Bass Playmate

sambador είπε:
ωραιο μπασακι! καποια μερα θελω να μου το δωσεις για να το βαλω στη συλογη μου ;D η αληθεια ειναι δεν εχω ξαναδει ιδιο warwick με αυτο,πολυ ωραιο φανταζομαι και παιχτικα θα ειναι πολυ καλο
Είναι special limited edition απο εναν μουσικο οικο στην Γερμανία.

Καλώς ή κακώς βγήκαν μονο 5 κομματια κ εχω το τελευταιο! ;D

ΤIIIIIIIII?????? μονο πεντε κοματια και εχεις το τελευταιο?? εισαι πολυ τυχερος αυτο το οργανο δε πρεπει να το πουλησεις ποτε...μα αν σκεφτεις να το δωσεις καποτε,φανταζομαι οτι ξερεις ποιος θα ειναι αγοραστης! ;D

Άντε ας την βάλω κι εδώ

baxx.jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά, Gibson 1976 Ripper, Fender MIJ Jazz Bass (Sold), Musicman Stingray, Rickenbacker 4003, Fender 1971 Mustang Bass

Flea άμα την ξαναβάλεις θα σου στείλω εξώδικο! Αν δεν συμμορφωθείς έπεται μήνυση για ψυχική οδύνη!

Αυτά είναι... Ποιοτική και κλασική συλλογή. Ελπίζω να μπορέσω να δοκιμάσω κάποτε όλα αυτά τα μπάσα. Έργα τέχνης...

Εκείνο το αυτοκόλλητο "Θράκη" έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το έχεις εκεί; Ρωτάω γιατί δε μου πολυκολλάει... Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος φυσικά...  :-[ :-X

AppliedStucco είπε:
Εκείνο το αυτοκόλλητο "Θράκη" έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το έχεις εκεί; Ρωτάω γιατί δε μου πολυκολλάει... Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος φυσικά...  :-[ :-X
Είναι ο σπόνσορας μου ;D 8)

δεν το πιστευω,fleamail που βρηκες ολα αυτα τα οργανα?κληρονομια απο το παππου σου? ;D που μπορω να βρω και εγω καναδυο?

kostasdoufekas είπε:
εχω ebs microbass ετοιμο στο κουτι του, με εγγυηση
Πρώτο πράμα;

Πόσο εγγύηση σου δώσανε; Εγώ πήρα ερκοντίσιον ελτζι και την επέκταση εγγύησης και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 5 χρόνια.

kostasdoufekas είπε:
εχω ebs microbass ετοιμο στο κουτι του, με εγγυηση
Και εγω εχω ενα εξω απο το κουτί του με εγγύηση. Γιατι δε βγαζεις και εσυ το δικο σου να δεις την υγεια σου απο προενίσχυση? Α! Και καποτε πρεπει να βαλω και το μπαζακι μου εδω στην γκαλερί...

Ως συνήθως παστέλιους είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Εδώ μιλάμε για πράματα του κουτιού.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back