- Πόντοι
- 16
Εννοώ ότι δεν σπούδασε , δεν πήγε σχολείο. Αυτό έγινε μετά αφού έπαιζε κονσέρτα σε ηλικία 5 ετών.
Δεν θα διαφωνήσω ετυμολογικά.
Δεν θα διαφωνήσω ετυμολογικά.
ε,καλα δεν πηγαινε και κανεις σχολειο τοτε....μονο το 1% του πληθυσμου (στην καλυτερη...)και δεν διδαχτηκε φυσικη μαθηματικα κτλπ
Το οτι δεν παιζουμε λαθος νοτες δεν σημαινει οτι αυτοσχεδιασαμε και καλα, αλλα αν συνεχισεις να ακους αυτη τη μουσικη, παραλληλα μελετησεις την τεχνικη (στο οργανο σου) και την "αρμονια" της, μετα να σταματησεις ολα αυτα να τα εχεις στο μυαλο σου και απλα να σε οδηγει το συναισθημα για να εκφραστεις με ηχο, θα βγαλεις ακρη.Για το μπλουζ ειδικοτερα πρεπει να εχεις πονεσει και λιγο στη ζωη, για να "βγαλεις" το κατι παραπανω στο παιξιμο.STEFANOS604 είπε:Αν θέλετε δείτε στο 1:38 μέχρι το τέλος έναν ''δικό μου'' , (εννοώ ότι για 3 μήνες ακούω συνεχώς τέτοια μουσική και ίσως είναι ένα μείγμα αυτών που άκουσα με κάτι δικό μου) αυτοσχεδιασμό στα blues.
Με καλυψε ο Ηλιας στα 1 2 3 και ο Μιχαλης στο 4.kapdrums είπε:....γενικως συμφωνω με τον ηλια με εξαιρεση το
4.εχω μαθει αρκετα σολος η φρασεις αγαπημενων μου ντραμερς η κιθαριστων...οχι με σκοπο να τα αναπαραγω αυτουσια σε μια περφορμανς ομως...απλως με βοηθαει να κατανοησω καλυτερα την γλωσσα(εφοσον μιλαμε για μια ξενη γλωσσα)να καταλαβω τα πως και τα γιατι και να βιωσω πιο ολοκληρωμενα την ιστορια που θελει να πει ο εν λογω αυτοσχεδιαστης...αυτο με βοηθα στην συνεχεια να φερω τις ποιοτητες που αναδεικνυει αλλα λεγοντας πια την δικια μου ιστορια...
STEFANOS604 είπε:Όπως είπα στην αρχή ασχολήθηκα με τη jazz & blues τους τελευταίους 3 μήνες και ότι τον αυτοσχεδιασμό στα Blues (όχι μόνο licks) τον βρήκα εύκολο αν και ποτέ στα 62 μου δεν άκουγα τέτοια μουσική, ενώ τον αυτοσχεδιασμό στην jazz πολύ δύσκολο.
Αν θέλετε δείτε στο 1:38 μέχρι το τέλος έναν ''δικό μου'' , (εννοώ ότι για 3 μήνες ακούω συνεχώς τέτοια μουσική και ίσως είναι ένα μείγμα αυτών που άκουσα με κάτι δικό μου) αυτοσχεδιασμό στα blues.