- Πόντοι
- 2,368
σεμνα ΜΠΕΜΠΕΚΟ !(clopyright eye...) ;DMπλιαχ, τι κουταμαρες ειναι αυτες.
Συ ειπας... ;D ;D, ειτε δεν ειμαι αρκετα εξυπνος και ανεπαρκης να ακολουθησω το φρασαρισμα
δηλ.για να καταλαβω θεωρεις οτι εχει περισσοτερα ΚΟΙΝΑ με τους μαυρους παρα με αυτους?Να'ναι καλα λεω εγω οι μαυροι μουσικοι που μας ανοιξαν τα ματια.
ε για ταχυτητα μιλαω και εγω στο τελευταιο κλιπ καπου κοντα στο 8.00 ο παιχτης παιζει 20 νοτες (η μαλλον χτυπηματα στο ακκορντεον) μεσα σε ΕΝΑ δευτερολεπτο!ΠΟΣΟ πια γρηγοροτερα θελεις ? ;Dαλλα της ταχυτητας
+1000The Genius Loci είπε:Το πλέον εντυπωσιακό είναι η αίσθηση της ρυθμικής αγωγής όλων των μουσικών της μπάντας, και το πως μπορούν να αλλάζουν για πλάκα από το ένα (εξωφρενικό) μέτρο στο άλλο.
Κατά τα λοιπά, η μουσική αυτή είναι πολύ πολύ πιο κοντά στη δική μας παραδοσιακή (βαλκανική γαρ) από τα "εν-δυο, εν-δυο" εμβατήρια των κεντροευρωπαίων, και θα έπρεπε να μας είναι πιο οικεία. Αλλά εδώ ψάχνω να βρω ντράμμερ που να μπορεί να κρατήσει αξιοπρεπώς ένα 7/8 (και ούτε καν... ρέγγε...), τι να λέμε... :
![]()
Και απ'ότι φαίνεται και από τα μέλη του Noiz περνάνε απαρατήρητα, καθώς τα μισά post σ'αυτό το thread ήταν post-σαβούρα. :matawan είπε:Πόσο τεράστια εκπομπή το Night Music.
Έπαιξε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ο Papazov.
Τέλη Σεπτέμβρη, αλλά κάτι τέτοια περνάνε απαρατήρητα.
Μπορεί να είμαι τελείως λάθος, αλλά η άποψή μου είναι ότι η "λύση" θα (πρέπει να) έρθει από... Έλληνες Vai! (τηρουμένων των αναλογιών έτσι?).blue είπε:Είναι κρίμα να μην έχουμε παιδεία, αλλά να μην μπορούμε να απευθυνθούμε και κάπου για να την αποκτήσουμε (τη δική μας παράδοση) είναι ντροπή.
"ξένης" μόνο γεωγραφικά,μην ξεχνιόμαστε.Superfunk είπε:Γενικα στην ευρυτερη περιοχη της Μακεδονιας (ναι ελληνικης και....ξενης.... :-*)
Βασικά δεν εννοούσα τόσο σαν καθηγητές, αλλά σαν πηγές (από ηχογραφήσεις/συναυλίες) τις οποίες θα μελετήσει κάποιος μόνος του. Τώρα, αν βρει και κάποιον που να μπορεί να παίξει το ρόλο καθηγητή, ακόμα καλύτερα. Και 5 πράγματα να σου πουν τέτοιοι άνθρωποι χαμένος δεν βγαίνεις.blue είπε:Συμφωνω. Οι περισσοτεροι που δειχνουν να το εχουν κανει παντως, ισως ειναι εξεζητημενοι σαν καθηγητες, επειδη ως μουσικοι ειναι αρκετα επιτυχημενοι (και οικονομικα εννοω)
Mπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Γιατί εγώ θυμάμαι από τον καιρό που ήμουν στο γυμνάσιο (το '90 περίπου), είχα πολλούς φίλους στο ωδείο μου που πήγαιναν σε μουσικό σχολείο...The Genius Loci είπε:Hint: παρακολουθείστε καθώς πολλά από αυτά τα "παιδιά των μουσικών σχολείων", αποφοιτώντας, θα κάνουν την έκπληξη στην ελληνική μουσική σκηνή/δισκογραφία. Εδώ και 1-2 χρόνια μόλις, αποφοιτά η πρώτη γενιά που είχε εξαρχής επαφή με σύγχρονες εφαρμογές στην μουσική τεχνολογία.