Αυτό πρέπει να γίνει industry standard…

Έκτορας

Δυνατό μέλος
Πόντοι
963

(Ελπίζω να γίνει σωστά η επικόλληση).

Mου φαινεται ανούσιο να ειναι η κιθάρα lego. Κάποια στιγμή κατασταλάζεις και δε χρειάζονται ολα αυτα.
Για Gasάκιδες είναι ότι πρέπει να διαιωνίζεται το gas. Αλλα και παλι σιγα μην εχει ο αλλος GAS και αγοραζει μόνο μαγνήτες....

Εμένα δεν θα με χάλαγε να μπορώ να αλλάξω σε λιγότερο ένα λεπτό ολόκληρο pickguard σε μια από τις κιθάρες μου. ΑΥΤΟ ακριβώς είναι και το όλο νόημα του pickguard σε μια Strat, απλά δεν έφτασε ο Leo σε ένα σύστημα όσο τέλειο είναι αυτό του reel. Αυτό ακριβώς οραματίστηκε ο άνθρωπος και ήταν η αρχική του πρόθεση.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που θα συνέφερε το όλο industry , έτσι δεν είναι? Η όλη ουσία είναι στο να μας πουλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες κιθάρες γίνεται. Το οποίο μεταξύ άλλων ενισχύεται από τους αστικούς μύθους για ξύλα , για διαφορές στην κατασκευή που οδηγούν τάχα σε διαφορετικές ηχητικές ιδιότητες κλπ.

Και το λέω σαν κάποιος που έχει πέντε και θα αγόραζα και άνετα 6η. Δεν θα με πείραζε η μία από αυτές να είναι… transformer. Άσε που έχει και Floyd η συγκεκριμένη. Τελειότητα!

Εγώ με το ζόρι αλλάζω λάμπες άμα καούν στο σπίτι ρε φίλε... Άμα δεν πιάνει το χέρι... 😅

Εμένα δεν θα με χάλαγε να μπορώ να αλλάξω σε λιγότερο ένα λεπτό ολόκληρο pickguard σε μια από τις κιθάρες μου. ΑΥΤΟ ακριβώς είναι και το όλο νόημα του pickguard σε μια Strat, απλά δεν έφτασε ο Leo σε ένα σύστημα όσο τέλειο είναι αυτό του reel. Αυτό ακριβώς οραματίστηκε ο άνθρωπος και ήταν η αρχική του πρόθεση.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που θα συνέφερε το όλο industry , έτσι δεν είναι? Η όλη ουσία είναι στο να μας πουλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες κιθάρες γίνεται. Το οποίο μεταξύ άλλων ενισχύεται από τους αστικούς μύθους για ξύλα , για διαφορές στην κατασκευή που οδηγούν τάχα σε διαφορετικές ηχητικές ιδιότητες κλπ.

Και το λέω σαν κάποιος που έχει πέντε και θα αγόραζα και άνετα 6η. Δεν θα με πείραζε η μία από αυτές να είναι… transformer. Άσε που έχει και Floyd η συγκεκριμένη. Τελειότητα!
Δε θα έλεγα οτι αυτα ειναι αστικοί μύθοι, μια χαρα παιζουν ρόλο. To πόσο, ειναι συζητήσιμο ανάλογα την εφαρμογή.

Κοιτα για την αλλαγή, απλα καπου θα κατασταλάξεις, μου φαινεται λιγο περιεργο να κανεις δοκιμή σε μια Α κιθαρα, για να βάλεις το μαγνήτη στη Β.

Ενώσεις που δεν είναι soldered, μπορουν να παράγουν θορυβο και προβλήματα (λεγε με Gibson) οποτε έχει συγκεκριμένη εφαρμογή για Gasακιδες - κατσαβιδακιδες.

Με την γείωση όμως τι γίνεται? Είναι active το σετ μαγνητών που παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο βίντεο και δεν θέλουν γείωση? Αν ναι, απλά ξεκουμπώνεις τους παλιούς μαγνήτες και κουμπώνεις τους καινούργιους

Last edited:

Δεν νομιζω οτι αυτό είχε στο μυαλό του ο λεο όταν έφτιαχνε την στρατ. Αν ήταν έτσι θα έβαζε το βύσμα πάνω στο πλαστικό και ΚΥΡΙΩΣ θα κυκλοφορούσε πλήρη γκάμα με aftermarket μαγνήτες/pickguards από το 54 διάλεξε και πάρε να συμπληρώσεις τη συλλογή και αυτός να μετράει τα λεφτά.
Πιο πολύ μου κάνει για ευκολία στην κατασκευή και να μπορείς να βάζεις και τον 16χρονο ανειδίκευτο να κάνει routing για τους μαγνήτες στα σώματα.

Τώρα το σύστημα του βίντεο, πολύ καλό για ένα βιντεάκι. Στην πράξη δεν νομίζω ότι θα περπατήσει. Και δεν νομίζω ότι θα σε σταμάταγε να πάρεις κ άλλη κιθάρα αν το είχες αυτό το σύστημα. Αν αυτή γίνει η 6η σου, θα έρθει η ώρα που θα ψάχνεσαι για την 7η. :ROFLMAO:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back