- Πόντοι
- 1,688
Πριν μια ωρα βγηκε και εχει ηδη 30.000 views.
.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό είναι το θέμα με τους περισσότερους νέους. Λείπουν τα τραγούδια.Όταν θα γραψει ένα europa, ένα still got the blues, ενα marroned ή ενα for the love of God το ξανασυζητάμε.
Ο Vai αποθεώνει γενικά, και κυρίως ηδη αποθεωμένους βλεπε polyphia, είναι μεγάλο γατόνι στο marketing και κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μένει relevant και στο προσκηνιο. Είναι πολλά τα λεφτά ?Φοβερός παίκτης πάντως, για να τον αποθεώνουν Vai και Di Meola κάτι πρέπει να κάνει καλά.
Όταν θα γραψει ένα europa, ένα still got the blues, ενα marroned ή ενα for the love of God το ξανασυζητάμε.
Κ εγω ακριβως με το δεικτη κ τη ρωγμη που σχηματιζεται οταν παω ν'αφισω νυχι εχω ντιμ.για το europa το έχουμε ξαναπεί, το πήρε ο Carlos αυτούσιο από έναν Αρμένη
Καλή η συνέντευξη, περίμενα να πει κάτι για την κιθάρα, το rig κλπ, αλλά μείναμε μόνο στο παίξιμο.
Όσον αφορά το δεξί, μου έκανε εντύπωση που έλεγε ότι δεν υπάρχει φθορά στα νύχια, εγώ έχω μόνιμο πλέον πρόβλημα ιδίως στον δείκτη που μετά από ένα μήκος πλέον δημιουργεί μια κάθετη ρωγμή, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει αναφέρει και ο Neal Schon
Με Line 6 Helix παίζει κυρίως, τι να πει, πώς στήνει τα patches; Φτιαγμένα από άλλους πρέπει να είναι. Κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο πάντως.Καλή η συνέντευξη, περίμενα να πει κάτι για την κιθάρα, το rig κλπ, αλλά μείναμε μόνο στο παίξιμο.
ξερω γω...κάτιΜε Line 6 Helix παίζει κυρίως, τι να πει, πώς στήνει τα patches; Φτιαγμένα από άλλους πρέπει να είναι. Κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο πάντως.
Άλλο στιλ ο Νίτο. Και ναι, γράφει instrumental τύπου fusionΚανένα τραγούδι έχει βγάλει αυτός ο Μαγκουσο;Υπάρχουν στο YouTube διάφοροι τέτοιοι όπως ο Ichika Nito.
Εγω δεν πιστευω οτι θα βγουν .. "τραγουδια" ... τραγουδαρες. Και τωρα βγαζει κομματια. Δεν περιμενω ομως να μου βγαλει ενα καινουργιο "cause we ended as lovers".Ωραία συνέντευξη. Πολύ μελετημένο το παλικάρι, φαίνεται και από τα παιξίματα, αλλά και από τη συζήτηση που έκανε με τον Beato.
Μεγαλώνοντας θα ωριμάσει, θα ρίξει λίγο τα κασκαντεριλίκια και θα βγουν και τα τραγούδια.