- Πόντοι
- 38
Σόρρυ ! Δεν πρόσεξα ότι έχεις λάθος αριθμό χορδών.... ;D
δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοιος !! χαχα η αρχικη ιδεα ηταν να παρω 4χορδο αλλα αφου βρηκα αυτο το μπασο σε αυτην την τιμη δεν ειπα οχιaudiokostas είπε:Σόρρυ ! Δεν πρόσεξα ότι έχεις λάθος αριθμό χορδών.... ;D
Α πήρες και πεντάχορδο (άταστο) πουλάκι μου ;D ;D ;D Μου αρέσεις γιατί πρώτα και πάνω απ΄όλα είσαι... αισιόδοξος ;D ;D ;Dconkal είπε:δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοιος !! χαχα η αρχικη ιδεα ηταν να παρω 4χορδο αλλα αφου βρηκα αυτο το μπασο σε αυτην την τιμη δεν ειπα οχι
καταλαβααααααααα , την ειδα την δουλεια πως θα γινει θα κατσω με τις μαμα χορδες μεχρι να μαζεψω τα λεφτα και τελος ε?Terry RoscoeBeck5 είπε:Α πήρες και πεντάχορδο (άταστο) πουλάκι μου ;D ;D ;D Μου αρέσεις γιατί πρώτα και πάνω απ΄όλα είσαι... αισιόδοξος ;D ;D ;D
Όχι δεν λέω αυτό. Εννοούσα ότι θα έχεις έναν ακόμα «πονοκέφαλο»- την Β χορδή ;D ;D ;D σε ένα όργανο που θα σε ζορίσει στην αρχή να βγάλεις σωστές νότες.conkal είπε:καταλαβααααααααα , την ειδα την δουλεια πως θα γινει θα κατσω με τις μαμα χορδες μεχρι να μαζεψω τα λεφτα και τελος ε?
απλα δεν μπορω να δοσω πολλα λεφτα για χορδες τωρα καθως , εχω δωσει ενα σκασμο για δοκιμες του κανονικου μου μπασου τον τελευταιο καιρο(4 σετ για να καταλήψω οτι απλα στο συγκεκριμενο μπασο πρεπει να μπαινουν μονο οι ΕΜΡ ) + τα λεφτα για το αταστο, παει !! φαλίρησα!
Έλα μου ντε... Πολύ φοβάμαι ότι στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν (τουλάχιστον στα εγχώρια on line καταστήματα δεν υπάρχουν).conkal είπε:ΧΟΡΔΕΣ 5-χορδου FLATWOUND απο που παίρνω??
Ουάοοο 70 ευρώ ;D Ελπίζω πραγματικά αυτή η τιμή να είναι χαμηλότερη στο μαγαζί, γιατί ο Conkal θα πάθει... ντουβρουτζά ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Μέσα στη στοά της Πανεπιστημίου, απέναντι από την Βιβλιοθήκη, δίπλα στο μαγαζί του Ξυλούρη http://www.panasmusic.gr/catalog/product_info.php?cPath=44_36_333&products_id=12431
Φιλικοί και εξυπηρετικοί (πιθανόν γιατί ασχολούνται με κλασσική μουσική ;D) και οι τιμές δεν είναι απαραίτητα οι εγγεγραμμένες.
Μία βόλτα συνίσταται....
Τις flat ομως τις πληρωνεις μια φορα και καθαρισες.Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Σύντομα θα δούμε τον Conkal να μας ρωτάει για coating ταστιέρας για να βάλει επάνω round ;D ;D ;D γιατί με τις flat είναι πολλά τα λεφτά... Άρη ;D
Σωστά. Από πολλές απόψεις......Nikoubis είπε:Τις flat ομως τις πληρωνεις μια φορα και καθαρισες.
Με τις 40αρες Chrome παντως το Precision μου βγαζει εναν αξιοπρεπη slap ηχο (εικαζω πως αν ημουν και λιγοτερο ατσουμπαλος θα ακουγοταν ακομα καλυτερα).audiokostas είπε:Ο παρΤέρης όμως τις χαστουκίζει πολύ και οι flat δεν είναι κυρίες που το ανέχονται κάτι τέτοιο....
Ναι το ξέρω. Δεν διαφωνώ. Αλλά ούτε είναι ο φυσικός τους "χώρος", ούτε τον αποδέχονται οι connoisseur του slap. Από την άλλη εμένα δεν με χαλάει. Ούτως ή άλλως, δυστυχώς από slap......... :-[Nikoubis είπε:Με τις 40αρες Chrome παντως το Precision μου βγαζει εναν αξιοπρεπη slap ηχο (εικαζω πως αν ημουν και λιγοτερο ατσουμπαλος θα ακουγοταν ακομα καλυτερα).
Εγώ το συγκεκριμένο πακέτο (JF345) δεν το έχω δει τόσο φθηνότερα που λες αλλά δεν επιμένω.Ψαξε τις χορδες που θες πρωτα ebay.com και αν δε βρεις στο google. Αγορασε απο αμερικη σε μαγαζι που στελνει ελλαδα με USPS. Διαλεξε το συνδιασμο φθηνοτερης τιμης + ταχυδρομικων. Για το ιδιο πακετο χορδες εχω δει στο ebay τη τιμη να "παιζει" μερικα δολαρια και ταχυδρομικα με USPS για ελλαδα απο $6 - $20. Θα δωσεις λιγοτερα χρηματα απο οπουδηποτε στην ευρωπη.
Από τις πρώτες που φορέθηκαν στo ηλεκτρικό μπάσοconkal είπε:και καποιες La bellas που δεν τις ηξερα
Τι να πει κι αυτός.....lgbesios είπε:Από τις πρώτες που φορέθηκαν στo ηλεκτρικό μπάσο
Ήχος αναφοράς
Τις φοράω (ξανά) στο jazz και είναι super …αν και ψήνομαι για Thomastik flats... βέβαια με ξενίζει λιγο, το .070 της Α σε σχέση με το .100 της Ε ,και πολύ η τιμή τους ,αλλά και το γεγονός οτι γενικά είναι low tension σε σχέση με άλλες flat και round
Ας μας πει ο ειδικός ;D