Στη τιμή που το δίνει μαζί με midi controller & case είναι super προσφορά.(Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το πωλητή).stratoblaster είπε:ναι το ειδα το ultra και μου κλεινει το ματι
Στη τιμή που το δίνει μαζί με midi controller & case είναι super προσφορά.(Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το πωλητή).stratoblaster είπε:ναι το ειδα το ultra και μου κλεινει το ματι
Απο οτι εχω καταλαβει λειτουργει και σαν καρτα ηχου οποτε συνδεεις τα monitor πανω στο axe fx 2 και usb computer και γραφεις κατευθειαν σε q base ας πουμε?? Οι παραμορφωσεις του direct στο computer η σε PA ειναι τοσο καλες και ρεαλιστικες οπως γραφεις?nuno είπε:Καλησπέρα! Εχω το Axe II από τον Σεπτέμβρη και μπορώ με ασφάλεια να πω πως είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Απιστευτοι ήχοι υπερεαλιστικοι, καταπληκτικά εφέ και γενικά φοβερή αίσθηση στο χέρι. Επίσης η εταιρεία που ειναι απο πίσω (fractal) συνεχώς το αναβαθμίζει/βελτιώνει....Παρτο με κλειστά μάτια
Πρόσφατα μου ήρθε και το Atomic CLR active wedge και ο συνδυασμός ειναι απλά τελειος!