- Πόντοι
- 1,168
freerock1974 είπε:Eτσι οπως εγραψες το favourite(fave)νομιζα οτι ειναι τραγουδι..
Fave song:To τραγουδι της φαβας : ;D
Υπαρχει κοσμος που δεν τους ξερει . Δεν τους εχουν ακουσει. Κατι τους λεει το ονομα Beatles, αλλα δεν εχουν ασχοληθει. Γεγονος. :-[santso 4 είπε:Υπαρχει στ΄αληθεια κοσμος που δεν τους γουσταρει καθολου? Περιεργο μου φαινεται....
δεν ειναι και ευκολο να διαλεξεις ΜΟΝΟ ενα κομματι. εγω δεν μπορω....Κοιταξτε παιδια...ο τιτλος λεει φάβε σονγκ, δε λεει φαβε σονγκς... ;D
Τσαμπα παιδευτηκα... >
Δεν σου έκατσε κι εσένα κάπως περίεργα; Πως, ότι κι αν ακούσεις ποτέ από Beatles, όσο καλό ή και καλύτερο να είναι, πάντα θα γυρνάς σε αυτό το τραγούδι;hadgi είπε:Με πρόλαβε ο papalampraina... 8)
Δεν το ειπα για σενα φιλε DecemberDecember είπε:δεν ειναι και ευκολο να διαλεξεις ΜΟΝΟ ενα κομματι. εγω δεν μπορω....
και επιπλεον ποσταρησα μονο μερικα για να τα ακουσουν και τα νεοτερα παιδια που διαβαζουν ΝΟΙΖ.
ΤΕΛΕΙΟ δωρο , και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!freerock1974 είπε:Ακουστε συμπτωση... Πριν μια ωρα ξεφυλλιζα ενα βιβλιο-δωρο απο φιλο για τη γιορτη μου ..
''a hard day's night-Οι ιστοριες πισω απο τα τραγουδια των Beatles'' του Steven Turner....
Θενκ γιου σοου βερι ματς!December είπε:ΤΕΛΕΙΟ δωρο , και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!
Αφιερωμενα σε σενα για την γιορτη σου:
Ακομα και ο Jimi Hendrix επαιζε Beatles !!! ;D ;Dgeorge956 είπε:Σαν θειες μελωδιες μου ακουγονται σημερα... τοτε ομως δεν τους ακουγα, τους ειχα για φλωρους (και τους stones το ιδιο)
Μονο Hendrix και hard rock, αγριο νιατο γαρ ;D