Αύριο τελευταία προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
δοθηκε παραταση για την πληρωμη των τελων κυκλοφοριας για αυριο δευτερα 5 Ιανουαρίου… αλλα ειναι αργια των φωτων και δεν ανοιγει τιποτα?

γνωριζει κανεις τιποτα παιδια?

Κατάλαβα blue monk, σου ήρθαν τόσοι πολλοί λογαριασμοί μαζεμένοι, που σου άλλαξαν τα Φώτα...

Σε κάθε περίπτωση, τα web-banking των τραπεζών που είναι και - με διαφορά - ο βολικότερος τρόπος πληρωμής, δεν καταλαβαίνουν από αργίες...

μαλλον ακουσα λαθος στο ραδιοφωνο και λεω νεο κολπο! εδωσαν παραταση για την δευτερα και καλα για να μην γινει χαμος την παρασκευη… και ειναι αργια ! !! αλλα  ημουν υπερβολικος :)

Εγώ την ημέρα που πλήρωσα πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία για να παραδώσω το δίπλωμα για υπερβολική ταχύτητα για δυο μήνες. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πίσω το ποσό που αναλογεί σ' αυτούς τους δυο μήνες που δεν θα χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο;   

atreu73 είπε:
Εγώ την ημέρα που πλήρωσα πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία για να παραδώσω το δίπλωμα για υπερβολική ταχύτητα για δυο μήνες. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πίσω το ποσό που αναλογεί σ' αυτούς τους δυο μήνες που δεν θα χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο;   
EDIT από σεβασμό στο πόρδουμε και σε Οκανά 2 τύπους που σέβομαι τη παρουσία τους, τη σέβομαι όμως και δεν μιλάω, γιατί απέχω και από την εσπρέσσο, υποθέτω δε πως δεν οδηγούν κιόλας, μήπως δεν δουλεύουν δλδ κιόλας......απλά εισπράττουν, απλά

samy paraga είπε:
EDIT από σεβασμό στο πόρδουμε και σε Οκανά 2 τύπους που σέβομαι τη παρουσία τους, τη σέβομαι όμως και δεν μιλάω, γιατί απέχω και από την εσπρέσσο, υποθέτω δε πως δεν οδηγούν κιόλας, μήπως δεν δουλεύουν δλδ κιόλας......απλά εισπράττουν, απλά
Πολλά υγρά, ομελέτα με 4-5 αυγά, 2 panadol extra και σερφάρισμα στο παρακάτω link μέχρι να έρθεις:

https://www.victoriassecret.com/

Τι εγινε Samy? Περασε η προθεσμια? Δεν προσεξα. Ειναι βλεπεις που δεν εχω και αμαξι οποτε που να τρεχω...
manicure.gif

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back