Εσένα περιμέναμε!Superfunk είπε:Οποτε ναι ΑΞΙΖΕΙ! ;D
Ρε συ δεν ασχολουμαι καθολου με τετοια ματζαφλαρια πλεον...(ας ειναι καλα τα VST)..αλλα το πετυχα σε ενα μουσικομαγαζο στο Kulturbrauerei (για κιθαρες ειχα παει βεβαια) και του εριξα ενα ταξιμακι.... ;D...μαμω ητανε....Nordius είπε:Εσένα περιμέναμε!![]()
Κωστα αυριο στο live θα σου φερω ενα mini moog (original &vintage ) για να το παιξεις .ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ !!!Nordius είπε:Εσένα περιμέναμε!
Απο τα χέρια μου την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν ένα Little Phatty, ένα Polymoog....και για ποικιλία (offtopic) ένα Α6 Andromeda.
....τα νεύρα μου !!
Αν το φέρεις......pericles είπε:Κωστα αυριο στο live θα σου φερω ενα mini moog (original &vintage ) για να το παιξεις .ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ !!!
Σε πάω ! (ταξιμάκι.....τι αμαρτίες έχω κάνει Θεέ μου και με τυρρανάς !Ρε συ δεν ασχολουμαι καθολου με τετοια ματζαφλαρια πλεον...(ας ειναι καλα τα VST)..αλλα το πετυχα σε ενα μουσικομαγαζο στο Kulturbrauerei (για κιθαρες ειχα παει βεβαια) και του εριξα ενα ταξιμακι.... ;D...μαμω ητανε....
ελα παρε να εμπνευστεις... ;Dταξιμάκι.....τι αμαρτίες έχω κάνει Θεέ μου και με τυρρανάς
Κωστα για να φερω το οργανο πρεπει να πληρωσεις ..αυτα τα οργανα ειναι πανακριβα.Nordius είπε:Αν το φέρεις......
1. Να ξέρω να φέρω και εφφέ..και 2πλή βάση.
2. Θα το φέρεις και θα το αφήσεις.Σε πάω ! (ταξιμάκι.....τι αμαρτίες έχω κάνει Θεέ μου και με τυρρανάς !![]()
Να προσέχεις τι δηλώνεις γραπτώς.pericles είπε:Κωστα για να φερω το οργανο πρεπει να πληρωσεις ..αυτα τα οργανα ειναι πανακριβα.
Κωστα αυριο στο live θα σου φερω ενα mini moog (original &vintage ) για να το παιξεις .ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ !!!
Πληρωστε, πληρωστε.... ;D ;Dpericles είπε:Κωστα για να φερω το οργανο πρεπει να πληρωσεις...
Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω. Νομιζα το Artmusic είχε κυρίως κιθάρες/μπάσα/πεταλακια κτλ, αλλά βλέπω το διαθέτει στο site του. Το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί τα έχουν άμεσα προς πώληση (και δε λέω μόνο για Moog) αλλά δεν διαθέτουν τα όργανα προς δοκιμή.Waterfall-K είπε:Ριξε ενα ματι στο Artmusic (Ακαδηµιας 69 - Αθηνα)