Bandlab Cakewalk ο τζαμπας πεθανε

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
https://www.cakewalk.com/

Για λιγους μηνες ακόμα θα μπορείτε να κατεβαζετε δωρεαν το καλυτεροτερο daw του πλανητη ? μετα θα πρεπει να πλερωνετε την νεα βερσιον που θα λεγεται ξανα Sonar ή την basic "Next".

Σε καθε περιπτωση η δωρεαν βερσιον θα λειτουργει και μετα την καταργηση της και μετα την εισαγωγη της νεας επι πληρωμη βερσιον.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η δωρεαν βερσιον θα λειτουργει και μετα την καταργηση της και μετα την εισαγωγη της νεας επι πληρωμη βερσιον.

Δηλαδή, εμείς που το έχουμε εγκατεστημένο, θα μπορούμε να το δουλεύουμε δωρεάν, και να κάνουμε και τις ενημερώσεις δωρεάν?

Εάν το απεγκαταστήσουμε και το επανεγκαταστήσουμε (πχ έπειτα από φορμάτ) τι γίνεται? Παραμένει δωρεάν?

ωραια ειδηση! Οσο κι αν φανει περιεργο, για εμενα ηταν ενα απο τα - του το οτι ηταν δωρεαν.

Εχανε... Ας το πουμε ενα ποσοστο  αξιοπιστιας&αιγλης, αν πουμε οτι υπαρχει κατι τετοιο σε ενα προγραμμα υπολογιστη,,,, ενα τοσο πολυ ευχρηστο προγραμμα, απο τα παλιοτερα.

Κατι επιπλεων, ειναι το οτι θα υπαρχει και ενα κινητρο αναπτυξης&βελτιωσης του προγραμματος απο τους developers ε; ας το βαλουμε και αυτο σαν εναν παραγοντα!!! Μονο καλο!

Δηλαδή, εμείς που το έχουμε εγκατεστημένο, θα μπορούμε να το δουλεύουμε δωρεάν, και να κάνουμε και τις ενημερώσεις δωρεάν?

Εάν το απεγκαταστήσουμε και το επανεγκαταστήσουμε (πχ έπειτα από φορμάτ) τι γίνεται? Παραμένει δωρεάν?

δεν θα υπαρχουν πλεον ενημερωσεις, το προγραμμα θα δουλευει κανονικα ομως.

δεν θα εχει καμμια σχεση το Bandlab με τα νεα προγραμματα Sonar & Next.

τωρα αν το installer του δουλεψει και μπορει να εγκαθιστά το προγραμμα σε νεα pc δεν ξερω.

btw τα Sonar & Next θα δουλευουν και στα Mac

Κατι επιπλεων, ειναι το οτι θα υπαρχει και ενα κινητρο αναπτυξης&βελτιωσης του προγραμματος απο τους developers ε; ας το βαλουμε και αυτο σαν εναν παραγοντα!!! Μονο καλο!

εκαναν πολυ development και στην free μορφη , in fact ηταν πολυ πιο βελτιωμενο σε σχεση με το παλιο κλασσικο Sonar (του οποιου ημουν χρήστης απο το 2000)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βεβαια οτι θα ΑΓΟΡΑΣΩ το νεο Sonar μια και ειναι το καλυτερο daw που υπαρχει και πρεπει  ? να το εχω στην καλυτερη δυνατη του version

Οσο κι αν φανει περιεργο, για εμενα ηταν ενα απο τα - του το οτι ηταν δωρεαν.

Εχανε... Ας το πουμε ενα ποσοστο  αξιοπιστιας&αιγλης, αν πουμε οτι υπαρχει κατι τετοιο σε ενα προγραμμα

Φυσικαι και υπαρχει και εχεις δικιο σε αυτο που λες..πολλοι το θεωρουν υποδεεστερο γιατι ειναι free

8-core CPU προτεινόμενο.

Τέρμα τα ψέμματα?

8-core CPU προτεινόμενο.

Τέρμα τα ψέμματα?
Που να τους βρούμε τους 8 cores ωρέ Cos? Εδώ ούτε...cora ψωμιού δεν θα έχουμε να φάμε σε λίγο...?

Που να τους βρούμε τους 8 cores ωρέ Cos? Εδώ ούτε...cora ψωμιού δεν θα έχουμε να φάμε σε λίγο...?
Το ψωμί παχαίνει. έχω χάσει 17 κιλά και θα είχα χάσει  22 άμα το  έκοβα ακόμα περισσότερο.

Το πάσχα θα πάρω τον 5900Χ και θα πουλήσω τον 5600Χ. Αρκεί να κόψω λίγο το ψωμί.

Το πάσχα θα πάρω τον 5900Χ και θα πουλήσω τον 5600Χ.
Και ο 5900Χ παχαίνει, λόγω του ότι είναι καλύτερος από αυτόν που έχεις με αποτέλεσμα να κάθεσαι πιο πολύ  ώρα μπροστά στο pc, και μετά θα αρχίσεις τα πατατάκια/γαριδάκια/ποπκόρν/δρακουλίνια,? τις Coca Coles και τα (4) τοστ(ς) με διπλό ζαμπόν/γκούντα/βούτυρο, και να'σου κι οι σοκολάτες αμυγδάλου πιο δίπλα, να και τα πακοτίνια σε συνδυασμό με Lacta (προτείνεται!) παραδίπλα, και να πως ξαναπαίρνεις τα 17 κιλά πίσω και με τόκο!  image.gif

Γι αυτό σου λέω, κάτσε κει με τον 5600Χ, μια χαρά είσαι...

Και ο 5900Χ παχαίνει, λόγω του ότι είναι καλύτερος από αυτόν που έχεις με αποτέλεσμα να κάθεσαι πιο πολύ  ώρα μπροστά στο pc, και μετά θα αρχίσεις τα πατατάκια/γαριδάκια/ποπκόρν/δρακουλίνια,? τις Coca Coles και τα (4) τοστ(ς) με διπλό ζαμπόν/γκούντα/βούτυρο, και να'σου κι οι σοκολάτες αμυγδάλου πιο δίπλα, να και τα πακοτίνια σε συνδυασμό με Lacta (προτείνεται!) παραδίπλα, και να πως ξαναπαίρνεις τα 17 κιλά πίσω και με τόκο! Προβολή συνημμένου 42631

Γι αυτό σου λέω, κάτσε κει με τον 5600Χ, μια χαρά είσαι...
Θα τον πάρω γιατί είναι καλή αναβάθμιση και για τα μουσικά και η τελευταία καλή αναβάθμιση σε καλή τιμή για την AM4 πλατφόρμα. Καλός ο 5600Χ αλλά λίγος και έχω και bottleneck, κρατάει την  GPU πίσω σε κάποια παιχνίδια, γλυτώνω σε ρεύμα βέβαια? αλλά θα  το κάνω. Πρέπει να γίνει. 5900Χ και SONAR για πάντα.

Αν και φλερτάρω και με το STUDIO ONE όπως είναι αναφέρει και μου αρέσει πολύ, το SONAR και  για εμένα και για λόγους συνήθειας είναι SONAR.

Έχω 12 φιλωΟυζ οπότε σφυρίζω αδιάφορα
Και 24 threads, γι αυτό ΖΗΛΑΙΨΑ και θα τον πάρω κι εγώ. Η μητρική μου τον  ΠΕΡΝΕΙ?

Και 24 threads, γι αυτό ΖΗΛΑΙΨΑ και θα τον πάρω κι εγώ. Η μητρική μου τον  ΠΕΡΝΕΙ?
Ντροπή, πως ομιλείς έτσι περί της μητρικής σου .

Η νεολαία μας τη σήμερον έχει ξεφύγει, ακούει τραπ

Φυσικαι και υπαρχει και εχεις δικιο σε αυτο που λες..πολλοι το θεωρουν υποδεεστερο γιατι ειναι free
Μπορείς να μου εξηγήσεις το συλλογισμό σου?

Τυγχάνει να είχα αγοράσει πριν αρκετά χρόνια τα PRO tools ως άσχετος και πέρασα 2-3 χρόνια για να δουλέψουν στον υπολογιστή που είχα τότε, παρότι είχα ενημερώσει το πωλητή για το μηχάνημα που είχα.

Αντιθέτως μια χαρά μου δουλεύουν τα τσάμπα cakewalk που πλέον δεν χρησιμοποιώ γιατί προτιμώ να πηγαίνω σε στούντιο και φυσικά σε VIDEO EDITING το Davinci resolve επίσης δωρεάν που θεωρείται ότι πιο κορυφαίο υπάρχει στο χώρο αυτή τη στιγμή, για να μη σου πω, ότι έχει αρχίσει και μπαίνει και στα χωράφια των DAW όχι μόνο αυτό και σε λίγο καιρό, δεν βλέπω καλά τους ανθρώπους που ασχολούνται μόνο με την οικιακή ηχογράφηση.

Το ότι κάτι είναι δωρεάν, δεν σημαίνει πως δεν σου παίρνουν αλλιώς τα λεφτά, αλλά αυτό, περιμένω να μου το εξηγήσεις εσύ, γιατί δλδ είσαι αφοριστικός στο δωρεάν

Το ότι κάτι είναι δωρεάν, δεν σημαίνει πως δεν σου παίρνουν αλλιώς τα λεφτά, αλλά αυτό, περιμένω να μου το εξηγήσεις εσύ, γιατί δλδ είσαι αφοριστικός στο δωρεάν

μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα..ΚΑΠΟΙΟΙ ειναι αφοριστικοι στο δωρεαν (ακριβως επειδη ειναι δωρεαν..στη "λογικη" του "αφου ειναι τζαμπα δεν μπορει να ειναι και τοσο καλο"), εγω οχι, αλλωστε με το δωρεαν BL δουλευω τοσο καιρο.

Μάλλον, κατάλαβες λάθος.

Δεν είναι αφοριστικός.

Το αντίθετο.

Είπαν πως πολλοί μπορεί να το θεωρούν υποδεέστερο επειδή διατίθεται πλέον δωρεάν, αλλά δεν είναι έτσι

O @Superfunk έχει δηλώσει εκατοντάδες φορές? πως είναι πιστός χρήστης του Sonar και πόσο το εκτιμά και έχει παρασύρει έμμεσα και άμεσα με την καλή έννοια να το προτιμούν, είμαι ένας από αυτούς που το 2004 πέρασα σε αυτό ακριβώς επειδή βλέπαμε πως το χρησιμοποιεί αυτός που ΗΚΣΕΡΕ όπως λέγαμε τότε με έναν φίλο και για να το επιλέγει δεν είναι τυχαίο.

Κατά την πάροδο του χρόνου είχε επισημανθεί στο forum η ανα εκδόσεις πρωτοπορία του και πρωτοτυπία του σε λειτουργίες που τα άλλα συστημικά ?DAW ανέπτυξαν μεταγενέστερα για να το ακολουθήσουν, ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε νέους αλγορίθμους stretching και καλύτερη διαχείριση ισχύος επεξεργαστή, με πρόλαβε και ο SF?

να αναπτυξω λιγο εγω τη δικη μου αποψη πανω στο δωρεαν-επι πληρωμη (με χρηματα) software και αλλων ειδων!, αλλα εδω τα προγραμματα/services, μας ενδιαφερουν!

Αν υπαρχουν υπερντουπερ δωρεαν προγραμματα;;;;; Οχι προγραμματα, προγραμματαρες!!! Και αν παμε (στο για παααααααρα πολυ κοσμο καλυτερο λειτουργικο, LINUX, που πααααααααααααρα πολοι επαγγελματιες, για δουλειες που τους αποφερουν χρηματα, χρησιμοποιουν opensourse λογισμικο,,,,,,, πανω απο το 80 - 90 % των προγραμματων ειναι παντελως εντελως δωρεαν! δεν χαλασε κανεναν, ουτε dev, ουτε και χρηστη!!!!! Το θεμα ποιο ειναι ομως και καμερα σε'μενα λιγο!!!

το εγραψε και ο συμφορουμητης πιο πανω. "Σου τα παιρνουν αλιως", εγραψε. Απλο φαινεται αυτο!!!!! αλλα... Σιγουρα, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Την εδωσε την απαντηση του μονος του! Την εδωσες! Το ποσο καθαρο θα ειναι το τιμημα, παιζει ρολο! Στο μυαλο μου, και ισως και πολων αλλων, αλλο ειναι να μου λεει η εταιρια, Το προγραμμα μου, το εχω 100 % δωρεαν. Εχω φαει χροοονια και χρονια να το δουλεψω. Μου εχουν βγει τα ματια, εχω δωσει λεφτα τσουβαλια για να βρω ενα κενο, μια προγραμματιστικη πατεντα για να φτιαξω κατι, και, δεν με πειραζει καθολου που σου το δινω δωρεαν, και updates θα σου δωσω και τα παντα! δωσε οτι θελεις! (ελαχιστοι θα δωσουν) Εμενα θα με χρηματοδωτησουν ιδιοτες, οργανισμοι που εχω δουλεψει σε αλλα προτζεκ για αυτους, τους ειπα την ιδεα μου και μου ειπαν "καν'το" και απλα γραψε οτι σε "βοηθησαμε". Οποτε τζαμπα σου το δινω!

ΕΤΣΙ, ΝΑΙ! ειναι εντελως αλλο ομως, να σου λεει,,,

Εχω ενα προΪον, και σου το δινω τζαμπα.

(και θα σου τα παρω απο αλλουουουουουουουουου) (α τα δεδομενα μας κουμποκουμποτρυπες ειναι ετσι κι αλιως χρονια τωρα. Αλλη μια τρυπα θα μας χαλασει) λεω εγω τωρα!!

!!!!! η μη διαυγεια ενοχλει, ο τροπος. Και σε πολλα προγραμματα, δεν υπαρχει διαφανεια!

+ οτι υπαρχει και μια κατηγορια ανθρωπων, (δεν ειμαι εγω σε αυτην, ειμαι ομως στην απο πανω) που σου λεει, δωρεαν ειναι,,, σαπακι θα'ναι ασ'το! Και αμα το χρειαστω Panasonic και καλα, θα το ζητησω απο τον Θειο!!!!! που ποσες φορες στα δισκολα δε με'χει βοηθησει!!!

πως τ'ακουτε ολα αυτα!!!!!

εμενα με καληψα!!!!!

Αυτη ειναι μια απαντηση που, υπηρχε σε ενα αλλο φορουμ που μου αρεσε, πιστευω οτι ψυλοταιριαζει και σε αυτην την περιπτωση (δεν ειναι δικη μου)!

The best way to make money is to start a free service, get lotsa users, make a lot of positive noise, then IPO reserving the majority of the stock for yourself.  Sell before anybody realizes you can't make money

The best way to make money is to start a free service, get lotsa users, make a lot of positive noise, then IPO reserving the majority of the stock for yourself.  Sell before anybody realizes you can't make money
Αυτό πήγαινε μάλλον για το Twitter που το πάτωσε ο νέος ιδιοκτήτης

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back