελίδες στο fb που έχουν πολλούς αμερικάνους ως μέλη.

Δεν έχει mojo, δεν είναι ένα πετάλι που βλέπεις συχνά στα pedalboards γνωστών κιθαριστών (μόνο κάποιοι συνήθεις ύποπτοι, Bonammassa κτλ), υπάρχει πολύ πιο sought after εξοπλισμός σε αυτή την τιμή που ΟΝΤΩΣ και καταγεγραμμένα χρησιμοποιείται κατα κόρον από πασίγνωστους μουσικούς στο στούντιο ή στο σανίδι.

Πχ μ 5.000 θα προτιμούσα να αγόραζα μια LP Custom ή μια PRS Custon 24 ή έναν 70's Marshall και θα μου περισσεύαν και λεφτά, αντί να πάρω ένα πετάλι που μόνο του έχει δημιουργήσει το τεχνητό αυτό hype αλλά δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά ''επί τω έργον''.

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν κρίνω το πετάλι αυτό καθεαυτό, μπορεί να είναι το καλύτερο πετάλι του κόσμου όντως, αλλά σε αυτά τα λεφτά, απλά δεν.

Αδιάφορο, το original είναι ένα πολύ niche προϊόν ή μάλλον επενδυτικό προϊόν με τεχνητό hype λόγω μικρής προσφοράς όπως προαναφέρθηκε, το οποίο μνημόνευεται κυρίως σε αμερικάνικα φόρα ή σελίδες στο fb που έχουν πολλούς αμερικάνους ως μέλη.

Δεν έχει mojo, δεν είναι ένα πετάλι που βλέπεις συχνά στα pedalboards γνωστών κιθαριστών (μόνο κάποιοι συνήθεις ύποπτοι, Bonammassa κτλ), υπάρχει πολύ πιο sought after εξοπλισμός σε αυτή την τιμή που ΟΝΤΩΣ και καταγεγραμμένα χρησιμοποιείται κατα κόρον από πασίγνωστους μουσικούς στο στούντιο ή στο σανίδι.

Πχ μ 5.000 θα προτιμούσα να αγόραζα μια LP Custom ή μια PRS Custon 24 ή έναν 70's Marshall και θα μου περισσεύαν και λεφτά, αντί να πάρω ένα πετάλι που μόνο του έχει δημιουργήσει το τεχνητό αυτό hype αλλά δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά ''επί τω έργον''.

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν κρίνω το πετάλι αυτό καθεαυτό, μπορεί να είναι το καλύτερο πετάλι του κόσμου όντως, αλλά σε αυτά τα λεφτά, απλά δεν.
Ναι, αλλά για 69 ευρώ που έχει αυτό, θα το δοκίμαζα, ετσι για να μου φύγει η περιέργεια...

Ναι, αλλά για 69 ευρώ που έχει αυτό, θα το δοκίμαζα, ετσι για να μου φύγει η περιέργεια...
Υπάρχουν και ακόμα πιο φτηνά Klon-clones πάντως αν θές να το τσεκάρεις απο περιέργεια και μόνο. Το δε Electroharmonix που ανέφερα πιο πριν κάνει 10 ευρώ παραπάνω.

Ακριβως αυτο
αν και εχω το πιο μπουτίκ tumnus που κανει καπου 4 φορές αυτο. Ακομα κι ας μην ειναι τοσο του στυλ μου κι ας μην πολυπαιζω τελευταία.

Ακριβως αυτο
αν και εχω το πιο μπουτίκ tumnus που κανει καπου 4 φορές αυτο. Ακομα κι ας μην ειναι τοσο του στυλ μου κι ας μην πολυπαιζω τελευταία.
Ότι έχεις ανεβάσει στη Μουσική όμως με αυτό ακούγεται σούπερ 💯

Ότι έχεις ανεβάσει στη Μουσική όμως με αυτό ακούγεται σούπερ 💯
Πρεπει να αποκαλυψω το μυστικο μου ομως, οτι στην καλυτερη περίπτωση αντε να το εχω χρησιμοποιήσει σε ενα κομματι. Εως δυο γιατι δεν θυμάμαι ακριβως. Και ειναι και σχετικα προσφατη αγορά.

Αλλα αυτο με την μηνυση που απειλείται ισως ειναι ενας ακομα λογος αγοράς. Σκεφτείτε πχ να αποσυρθει σε μερικούς μήνες...

Αλλα αυτο με την μηνυση που απειλείται ισως ειναι ενας ακομα λογος αγοράς. Σκεφτείτε πχ να αποσυρθει σε μερικούς μήνες...
Δηλαδή επειδή μπορεί να αποσυρθεί ένα πετάλι που θέλει να φτουρήσει αλλά δεν μπορεί πρέπει να τρέξουμε να το αγοράσουμε; Άμα θέλετε να φτουρήσετε λίγο πάρτε ένα metal zone να δείτε προκοπή

Δηλαδή επειδή μπορεί να αποσυρθεί ένα πετάλι που θέλει να φτουρήσει αλλά δεν μπορεί πρέπει να τρέξουμε να το αγοράσουμε; Άμα θέλετε να φτουρήσετε λίγο πάρτε ένα metal zone να δείτε προκοπή
δεν είναι απαραίτητο.
Εγινε όμως πχ με το OCD. Price scalping γίνεται και θα γίνεται και αν γίνει καμιά στραβή και το αποσύρει η μπερυ ...να η επένδυση
Metal zone, για αυτούς που ασχολούνται με το είδος. Εγώ δεν περνάω ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο

Το μεταλζον σαν μπουστερ μαμαει...

Δεν έχω, αλλά όποιος ενδιαφέρεται κανονίζουμε συνάντηση (Κερατσίνι) να το ακούσει από κοντά να boostαρει έναν DSL στο high gain channel (στην ουσία έχω το Rocktron Metal Planet, όμως αυτά τα 2 είναι πολύ κοντά ηχητικά / λειτουργικά)!

Boostαρισμα στο high gain του DSL με το metal zone.

Καταλαβα.

Ας ακουσουμε ομως τωρα και την αγαπημενη μπαλαντα του Kosthrash

Στην ουσία δεν παίρνεις gain από το πετάλι μπροστά (το gain του το έχεις στο 0), όμως το volume το έχεις ψηλά (booster) και το parametric mid eq στο 12 o'clock (το ίδιο και το bass & treble)...

Trending...

Νέα θέματα

Back