Αξίζουν τα λεφτά τους τα Moog ή όχι;

Nordius είπε:
Εσένα περιμέναμε!  :P
Ρε συ δεν ασχολουμαι καθολου με τετοια ματζαφλαρια πλεον...(ας ειναι καλα τα VST)..αλλα το πετυχα σε ενα μουσικομαγαζο στο Kulturbrauerei (για κιθαρες ειχα παει βεβαια) και του εριξα ενα ταξιμακι.... ;D...μαμω  ητανε....

Nordius είπε:
Εσένα περιμέναμε!  :P

Απο τα χέρια μου την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν ένα Little Phatty, ένα Polymoog....και για ποικιλία (offtopic) ένα Α6 Andromeda.

....τα νεύρα μου !!
Κωστα αυριο στο live θα σου φερω ενα mini moog (original &vintage ) για να το παιξεις .ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ !!!

pericles είπε:
Κωστα αυριο στο live θα σου φερω ενα mini moog (original &vintage ) για να το παιξεις .ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ !!!
Αν το φέρεις......

1. Να ξέρω να φέρω και εφφέ..και 2πλή βάση.

2. Θα το φέρεις και θα το αφήσεις.

Ρε συ δεν ασχολουμαι καθολου με τετοια ματζαφλαρια πλεον...(ας ειναι καλα τα VST)..αλλα το πετυχα σε ενα μουσικομαγαζο στο Kulturbrauerei (για κιθαρες ειχα παει βεβαια) και του εριξα ενα ταξιμακι.... ;D...μαμω  ητανε....
Σε πάω ! (ταξιμάκι.....τι αμαρτίες έχω κάνει Θεέ μου και με τυρρανάς !;)

Με αυτά που βάζετε τον βλέπω τον Waterfall-K να πηδάει από τα μπαλκόνια  ;D ;D ;D

Δεν ξέρω για τα Moog αλλά ο Γιάννης Σαλέας είναι από άλλο πλανήτη.

Και μια που μιλάμε για vintage όργανα ακούστε τί κάνει σε αυτήν εδώ τη φαρφίσα

Nordius είπε:
Αν το φέρεις......

1. Να ξέρω να φέρω και εφφέ..και 2πλή βάση.

2. Θα το φέρεις και θα το αφήσεις.Σε πάω ! (ταξιμάκι.....τι αμαρτίες έχω κάνει Θεέ μου και με τυρρανάς !;)
Κωστα για να φερω το οργανο πρεπει να πληρωσεις ..αυτα τα οργανα ειναι πανακριβα.

pericles είπε:
Κωστα για να φερω το οργανο πρεπει να πληρωσεις ..αυτα τα οργανα ειναι πανακριβα.
Να προσέχεις τι δηλώνεις γραπτώς.

;)

Μήπως γνωρίζει κάποιος που υπαρχει Moog (Little Phatty II ή Slim Phatty) για δοκιμή στην Αθήνα? Δεν έχω βρει σε κάποιο κατάστημα ως τώρα.

Waterfall-K είπε:
Ριξε ενα ματι στο Artmusic (Ακαδηµιας 69 - Αθηνα)
Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω. Νομιζα το Artmusic είχε κυρίως κιθάρες/μπάσα/πεταλακια κτλ, αλλά βλέπω το διαθέτει στο site του. Το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί τα έχουν άμεσα προς πώληση (και δε λέω μόνο για Moog) αλλά δεν διαθέτουν τα όργανα προς δοκιμή.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back