Noμιζω πως τωρα το πιασεςwarwickplayer είπε:Τωρα τι θες να σου πω?με αυτη την λογικη πρεπει να κρατησω μονο swing...οποιαδηποτε αλλη αξια περα απο 12α αποκλειεται....

Noμιζω πως τωρα το πιασεςwarwickplayer είπε:Τωρα τι θες να σου πω?με αυτη την λογικη πρεπει να κρατησω μονο swing...οποιαδηποτε αλλη αξια περα απο 12α αποκλειεται....
Σ αυτο με βρισκεις αντιθετο..warwickplayer είπε:..οποιαδηποτε αλλη αξια περα απο 12α αποκλειεται....
Εγω σου ειπα απλα να ηχογραφησεις οτι καλυτερο εχεις οταν το εχεις οσο καλυτερα μπορεις.Τωρα αν δεν εχεις τον εξοπλισμο μπορεις να πας σε ενα studio η σε ενα φιλο σου.Μην κολλας στο ηχητικο μερος αυτο απλα ειναι ειναι ενα part μιας μεγαλης εικονας.Αν ειχες ρυθμο δεν θα συζητουσαμε τωρα για τον ηχο.....warwickplayer είπε:Αυτο τωρα δεν το σχολιαζω...γραφω απο ενα laptop με ενα ενισχυτη 15w με backing track απ το youtube και εσυ μου λες για τον ηχο?
+1freerock1974 είπε:Τελος θα ηταν καλυτερο να ανεβαζες κατι που ''εχεις''και οχι αυτο που παραδεχεσαι οτι αποτελει σχετικα αγνωστο πεδιο για σενα.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!freerock1974 είπε:Φιλε warwick θεωρωντας ως αρχη μου τα σχολια μου να μην αποθαρρυνουν ή να κατακεραυνωνουν αλλα να δινουν υποκειμενικες συμβουλες για καλυτερευση και προοδο(αν ειχες την ιδια αρχη δεν θα δεχοσουν τοσο αυστηρη κριτικη),
θα σε παροτρυνω να αφησεις στην ακρη για λιγο τις παρτιτουρες και τις ορολογιες.
Πιστευω οτι αυτα τα εχεις κατακτησει,εχεις θεωρητικη βαση και χερια που βγαζουν ηχο,προχωρα,γιατι εχεις αφησει πισω τον παραγοντα ''αυθορμητισμος'' και τον βαζεις στο κλουβι των κανονων και των περιορισμων.Η μουσικη ειναι πρωτα απ ολα ενστικτο.
Η θεωρια μας βοηθαει να κατανοησουμε τί παιζουμε,οχι να παιζουμε αυτα που κατανοουμε...
Αυτο που ακουσα δεν ηταν κακο,ακουω δαχτυλα που εχουν ''ηχο''.
Ειχε ρυθμικες ασαφειες που οφειλονται:
Στην εμμονη σου στα ''χαρτια'' και στο μπακιν τρακ που ΗΔΗ εχει μπασογραμμη
απ το αριστερο χερι του πιανου,οποτε ερχεσαι απο πανω και συ και ακουγεται ενα συνοθυλευμα.
Δεν βρισκω τον λογο να ανεβασω κατι που εχω..δεν θελω να παρω μπραβο και να μου χαιδεψουν τα αυτια...ανεβαζω κατι που δεν εχω για να παρω αποψεις που θα με βοηθησουν να το αποκτησωΤελος θα ηταν καλυτερο να ανεβαζες κατι που ''εχεις''και οχι αυτο που παραδεχεσαι οτι αποτελει σχετικα αγνωστο πεδιο για σενα.
Ωχ,καημένε αρχάριε (σε οποιονδήποτε τομέα) τι σου μελλε να πάθεις...Μη τολμήσεις και ποστάρεις clip στο νοιζ...benedetto είπε:Αν δεις οτι δεν τραβαει το πραγμα μην πεις ψεματα στον εαυτο σου και παρατησε το η τουλαχιστον μην ανεβαζεις ηχογραφησεις αναλογες με αυτην που ανεβασες γιατι γελοιοποιησε.
Αντιθετως...εχω παρει πολλα απ αυτο το post...Mike G είπε:Ωχ,καημένε αρχάριε (σε οποιονδήποτε τομέα) τι σου μελλε να πάθεις...Μη τολμήσεις και ποστάρεις clip στο νοιζ...![]()
Δεν υπαρχει μουσικοτητα στο σολο σου....τώρα το πως καλλιεργείται......warwickplayer είπε:ανεβαζω κατι που δεν εχω για να παρω αποψεις που θα με βοηθησουν να το αποκτησω
Εγω γιατι ακουω το 90% απο τις νοτες "κουνημενες"?warwickplayer είπε:Το οτι δεν παιζω blues ειναι φανερο(σολιστικα γιατι σαν συνοδεια-περπατητο τα εχω φαει με το κουταλι)
Το κομματι,θα το ξαναπω,πασχει απο φλυαρια,δεν φλαμαρει στο swing αλλα δεν εχει feel εχωντας πολλες νοτες-φρασεις...
Νομιζω οτι φαινεται μεσα απ το κομματι οτι παιζει μπασιστας ο οποιος προερχεται απο walking bass,συνοδευτικο ρολο....
Απλά πειραζόμαστε με το φίλο warwick μη νομίζεις. Απλά του αρέσει να κράζει τους άλλους και να είναι εριστικός και σκληρός (όπως ο ίδιος είπε) και μένα μου αρέσει να κράζω αυτόν! Είναι μια σχέση περίεργηMike G είπε:Ο ήχος θα γίνει αντικείμενο κρίσης ανάλογα με τα μέσα που έχει ο καθένας για να ηχογραφεί.Δεν έχουμε όλοι κάρτα ήχου και hd κάμερα.Ο warwick δεν τα έχει οπότε και εγώ δεν θα έκρινα έναν τομέα στον οποίο η βελτίωση θα έρθει με απόκτηση εξοπλισμού.
Από τεχνική αυστηρά άποψη οι φράσεις είναι παιγμένες τέλεια και όλες οι νότες ακούγονται καθαρότατα.Η ρυθμολογία που αναφέρεις δε είναι θέμα τεχνικής αλλά πιο πολύ εντρύφισης στον κόσμο του μπλουζ κάτι που έρχεται με τα ακούσματα και τη μελέτη.Και στο λέω έχω παίξει με πολλούς μπασσίστες κατά καιρούς σε στούντιο και ντράμμερ που με βάζανε στο τριπάκι του groove και του ρυθμού (γτ και γω είμαι κατά κόρον shreddaκιας στα ριφ και στα σόλο).
όσο και αν σε συμπαθώ vegeterian η κριτική σου (λαμβάνοντας υπόψη και σε άλλες συμμετοχές του warwick σε ποστ σου-κοινώς προηγούμενα) είναι άκαιρη και κρίνεις δυστυχώς χωρίς να ξέρεις.Και σαν ακροατής που κρίνεις είναι μεγάλο λάθος.Μουσικός δεν είσαι?Δε θα κρίνεις από αυτή τη σκοπιά?Εσένα σαν ακροατής σου αρέσουν oi guns and roses πχ αλλά σαν μουσικός ξέρεις ότι δεν παίζουν τίποτα σπουδαίο.
Εντωμεταξύ ποτέ δεν είπε ο op ότι θα παίξει μπλουζ αλλά ότι θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε μπλουζ φόρμα ::
Και γω το κάνω...αλλά κάθομαι και σρεντάρω πάνω από μπλουζ ρυθμούς
![]()
![]()
Εχεις απολυτο δικιο ρε...οπως ξερεις με blues ουδεποτε ασχοληθηκα...ακριβως για αυτο τον λογο μπηκα σ αυτη τη διαδικασια...το εχω φιλοσοφησει αρκετα οποτε ανεμενε ακομη και σημερα ενα καινουριο κλιπ...βελτιωμενο η οχι...ποιος ξερειpinhead είπε:Λοιπον προσπαθησα να αποφυγω να γραψω επειδη ειμασταν συμπαικτες αλλα ως λυωσης μεσημεριατικα και απαλευτος θα σχολιασω.Η οικοιοτητα μου οφειλεται σε χρονια γνωριμιας και απειρης ωρας λυωσιματος και μουσικου κουτσομπολιου.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι κακο.Γκρινιαζε οσο θες αλλα κουναει και πολυ κιολας ειδικα οταν θες να βαλεις τα "ρυθμικα σου" που κλασσικα δεν εχουν κανεναν μα κανενα λογο υπαρξης και νοημα.Μουσικα δεν εχει τιποτα ουτε μιση φραση.Ενα ανεβοκατεβασμα ειναι με και καλα περιεργα ρυθμικα περασματα.Στα δικα μου αυτια μου ακουγεται ως ξενο αυτο που παιζεις με το backing,οχι τονικα,αλλα "μουσικα".
Ενταξει εγω στα εχω πει και απο κοντα αλλα και απο δω καλο ειναι να τα επαναλαβω.Κρυψε τα ρημαδια τα βιβλια για ενα μεγαλο διαστημα,και ακου,φιλοσοφισε(οχι ανελυσε),νοιωσε και λοιπα ρομαντικα, τη μουσικη.Το καθε οργανο δεν ειναι παιχνιδι που πρέπει να κανεις hi score η μαθηματικες εξισωσεις αλλα μεσο εκφρασης.Δεν εχεις μελωδια και πρεπει να αποκτησεις αφου θελεις να προχωρησεις.Σαν παιχτης παιζεις καθαρα κτλ αλλα δεν ακους(και μεσα σε αυτα που δεν ακους ειναι και τα οποια λάθη σου).
Αυτα που σου ειπαν οι THEOD και Freerock ειναι on the spot.Κανε τα πραξη και θα σε βοηθησουν πολυ.
Υ.Γ.Αφου σου αρεσουν τοσο οι Crimson ακου τους λιγο καλυτερα(πιο καλλιτεχνικα εννοω)