- Πόντοι
- 16
mmm τσου! δυστυχώς... μεγάλο μπέρδεμα τα καλώδια... μην σας κουράζω άλλο! θα καταφύγω στην αγορά κάποιου βιβλίου...warpie είπε:μηπως εχει και τπτ εικονιτσες που δειχνει πως να το συνδεσεις σε κονσολα ???

mmm τσου! δυστυχώς... μεγάλο μπέρδεμα τα καλώδια... μην σας κουράζω άλλο! θα καταφύγω στην αγορά κάποιου βιβλίου...warpie είπε:μηπως εχει και τπτ εικονιτσες που δειχνει πως να το συνδεσεις σε κονσολα ???
μην παρεις βιβλιο...google itsavasavram είπε:mmm τσου! δυστυχώς... μεγάλο μπέρδεμα τα καλώδια... μην σας κουράζω άλλο! θα καταφύγω στην αγορά κάποιου βιβλίου...![]()
αγκρρρsavasavram είπε:Δεν έχω πάρει ποτέ βιβλίο (καλά μια φορά) αλλά με δυσκολεύει το θέμα... δλδ εδώ θέλω πεταλιέρα---(δύο καλωδια)--->Di----(ΈΝΑ καλώδιο)---->κονσόλα?
το... καλώδιο πρέπει να είναι συγκεκριμένα μέτρα?
Πρώτον, η ερώτησή σου δεν έχει καμμία σχέση με το θέμα που ξεκίνησα και το thread που άνοιξα πήρε άλλη κατεύθτνση και έγινε άλλο ένα thread για balanced/ unbalanced καλώδια με άσχετες πληροφορίες...savasavram είπε:εγώ ήθελα να ρωτήσω πως και να μπορούμε να δούμε αν μια συσκευή στέλνει στέρεο ή μονο?
και έπειτα... αν έχω αριστερή έξοδο καρφί και δεξιά έξοδο καρφί πώς μπορώ να τα συνδέσω σε είσοδο xlr???? και το αναποδο?