Το οποίο (οφθαλμοφανές) point αν το έβλεπες "με την πρώτη" μπορει και να μην συζητούσαμε άνευ λόγου επί τόσες σελίδες.kultura είπε:Δεν μπορώ να το αρνηθώ, έχεις ένα πόιντ!
...
Πολυ touchy και γενικως φιλυποπτοι γιναμε τελευταια...
...
Όντως κάνω και εγώ τέτοια αστεία και χειρότερα (σε κλειστούς κύκλους). Αλλά εδώ μέσα το αποφεύγω. Γιατί το forum είναι κάτι δημόσιο και ίσως θιγεί κάποιος που θα τα διαβάσει. Και επαναλαμβάνω, μην είμαστε τραλαλά και κουκουρούκου με τα σχόλια κάποιων και βαριοί και ασήκωτοι με τα σχόλια κάποιων άλλων.evris είπε:Σιγα το ρατσιστικο σχολιο και σιγα την καταχρηση εξουσιας. Για μενα ηταν προφανες αστειο και προφανης ο λογος/τροπος διαγραφης του αποσπασματος απο οπου αυτο υπηρχε ως quote.
Πολυ touchy και γενικως φιλυποπτοι γιναμε τελευταια...
Ισως να φταιει ο γραπτος λογος του ιντερνετ, δεν μπορω να φανταστω το ιδιο σχολιο σε παρεα που βρισκονται στον ιδιο χωρο να ξεσηκωνει διαμαρτυριες.
Οι αντίξοες προσπάθειες του prog13 για να μπούμε on topic, θα βρουν τελικά αντίκρυσμα σε εμένα. Καλά μιλάμε πολύ κιτσαριό το βίντεο και το κομμάτι πραγματικά ανύπαρκτο. Α, ρε eurovision τι μας κάνεις...prog13 είπε:Χαλαρωστε λιγο ρε σεις. ???
Για να γελασουμε το ανεβασα λογω της ημερας.
Ουτως η αλλως η eurovision προκαλει γελιο ειτε ειναι κιτσαριό ειτε οχι,πιστευω.
Τελος παντων δεν ειχα σκοπο χλευασμου του κυπριακου λαου αν και δεν με ενδιαφερουν οι κυπριοι.
Ειναι ανεξαρτητο κρατος και τραβουν το δρομο τους οπως και εμεις.Το οτι μιλουν μια διαλεκτο της ελληνικης γλωσσας δεν μου λεει κατι.(οι αλλες δυο ειναι τα κρητικα και τα ποντιακα)
Παντως,αν καποιος θελει μπορει να το ψαξει στο you tube και να διαβασει τα σχολια των ιδιων των κυπριων για το video.
fotonios είπε:Έτσι ο eye έκανε moderating πάνω στον εαυτό του και έσβησε οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το post όπως θα έπρεπε να κάνει, και από τη στιγμή που το έσβησε είναι σαν να παραδέχεται οτι δεν το έκανε ως πλάκα.