backing tracks που δεν προκρίθηκαν για το noiziest.... pt III

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  Κάθισα και διόρθωσα το backing track μου μετά από τις παρατηρήσεις του Spyros Delta, άλλαξα τα πλήκτρα (έβαλα midi), "έφτιαξα" τις κιθάρες και το μπάσο και τέλος το ξαναμίξαρα. 

Το κομμάτι είναι στα 100 bpm και τα ακόρντα του είναι: 1ο μέρος (αρχή μέχρι 2:00 λεπτό) Bm - E7- Bm - E7- Bm - F#7 - Bm- E7(1/2) - B7(1/2)....2ο μέρος (2;00 λεπτό μέχρι 3:18) FM7 - Bdim7- Em7 - Am7(1/2) - G7(1/2) και 3ο (από 3:19 μέχρι τέλος)  E7 - A7. 

Το ανεβάζω στο soundcloud με δυνατότητα downloading, οπότε όποιος θέλει το κάνει ότι θέλει..... :laugh:

[soundcloud]https://soundcloud.com/fotistsigos/bt-for-noiz-jam[/soundcloud]                     

Dim δεν σου έκλεψα τον τίτλο, τον δανείστηκα.......

μάλιστα...

pt III σημαίνει υποθέτω ότι πρέπει να κάνω αυτό στη συνέχεια?  ::)

dimsonic είπε:
μάλιστα...

pt III σημαίνει υποθέτω ότι πρέπει να κάνω αυτό στη συνέχεια?  ::)
Μπορείς.....;  :laugh: 8) ::) :-X :-* >:D

υποσχέθηκα...να τα κάνω όλα...

(πρέπει να βρω έναν παχύ ήχο, γιατι εσύ μονίμως μιξάρεις με becel proactive light.... ;D)

dimsonic είπε:
πρέπει να βρω έναν παχύ ήχο, γιατι εσύ μονίμως μιξάρεις με becel proactive light.... ;D
Το μπάσο "φταίει" γι αυτό, δεν ξέρω να το μιξάρω.... :P   
  Έχεις την Dot πάντως... ;)

σιγά μην παίξω σ αυτό με τη dot...

εδώ θέλει....πως το λεει ο μπος....djent  ;D

σαν το Φώτη ακούγεσαι....  ;D

gvour είπε:
Ετσι κατι σαν μπουρδου-μπουρδου στο μπακιτρακι του Φωτη.
Σ' αγαπάω αδερφούλη. :-*

Ανατρίχιασα.

gvour είπε:
Ετσι κατι σαν μπουρδου-μπουρδου στο μπακιτρακι του Φωτη.
Εκεί στην αλλαγή λέρωσα βρακάκι φίλτατε τζιβούριε.

Υ.Γ. πως την παλεύετε και σολάρετε τόσο πολύ ρε, δεν βαριέστε;  ;D

θα πρέπει να περιμένετε...

μόλις έπλυνα τα πιάτα και τα χέρια μου είναι  νιανιά....  ;D

fusiongtr είπε:
Ανατρίχιασα.
Κρυωμενος εισαι παλικαρι μου? ;D ;D ;D :-*

Υ.Γ. πως την παλεύετε και σολάρετε τόσο πολύ ρε, δεν βαριέστε;  ;D
Aν βαριεμαι λεει,τον εαυτο μου σιχαινομαι.

Ασε που αν δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο κι αρχισω να μα......μαι πανω απο κατι,γμτα.

Δεν εχω και πραγματα να παιξω.

Ακους ανθρωπους να παιζουν και λες"τι ωραια",ακους αλλους και λες"τασκα",καλη ωρα.

Γι'αυτο προσπαθω να φτιαχνω μια μελωδια-στο μυαλο κυριως γιατι συχνα δε βγαινει εξω καθολου ;D ;D-οπως αυτη της αρχης που επαναλαμβανεται στο τελος και να παιζω καπως,γυρω απο αυτη.

Εδω μαλλον απετυχα-δε θα 'ναι και η πρωτη-και ακουγεται σαν ενας βαρετος λαλακας που σολαρει ατελειωτα.

Αυτο ειπα και τον Φωτη αλλα με ειπε δεν πειραζει,βαλτο.

Δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε μουσατους μαλλιαδες,αλητεια παιδι μου. ;D ;D

Την ευχη μου να εχετε. :)

gvour είπε:
Την ευχη μου να εχετε. :)
  Γέροντα :laugh: ;D, ευχαριστούμε για την ευχή σου :angel:, όπως και για το πολύ ωραίο-μελωδικό-εκφραστικό σόλο σου :o      Κι άσε τι λες εσύ..... :-*

cigaret13 είπε:
σόλο σου
Περι αυτου προκειται,ατελειωτο σολο.

Η μαστορια ομως ειναι να παιρνεις το μπακι και να  το κανεις κομματι.

Δυσκολα πραγματα φιλε.

gvour είπε:
Η μαστορια ομως ειναι να παιρνεις το μπακι και να  το κανεις κομματι.
  Έτσι... κι εσύ έχεις αποδείξει (και δεν θέλω σούξου μούξου... >:() ότι είσαι μάστορας και όχι κάστορας..... :laugh: ;D

Λείπει η αλεπού απ'το παζάρι....; :laugh:  Για μένα :P μιλάω και το παρακάτω απόσπασμα από το μπακιτράκι μου..... Έκανα κάποια κοπτοραπτική, πήρα το 2ο μέρος του και του πρόσθεσα ένα παλιό μου σολάκι..... Γιατί παλιό..; δεν ξέρω γιατί αλλά μεγαλώνοντας (για να μην πω κάτι άλλο ::) :P) αρχίζω και αποφεύγω τα σόλο. και μετά που να βγάζεις κιθάρα απ'την θήκη,

ενισχυτή στην μπρίζα, κούρδισμα, να βρεις ήχο κ.τ.λ κ.τ.λ.... :-[

[soundcloud]https://soundcloud.com/fotistsigos/solo-for-noiz[/soundcloud]

ρε φίλος....

εβαλες το μπάκι, έβαλες και το σόλο....

εντάξει....

δε μας χρειάζεσαι.....  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα