Τους ξέρεις τώρα, τους Μπαοκξήδες...Terry RoscoeBeck5 είπε:Edit: Το είδα, στην Θεσσαλονίκη έγινε το μπαχτιρντί...
Τους ξέρεις τώρα, τους Μπαοκξήδες...Terry RoscoeBeck5 είπε:Edit: Το είδα, στην Θεσσαλονίκη έγινε το μπαχτιρντί...
Τα ΣΠΑΕΙ ;D ;D ;D ;D ;D ;Ded_hunter είπε:http://www.seleo.gr/images/stories/j-admin-mobile/IMAGE-2_2010-12-08-154429-+0200.jpg[/img]![]()
Μαχογκανυ καλο για βιτρινα?
Ε όχι και "μπ"!marathon είπε:Τους ξέρεις τώρα, τους Μπαοκξήδες...
Εγώ Terry, θα σου έλεγα να τρέξεις τσίτσιδος στο Carrefour (τμήμα USB)...για να εκφράσεις την αγανάκτηση σουyameth είπε:@ Terry RoscoeBeck5: Σε φαντάζομαι κι εσένα να τρέχεις τσίτσιδος στο απέναντι βενζινάδικο (όπως κάθε άτομο με σώας τας φρένας) για να εκφράσεις την αγανάκτηση σου για το... δίκαιο θέμα σου!
O ένας ψάχνει για φανταστικές γυναίκες στα Carrefour ανά την Αττική, ο άλλος φαντασιώνεται μεσήλικες γυμνούς μπασίστες .............yameth είπε:@ Terry RoscoeBeck5: Σε φαντάζομαι κι εσένα να τρέχεις τσίτσιδος στο απέναντι βενζινάδικο (όπως κάθε άτομο με σώας τας φρένας) για να εκφράσεις την αγανάκτηση σου για το... δίκαιο θέμα σου!
audiokostas είπε:O ένας ψάχνει για φανταστικές γυναίκες στα Carrefour ανά την Αττική, ο άλλος φαντασιώνεται μεσήλικες γυμνούς μπασίστες .............
Θεέ μου, αν γίνεται, να με πάρεις κοντά σου, πριν καταντήσω έτσι.
Άσε ρε φίλος....Δεν θέλω να σε πληγώσω Δημήτρη και δεν ήθελα να το μάθεις έτσι, στυγνά, δημοσίως αλλά γκουχ, γκουχ, εεεε, χμμμμμ ...... πως να στο πω.......δεν φταις εσύ.......εγώ είμαι το πρόβλημα......αλλά να........ξέρεις........έχω αρχίσει και βλέπω άλλους άνδρες πλέον ...... 8)
Υπάρχουν τόσες πολλές απαντήσεις που αλλάζω την 3η καμμένη ασφάλεια από το overload.marathon είπε:Άσε ρε φίλος....;D
Να κάνουμε έξτρα ή να κάνουμε το χατήρι του Επικούρη την άλλη εβδομάδα?audiokostas είπε:Εκείνο το ολοξύριστο αγόρι (και δεν μιλάω για τον Harilatron) διψάει τελικά ή θα το κάνουμε χωρίς αυτόν;
Να σου πω... αυτό θα είναι θρίλερ ;D ;D ;D ;D... Άσε που με τόσα... κόκαλα... δεν θα έφτανα στο μαγαζί, γιατί μπορεί να με είχαν περάσει τίποτα σκύλοι για μεζέ ;D ;D ;D ;D ;yameth είπε:@ Terry RoscoeBeck5: Σε φαντάζομαι κι εσένα να τρέχεις τσίτσιδος στο απέναντι βενζινάδικο (όπως κάθε άτομο με σώας τας φρένας) για να εκφράσεις την αγανάκτηση σου για το... δίκαιο θέμα σου!