Εσένα θα σου δώσουμε μια Ισπανίδα, μια Σουηδέζα, και μια Ινδή μαζί... ;DVintager είπε:Μπα όχι πολωνέζες. Προτιμω μεσόγειος, σκανδιναναβία και άπω ανατολή.
τι θες να πεις δεν καταλαβαινω...boukas είπε:Λες εκείνον τον λαό που για οποιοδήποτε πορεία του (από τα εξωτερικά, ως τα εργασιακά και εκπαιδευτικά ζητήματά του) σκάει έξω από τη γνωστή πρεσβεία; Δε σε καταλαβαίνω τι εννοείς ???
Έλα μωρέ και εσύ. :boukas είπε:Λες εκείνον τον λαό που για οποιοδήποτε πορεία του (από τα εξωτερικά, ως τα εργασιακά και εκπαιδευτικά ζητήματά του) σκάει έξω από τη γνωστή πρεσβεία; Δε σε καταλαβαίνω τι εννοείς ???
Μη γίνεσαι γελοίος: αν θες να αποχωρήσεις πρέπει να ανοίξεις ένα thread που να μας αναλύεις τους λόγους σε 20,000 λέξεις αλλιώς δεν έχεις να πας πουθενά! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Και όμως υπάρχει, και προκαλεί. Θα έπρεπε να ντρέπονται, Όλοι τους.
Αίσχος, αποχωρώ από το σπίτι του νοιζ. Αλλά θέλω τις μπανάνες μου πίσω.
) καιmenelaos είπε:αν θες να αποχωρήσεις πρέπει να ανοίξεις ένα thread που να μας αναλύεις τους λόγους σε 20,000 λέξεις
Εμενα παλι μου τη σπανε οι μπολονεζες. Ειμαι φαν της καρμποναρας. ;DVintager είπε:Μπα όχι πολωνέζες.