BAD WOOD...

solega είπε:
στο Στολλα ειναι  ;D
;)

My Guitar wants to….smash your window!!!

Αν ήταν Gibson LP, θα του είχε σπάσει το headstock πριν προλάβει να κάνει ζημιά.

(...) Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αγοράσει μια κιθάρα από το συγκεκριμένο κατάστημα και ήθελε να την αλλάξει (...)
Ουδέν σχόλιον!  ;D

Jazzjoker είπε:
Αν ήταν Gibson LP, θα του είχε σπάσει το headstock πριν προλάβει να κάνει ζημιά.
;D ;D ;D ;D
flamin.gif
flamin.gif

Jazzjoker είπε:
;D ;D ;D

Αν είχε δώσει 2 χιλιάρικα και του έσπαγε το headstock δικαιολογείται να τρέχει

γυμνός και να σπάει βιτρίνες.

Φανταστείτε όμως τι μάπα του πουλήσανε για να τα πάρει νυχτιάτικα στη κράνα...

ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΛΑΜΙΝΕΙΤ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΡΟΥΧΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩς; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΓΙΣΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΛΚΙΕΣ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΜΟΥ  ???  ???  ???

Καλά το... γυμνός  ;D, αλλά να επιτεθεί κιόλας...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Που πάμε, ρε, που πάμε... ;D

Εντελως μουρλος ο τυπος!!! Αλλα ποιος ξερει τι του δωσανε για οργανο οπως ειπε και ο Κλικαδορος Μαραθονιος :P

blue είπε:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΛΑΜΙΝΕΙΤ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΡΟΥΧΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩς; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΓΙΣΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΛΚΙΕΣ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΜΟΥ  Huh?  Huh?  Huh?
Στην ακουστική παίζει ρόλο.

Οπότε τέλος το «τα μυαλά στα κάγκελα». Οι κιθάρες στα... κάγκελα  ;D από εδώ και στο εξής...

Και που είπατε ότι έγινε το... συμβάν, στον Στόλλα στην Πάτρα;

Edit: Το είδα, στην Θεσσαλονίκη έγινε το μπαχτιρντί...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back