- Πόντοι
- 418
Στις 1/10/2022 στις 10:11 ΜΜ, Nestoras είπε
Είναι μπούρδα ολκής!!! Και το τραγούδι και το βίντεο κλιπ!
Η συγκεκριμένη έχει πεί πολύ καλύτερα.
Στις 1/10/2022 στις 10:11 ΜΜ, Nestoras είπε
Daryl Hall & John Oates
Η συγκεκριμένη έχει πεί πολύ καλύτερα.
EW&F
Βαρύτατη αμαρτία, αν και εξομολογημένη... ?
Hall & Oates
Όχι ρε φιλωουζ.....
Τεσπα σε συγχωρώ....
Απο την πρεσβεία πληρώνεσαι μήπως.?
Έφτασες να μας βάλεις σοβιετικά μαγιόξυλα για όνειρα θερινής νυκτός...
Είχες υποτιμήσει και τον άγνωστο γιουγκοσλάβο θεό της κιθάρας και τώρα τον αναγνώρισες δηλαδή;
Basta λίγο. Άλλο είναι το θέμα μας.?
Τώρα είναι που έπαθα πλάκα.Τον είχα υποτιμήσει γιατί θεωρούσα ως απόλυτο θεό της κιθάρας βαλκανίων και νοτιο-ανατολικής ευρώπης τον Βλάτκο Στεφανόφσκι. Ομως ο Rade Tomic ήτο ανώτερος ακόμα και απο αυτόν.
Πύραυλος ο ντορής, ωραία τα βάραγε...αυτον τον Γιουγκοσλάβο θεό της κιθάρας
Τώρα είναι που έπαθα πλάκα.
Ακουσα βεβαια μονο τον πρωτο απο τους 2 κολο που ανεβηκαν. Κακο σαν κομματι, μετριο δεξιοτεχνικα. Πραγματα που ενας μετριος μπουζουχτης εχει για πρωινο. Αν τον αδικει το συγκεκριμενο ασμα (που αμφιβαλλω) ας μην ανεβαινε ?
Το επιχειρημα πως πολυ θα σ'ενδιεφερε να το ακουσεις απο εμενα δε το σχολιαζω ειμαι πανω απο 15.στο διαταύτα πολυ θα με ενδιέφερε μια προσπάθεια να το παίξεις εσυ αυτο το μέτριο...![]()
Βγαζεις το μπουζουκι απο τη λιστα. Μπραβο σου. Καλα κανεις, ετσι σκεφτεσαι. Εγω οταν παρουσιαζεις φολκ θεματα παιγμενα σε εγχορδο με αλτερνεητ πενα... στα Βαλκανια δεν εχω λογο να το κανω. Ειδικα οταν ειναι τοσο πιο δυσκολο να παιχτουν. Που γι'αυτο φανταζομαι το εβαλες. Σαν συνθεση πιστευω ειναι μονο για κεφι κ πανυγηρια κ σαν τεχνικη μια χαρα ομως ναθινγκ του ραητ χομ αμπαουτ.υπάρχει κάτι σε ελλαδο-τουρκο-ρουμανία ανώτερο, εποχή μέσα 70? Σπαθας μήπως? μιλάμε για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα, ούτε μπουζούκια ούτε τπτ άλλο.
Ισχυει αυτο. Ενας Βοσνιος φιλος μου πηγε σ'ενα λαηβ του κ μου ειπε πως 3 10χρονα τον κοροιδευανε σε ολο το σοου κ του λεγανε τι περιεργη μυτη που εχει κ τετοια. Πολυ ξεφτιλα.Ο Μουρις ειναι γνωστός στο youtube, για σημερινά δεδομένα δεν μου λεει και τίποτε, η Σερβία/Βοσνια/και περιξ έχει 10-χρονα που τον ξεφτιλίζουν για πλακα.
Τι χρωστάω??