Οντως ηταν στο Ναυπλιο φανταρος,σειρα 219!...Ο Σωτήρης ειναι "αδερφος" μου,τον ξερω τωρα 4 χρονια περιπου κ απο τοτε που θυμαμαι μελεταει!!!!Κ εννοω μ ε λ ε τ α ε ι σοβαρα,οχι πιανω το μπασσο κ παιζω οτι μου κατεβει για καμια ωριτσα!Ας παραδειγματιστουμε λοιπον ολοι οι συναδελφοι μουσικοι-επαγγελματιες κ μη-κ ας στρωθουμε γιατι αλλιως δεν γινεται τιποτα.Θελει δουλεια,κουραση κ ατελειωτο χρονο(χρονια) για να βγουν τετοια αποτελεσματα.
Οσο για τα σχολια...αυτα ειναι που μας κανουν καλυτερους.Κανεις δεν ειναι τελειος!Ας αφησουμε λοιπον τις κακιες κ τα κακεντρεχη σχολια φθονου κ ας κανουμε ολοι μια εποικοδομητικη κριτικη που να εχει ουσια κ νοημα!
Ελπίζω το παληκάρι να βγάζει τα προς το ζην με μαθήματα και μπάντες της προκοπής και όχι σε τίποτε σκυλάδικα, γιατί δυστυχώς ακόμα και παίχτες αυτού του διαμετρήματος εκεί καταλήγουν...
Ελπίζω το παληκάρι να βγάζει τα προς το ζην με μαθήματα και μπάντες της προκοπής και όχι σε τίποτε σκυλάδικα, γιατί δυστυχώς ακόμα και παίχτες αυτού του διαμετρήματος εκεί καταλήγουν...
Πολύ καλός ο τυπάς. Το slap του πρέπει να είναι λίγο εως πολύ επηρεασμένο από Victor Wooten αν και στο δεύτερο βιντεάκι, μου ακούστηκε λίγο διαφορετικό. Αυτό μπορείτε να το διακρίνετε από αυτό το βίντεο...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.