Beato σχολιαζει το τοπ10

οι φάτσες έχουν πολύ γούστο.

επίσης το ότι ψάχνουν να βρούν λέξεις να περιγράψουν αυτό που ακούν ή να βρούν κάτι θετικό

οι φάτσες έχουν πολύ γούστο.

επίσης το ότι ψάχνουν να βρούν λέξεις να περιγράψουν αυτό που ακούν ή να βρούν κάτι θετικό
Ε, μα δε σε φώναξαν να βοηθήσεις λίγο!

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Την εποχή που (ξανά)έβγαλε τα πρώτα πανάκριβα Mac Pro ή Apple, o Μπεάτος είχε φέρει ένα μαλάκα PCα στο στούντιο, προκειμένου να δείξει πως μπορεί να στηθεί ένα Hackintosh, δηλαδή ένα PC που να τρέχει (παράνομα και ατελώς) το λειτουργικό της Apple (για όσους δεν ξέρουν τον όρο). Όλα αυτά προκειμένου να "αποδείξει" ότι και οι άφραγκοι μπορούμε να έχουμε "Μακ".

ΣΚΗΝΗ: Σήμερα το πρωί έβλεπα τον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί για ποιο λόγο πλειστηριάζεται το σπίτι μίας που έχει πιστολιάσει το στεγαστικό της δάνειο εδώ και δέκα χρόνια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Μπεάτος είναι το αντίστοιχο του Παπαδάκη, η γνώμη του για οτιδήποτε δεν με ενδιαφέρει.

ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η Μαρία ξέχασε την εποχή που μαζί με τον γκόμενό της κοροϊδεύανε την "Φραπελιά" και τώρα χαμογελάει δίπλα στον Δάσκαλο της Δημοσιογραφίας ακόμη και όταν εκείνος κάνει επίδειξη ηλιθιότητας.

αμα ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχε βίντεο στο νετ πλέον

Αυτό δεν είναι αστείο, όντως έτσι θα γινόταν. Προτιμάμε το web γιομάτο βίντεο.

Ακόμη και του Μπεάτου.

Ο μπεατος εινσι κορυφη.

Ολα τα αλλα ειναι να λεμε.

Το εχω δει το βιντεο με το χακ

Λοιπόν, σχολιάζω στα κομμάτια του βίντεΟΥ.

Τα περισσότερα "δεν είναι τραγούδια", με την έννοια ότι δεν έχουν μουσική. Δηλαδή, δεν είναι κάτι που μπορείς να παίξεις στο πιάνο ή στην κιθάρα (μην το πάρετε τοις μετρητοίς ως έκφραση αυτό, νομίζω καταλαβαίνετε το πνεύμα μου). Αυτός ο απλός ορισμός με οδηγεί από την εποχή που άρχισα να παίζω μουσική (και όπως όλοι έχετε νιώσει, από την στιγμή εκείνη αλλάζει και ο τρόπος που ακούς μουσική). 

Καλά, δεν σχολιάζω το γεγονός ότι πολλά κομμάτια έχουν ένα ύφος σαν να σατιρίζουν την ίδια την έννοια της μουσικής παραγωγής, είναι σαν να μπηκαν στο στούντιο και να είπαν: εγώ θα κάνω ότι βαριέμαι, εσύ θα λουπάρεις το τίποτα κλπ κλπ. Κουτί, περιτύλιγμα, κορδέλα και όλα γίνονται προϊόν. 

Βέβαια και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως το As it Was του Harry Styles που είναι εξαιρετικό (για ringtone.... ?)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και γιατί πρέπει να είναι "τραγούδια"; Είναι δικτυο-τηλεοπτικά προϊόντα ευρύτατης αποδοχής. Όπως οι "σειρές" του Netflix, ή οι ταινίες του. Άμα δεν είναι του γούστου μου, δεν τα βλέπω, όπως όντως δεν βλέπω σειρές. Είναι "θέμα" αυτό για να επανέρχεται κάποιος πάλι-και-πάλι;  Όταν ανοίγεις τηλεόραση και έχει αγώνα μπάσκετ, κάνεις την επισήμανση "φτου, χάλια έχουν γίνει οι ταινίες στις μέρες μας";

Κάποιοι εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε ότι το βίντεο-κλιπ είναι ένα αυτονομημένο από τη μουσική προϊόν - χρησιμοποιεί μουσική κάποιου τύπου για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του, όχι τη μουσική.

ΣΚΗΝΗ: Σήμερα το πρωί έβλεπα τον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί για ποιο λόγο πλειστηριάζεται το σπίτι μίας που έχει πιστολιάσει το στεγαστικό της δάνειο εδώ και δέκα χρόνια.

Καλα αυτο δεν το εχει αντιλΗφθει το 90% των Ελληνων.

Ρωτά και τον @cos_dr που τα κΣερει (ή μαλλον ΔΕΝ τα κσερει) αΦτα τα οικονομικα ?

Εδω ΣΟΒΑΡΑ πιστεψανε στην ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του ΑL6 του ...πολιορκητη του νομισματοκοΦτείου και καμανε τους καφενοβΓιους των ΕκΣαΘλιων κυβερνηση ? 

ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Την εποχή που (ξανά)έβγαλε τα πρώτα πανάκριβα Mac Pro ή Apple, o Μπεάτος είχε φέρει ένα μαλάκα PCα στο στούντιο, προκειμένου να δείξει πως μπορεί να στηθεί ένα Hackintosh, δηλαδή ένα PC που να τρέχει (παράνομα και ατελώς) το λειτουργικό της Apple (για όσους δεν ξέρουν τον όρο). Όλα αυτά προκειμένου να "αποδείξει" ότι και οι άφραγκοι μπορούμε να έχουμε "Μακ".

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Μπεάτος είναι το αντίστοιχο του Παπαδάκη, η γνώμη του για οτιδήποτε δεν με ενδιαφέρει.

ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η Μαρία ξέχασε την εποχή που μαζί με τον γκόμενό της κοροϊδεύανε την "Φραπελιά" και τώρα χαμογελάει δίπλα στον Δάσκαλο της Δημοσιογραφίας ακόμη και όταν εκείνος κάνει επίδειξη ηλιθιότητας.

Αυτό δεν είναι αστείο, όντως έτσι θα γινόταν. Προτιμάμε το web γιομάτο βίντεο.

Ακόμη και του Μπεάτου.
Η συγκεκριμένη δεν είχε πιστολιασει κανένα στεγαστικό δάνειο και το χρέος της ήταν από κάρτες .Εγώ που πιστεύω στην ελεύθερη αγορά γιατί πληρώνω τις χρεοκοπημένες τράπεζες που θα έπρεπε να έχουν κλείσει όλες!!

Ρωτά και τον @cos_dr που τα κΣερει (ή μαλλον ΔΕΝ τα κσερει) αΦτα τα οικονομικα ?
Μας αδίκησαν, μας ξεπούλησαν τις δομές της χώρας, μας φτωχοποιησαν αυτοί που μας παρότρυναν να πάρουμε δάνεια που θα τα ξεχρεωναμε εύκολα αφού θα συγκλιναμε με τους Γερμανούς και τώρα οι Γερμανοί θα συγκλίνουν σιγά σιγά με τους δικούς μας μισθούς πείνας γιατί δεν πίστευαν στην ευρωπαϊκή επάρκεια και αυτάρκεια αλλά έπαιρναν αέριο από τον Πουτιν που δεν θα έμπαινε στην Ουκρανία γιστι θα φοβόταν το ΝΆΤΟ. 

Πεινάμε τώρα οι καημένοι και κρυώνουμε και μας παίρνουν τα σπίτια και αυτα με τα δάνεια και τα έτοιμα. Οι πλούσιοι θα αυγατιζουν, οι μεσαίοι φτωχαινουν και οι φτωχοί..... πεθαίνουναχαχαχαχαχαχα ?

Το παραπάνω κείμενο, είναι το σοβαρότερο πολιτικό κείμενο μετά το μνημόνιο. ???

Και ερωτώ τον πρωθυπουργό .......

Ποιος θα μου πάρει το Nautilus εμένα τον φτωχό? ??????

Η συγκεκριμένη δεν είχε πιστολιασει κανένα στεγαστικό δάνειο και το χρέος της ήταν από κάρτες .Εγώ που πιστεύω στην ελεύθερη αγορά γιατί πληρώνω τις χρεοκοπημένες τράπεζες που θα έπρεπε να έχουν κλείσει όλες!!
Εκει δεν ισχύει ο φιλελευθερισμος. Εκεί πάντα θα αναλαμβάνει να πληρώσει τα χαμένα το κράτος που θα τα παίρνει από τον φτωχό κατατρεγμενο λαό, σαν τον δικό μου τον καημένο που πλέον πεινάει, κρυώνει, υποφέρει. Είδα που κάθονταν στο Κολωνάκι για καφέ και τουρτουριζαν διακριτικά γιατί ήθελαν να το κρύψουν μιας και είναι υπερήφανος λαός ?

Μας αδίκησαν, μας ξεπούλησαν τις δομές της χώρας, μας φτωχοποιησαν αυτοί που μας παρότρυναν να πάρουμε δάνεια που θα τα ξεχρεωναμε εύκολα αφού θα συγκλιναμε με τους Γερμανούς και τώρα οι Γερμανοί θα συγκλίνουν σιγά σιγά με τους δικούς μας μισθούς πείνας γιατί δεν πίστευαν στην ευρωπαϊκή επάρκεια και αυτάρκεια αλλά έπαιρναν αέριο από τον Πουτιν που δεν θα έμπαινε στην Ουκρανία γιστι θα φοβόταν το ΝΆΤΟ. 

Πεινάμε τώρα οι καημένοι και κρυώνουμε και μας παίρνουν τα σπίτια και αυτα με τα δάνεια και τα έτοιμα. Οι πλούσιοι θα αυγατιζουν, οι μεσαίοι φτωχαινουν και οι φτωχοί..... πεθαίνουναχαχαχαχαχαχα ?

Το παραπάνω κείμενο, είναι το σοβαρότερο πολιτικό κείμενο μετά το μνημόνιο. ???

Και ερωτώ τον πρωθυπουργό .......

Ποιος θα μου πάρει το Nautilus εμένα τον φτωχό? ??????

Εκει δεν ισχύει ο φιλελευθερισμος. Εκεί πάντα θα αναλαμβάνει να πληρώσει τα χαμένα το κράτος που θα τα παίρνει από τον φτωχό κατατρεγμενο λαό, σαν τον δικό μου τον καημένο που πλέον πεινάει, κρυώνει, υποφέρει. Είδα που κάθονταν στο Κολωνάκι για καφέ και τουρτουριζαν διακριτικά γιατί ήθελαν να το κρύψουν μιας και είναι υπερήφανος λαός ?
Στόχος κάθε πολιτείας είναι η ευδαιμονία των πολιτών.Ο αφορισμένος είναι ένα κακό μίγμα διαφθοράς και κομμουνισμού.

Στόχος κάθε πολιτείας είναι η ευδαιμονία των πολιτών.Ο αφορισμένος είναι ένα κακό μίγμα διαφθοράς και κομμουνισμού.
Να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις και η ευδαιμονία θα έρθει. Δεν κάνουμε ότι μας λένε. 4 χρόνια διακυβέρνηση αριστεράς μας πήγε 100 χρόνια πίσω. 

Τώρα πάμε από την πρεσβυτέρα στην εφοπλιστέρα???Χαχαχαχαχα 

Να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις και η ευδαιμονία θα έρθει. Δεν κάνουμε ότι μας λένε. 4 χρόνια διακυβέρνηση αριστεράς μας πήγε 100 χρόνια πίσω. 

Τώρα πάμε από την πρεσβυτέρα στην εφοπλιστέρα???Χαχαχαχαχα 
Ότι παθαίνουμε οφείλεται στην απιστία μας .Αν δεν μετανοήσουμε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Το γνωρίζω, επίτηδες παραποίησα αυτό το στοιχείο διότι δεν ήθελα να είναι σχόλιο προσωπικής επίθεσης - το σχόλιο ήταν για τον Παπαδάκη. Πέραν αυτού, δεν πρόκειται να παρασυρθώ σε "σοβαρή" πολιτική συζήτηση.

Πάρτααααα!!! Απληστε CR7!!!! ????

Μόνο με πέναλτι ξέρεις γερό CR7???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back