να αναπτυξω λιγο εγω τη δικη μου αποψη πανω στο δωρεαν-επι πληρωμη (με χρηματα) software και αλλων ειδων!, αλλα εδω τα προγραμματα/services, μας ενδιαφερουν!
Αν υπαρχουν υπερντουπερ δωρεαν προγραμματα;;;;; Οχι προγραμματα, προγραμματαρες!!! Και αν παμε (στο για παααααααρα πολυ κοσμο καλυτερο λειτουργικο, LINUX, που πααααααααααααρα πολοι επαγγελματιες, για δουλειες που τους αποφερουν χρηματα, χρησιμοποιουν opensourse λογισμικο,,,,,,, πανω απο το 80 - 90 % των προγραμματων ειναι παντελως εντελως δωρεαν! δεν χαλασε κανεναν, ουτε dev, ουτε και χρηστη!!!!! Το θεμα ποιο ειναι ομως και καμερα σε'μενα λιγο!!!
το εγραψε και ο συμφορουμητης πιο πανω. "Σου τα παιρνουν αλιως", εγραψε. Απλο φαινεται αυτο!!!!! αλλα... Σιγουρα, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Την εδωσε την απαντηση του μονος του! Την εδωσες! Το ποσο καθαρο θα ειναι το τιμημα, παιζει ρολο! Στο μυαλο μου, και ισως και πολων αλλων, αλλο ειναι να μου λεει η εταιρια, Το προγραμμα μου, το εχω 100 % δωρεαν. Εχω φαει χροοονια και χρονια να το δουλεψω. Μου εχουν βγει τα ματια, εχω δωσει λεφτα τσουβαλια για να βρω ενα κενο, μια προγραμματιστικη πατεντα για να φτιαξω κατι, και, δεν με πειραζει καθολου που σου το δινω δωρεαν, και updates θα σου δωσω και τα παντα! δωσε οτι θελεις! (ελαχιστοι θα δωσουν) Εμενα θα με χρηματοδωτησουν ιδιοτες, οργανισμοι που εχω δουλεψει σε αλλα προτζεκ για αυτους, τους ειπα την ιδεα μου και μου ειπαν "καν'το" και απλα γραψε οτι σε "βοηθησαμε". Οποτε τζαμπα σου το δινω!
ΕΤΣΙ, ΝΑΙ! ειναι εντελως αλλο ομως, να σου λεει,,,
Εχω ενα προΪον, και σου το δινω τζαμπα.
(και θα σου τα παρω απο αλλουουουουουουουουου) (α τα δεδομενα μας κουμποκουμποτρυπες ειναι ετσι κι αλιως χρονια τωρα. Αλλη μια τρυπα θα μας χαλασει) λεω εγω τωρα!!
!!!!! η μη διαυγεια ενοχλει, ο τροπος. Και σε πολλα προγραμματα, δεν υπαρχει διαφανεια!
+ οτι υπαρχει και μια κατηγορια ανθρωπων, (δεν ειμαι εγω σε αυτην, ειμαι ομως στην απο πανω) που σου λεει, δωρεαν ειναι,,, σαπακι θα'ναι ασ'το! Και αμα το χρειαστω Panasonic και καλα, θα το ζητησω απο τον Θειο!!!!! που ποσες φορες στα δισκολα δε με'χει βοηθησει!!!
πως τ'ακουτε ολα αυτα!!!!!
εμενα με καληψα!!!!!