- Πόντοι
- 38
Το review ήταν αποκαρδιωτικό η αλήθεια είναι... Άρα πάλι στα Ibanez ή στα Cort...χαχαχαχαχα... Ευχαριστώ για τις ευχές όλων βρε!!!!!
Ποια μπάσα εννοείς? (μην ακούσω stoner να πεταχτώ!!!)Angelito είπε:Ayta ta mpassa mporoun na boithisoun kapoion na ginei o apolytos stoner rock mpassistas? ;D
Όλα εξαρτώνται από το αν πίνεις όλο σου το γαλατάκι το πρωϊ.Angelito είπε:Ayta ta mpassa mporoun na boithisoun kapoion na ginei o apolytos stoner rock mpassistas? ;D
Eλληνικά είπαμε, φίλος...audiokostas είπε:They stone you when you trying to play a short scale
They stone you when they found out that you fail
But I would not feel so all alone
cause everybody must get stoned
Bob Dylan
audiokostas είπε:Οχι αν πιστεύεις ότι γενικά size matters
Οι παχύτερες χορδές ασκούν μεγαλύτερο tension. Το ανάποδο θες να πεις.
Αν καταλαβα καλα λετε οτι δεν μετραει το μεγεθος αλλα το παχος ??? ;DΕννοω οτι αν θελουμε ιδιο tension, στο short θα βαζαμε παχυτερες απο οτι στο long.
Αρα αφου το συγκεκριμενο μπασσο (Hagstrom hb4) ειναι string through παιρνει χορδες απο long scale?? (καταλαβα καλα??)audiokostas είπε:Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στις flat χορδές αγοράζεις ανάλογα με το scale του μπασου. Εκτός και αν το μπάσο είναι string through οπότε πας μία κλίμακα πιο πάνω. Και αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει το τύλιγμα (υφασμα) στις άκρες των χορδών πριν τυλιχτούν καθότι είναι πιο εύκολο να παρουσιαστεί "break" εφόσον βρίσκει γυμνή στο peg. Με αποτέλεσμα να χάνει την συνοχή της και "απλώνει"/σπάει.
Κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει στις round.
Δεν ξέρω αν τα είπα κατανοητά.
Ναι. Οπως αντιστοιχα το G&L μου που ειναι long scale (34") αλλα string through body θελει super long scale χορδες.ozmo είπε:Αρα αφου το συγκεκριμενο μπασσο (Hagstrom hb4) ειναι string through παιρνει χορδες απο long scale?? (καταλαβα καλα??)