Μπαμπάααα θέλω να μάθω να παίζω έτσι κιθάρα....

Να δωσω ενα εναλλακτικο τιτλο?

"Μπαμπαααα θελω και γω να σκιζω στα τρεμολα την strat μου, και να μην ξεκουρδιζεται καθολου..." :lol:

Να δωσω ενα εναλλακτικο τιτλο?
"Μπαμπαααα θελω και γω να σκιζω στα τρεμολα την strat μου' date=' και να μην ξεκουρδιζεται καθολου..." :lol:[/quote']

πράγματι ρε γαμώτο :(

αν και μου υποσχέθηκε ο τεχνικός που πηγαίνω τις κιθάρες μου ότι στο επόμενο service θα κάνει τέτοια δουλεία που δεν θα ξεκουρδίζεται καθόλου,,, ίδωμεν :wink:

Και κάτι άσχετο... είναι ιδέα μου, ή όντως στο πρώτο βίντεο το rhythm section σε σημεία "κουνάει" πολύ;

Βέβαια, ίσως φταίει και ο ήχος του βίντεο (youtube γαρ), αλλά πραγματικά νομίζω πως γίνεται μάλλον εμφανές το ασύγχρονιστο του πράγματος σε σημεία...

Ή είναι όντως ιδέα μου;!; Δεν το λέω πάντως απαξιωτικά για τους μουσικούς οι οποίοι είναι προφανώς πολύ καλοί- άλλωστε παίζουν δύσκολα πράγματα- απλά αναρωτιέμαι αν όντως ακόμη και σε αυτό το επίπεδο γίνονται τέτοια λαθάκια ή είναι απλά μια εντύπωση δική μου...

Επαναλαμβάνω πως πιθανόν αυτός ο έντονος θολός ήχος του μπάσσου μπερδεύει τα πράγματα...

Όσο για τον κιθαρίστα, ωραίο το στυλ του, αλλά για κάποιο λόγο εντελώς υποκειμενικό δε μου αρέσουν οι μελωδίες του. Ποιος ξέρει γιατί...

ριξτε μια ματια και σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=G5s7uVnaQmU
Aσε μας ρε φιλε.Σε λιγο θα μας δειξεις Holdsworth και Jim Hall!

Eιπαμε, απο τους βασικοτερους κανονες του forum ειναι οτι γουσταρουμε κιθαριστες με stratocaster, lp και μηχανηματα καργα στη λαμπα.Εσυ ερχεσαι και μας πετας στη μουρη τον Lane!

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

Παιδιά πολύ καλά τα video και από τους 2 κιθαρίστες , τρομερή φρασεoλογία και ουσιώδες παίξιμο. Εάν έχετε κ άλλους να προτείνετε σε παρόμοιο στύλ συμβάλετε! Thanx! :wink:

Eιπαμε' date=' απο τους βασικοτερους κανονες του forum ειναι οτι γουσταρουμε κιθαριστες με stratocaster, lp και μηχανηματα καργα στη λαμπα.[/quote']

Το είδες πουθενά γραμμένο αυτό? Γιατι αν υπάρχει μάλλον μου ξέφυγε....

:roll:

Και κάτι άσχετο... είναι ιδέα μου' date=' ή όντως στο πρώτο βίντεο το rhythm section σε σημεία "κουνάει" πολύ;[/quote']Παρατηρησα ακριβως το ιδιο πραγμα,δεν ειναι ιδεα σου.Μιλωντας για το

πρωτο βιντεο παντα,το μουντο και 'αχαρο' για μενα μπασο εριξε πολλα

σκαλοπατια κατω το κομματι.Αρκετα καλοι παικτες στο rhythm section,αλλα

θα προτιμουσα κατι διαφορετικο.Αυτο που με χαλασε κυριως Ηλια στο παιξιμο

του κιθαριστα αυτου,ειναι οτι ακουσα ενα καπως 'ακαμπτο' και χωρις κορυφωσεις track,χωρις αυτο να συνεπαγεται πως δεν ειναι καλος παικτης..

βγηκαν τα φτυαρια!! :lol: :lol:

Παντως o eyepr. εχει και ενα δικιο...Ο ηχος σου τουλαχιστον οπως τον θυμαμαι μου αρεσε περισσοτερο απο του συγκεκριμενου video.. :wink:

πραγματι,ειδικα ο elavd δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απτον κιθαριστα που μας προτεινε :wink:

στο ειχα πει elavd και στο msn τοτε αν θυμασαι :wink:

Μπορουμε να ακουσουμε και μεις τιποτα απο τον elavd?

Παιδιά πολύ καλά τα video και από τους 2 κιθαρίστες ' date=' τρομερή φρασεoλογία και ουσιώδες παίξιμο. Εάν έχετε κ άλλους να προτείνετε σε παρόμοιο στύλ συμβάλετε! Thanx! :wink:[/quote']αφου σου αρεσει αυτο το style ψαξε και andy timmons :wink:

@Pastelius & Whitenoise: Thanks για τα καλά λόγια αν και δεν το πολυπιστεύω ότι ισχύει ...:roll:

Ενας απο τους μεγαλυτερους σεσιοναδες στις ΗΠΑ (δεν νομιζω να υπαρχει τηλεοπτικη διαφημηση & σηριαλ στο οποιο να ΜΗΝ παιζει κιθαρα :lol: )

Τσεκαρε και το site του http://www.carlverheyen.com/

και την δισκογραφια του

http://www.carlverheyen.com/discography.htm

εγω τον λατρευω γιατι πριν απο 10 χρονια περιπου ειχε γραψει στο Guitar player ενα εκπληκτικο αρθο με τιτλο "The single coil theory" :lol: οπου εξηγουσε γιατι οι μονοι μαγνητες ειναι κλασεις ανωτεροι των διπλων ,δοκιμασα στην πραξη αυτα που ελεγε ,διαπιστωσα οτι ειχε δικιο,πεταξα στα αζητητα τις κιθαρες μου με διπλους και απο τοτε εχω θεϊκο ηχο!!!:lol: :lol: :lol:

http://www.geocities.com/dc15367/single-coil-theory.html

Εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ (& ο ηχος του & αυτα που παιζει) :wink:

Οσο κι αν μου αρεσουν οι μονοι μαγνητες τα επιχειρηματα του για την ανωτεροτητα τους ειναι για γελια.(συγνωμη,δεν θελω να το παιξω εξυπνος ή ο κακος της παρεας αλλα..).Ενω το αποτελεσμα εως καποιο βαθμο ειναι αυτο που αναφερει δεν στηριζεται τοσο στην ανωτεροτητα των μονων μαγνητων που οντος εχουν μεγαλυτερο ευρος αλλα στον τροπο που χρησιμοποιουμε την καθε κιθαρα.Οι περισσοτεροι οταν παιζουμε με μια στρατ σε ενα ενισχυτη με gain 5, οταν βαζουμε στον ιδιο ενισχυτη μια gibson παμε και το gain στο 8(ριχνουμε και κανενα overdrive μπροστα).Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι εχουμε τη ταση να αντιγραφουμε αλλους κιθαριστες αντι να ψαχνουμε για το δικο μας στυλ.Το πολυ gain σε συνδιασμο με το οτι προσπαθουμε να παιξουμε σαν καποιον αλλο ειναι ικανο να μπερδεψει τον ακροατη(ειδικα οταν η συγκριση γινεται απο μνημης και οχι ακουγοντας τα 2 τραγουδια το ενα μετα το αλλο).Τελος παντων παρα τα οσα εχουν γραφτει δε νομιζω οτι καποιος δεν μπορει να ξεχωρισει τον gary moore απο τον ted nugent και τον les paul ουτε τον rusty cooley απο τον michael angelo batio και τον satriani.

Ps: και εμενα μου αρεσε ο ηχος αλλα σε καποια σημεια μου φανηκε φαλτσος.

Ps: και εμενα μου αρεσε ο ηχος αλλα σε καποια σημεια μου φανηκε φαλτσος.
και του εφευγαν αρκετες νοτες(οταν εχει δισκογραφια καποιος ειναι λογικο να τον κρινουμε αυστηρα :wink: )

Trending...

Νέα θέματα