και εγω αυτο πιστευω - αν τραγουδαει με πυκνωτικο βαλτον να τραγουδισει απο την αλλη μερια του μικροφωνου και δες τι θα συμβειLK είπε:Αχα! Μήπως είναι θέμα αλλαγής του phase του μικροφώνου;
0:00-08:00 οι ιδανικές ώρες για beauty sleep και παραγωγή ιστών στον άνθρωπο! ;Dmessalion είπε:παλι πρωι ρε λακη ? κακια συνηθεια θα σου γινει
Είναι εμφανής η διαφορά ότι δεν πρόκειται για dc offset. H κυματομορφη ειναι απολυτα κεντραρισμένη αλλα ασύμετρη.Vaggelis_Revolted είπε:Προσπάθησε να κάνεις remove Dc offset στο track και πες μας αν ήρθε στο κανονικό.
Polar Pattern έχει στη τροφοδοσία του μικροφώνου γιατι γράφει και απο τις δύο πλευρές.LK είπε:Μόνο με αυτό το μικρόφωνο στο παρουσιάζει;
Τι προενισχυτη έχεις;
O προενισυχτής σου έχει κάνα κουμπάκι “phase” μπρος, πίσω , δεξιά, αριστερά, στα πλάγια;
Ναι είδα ότι είναι omnidirectional mic. Αυτή την κυματομορφή την έχω ξαναδεί μόνο ως «πρόβλημα» φάσης και μάλιστα σε snare.philippe είπε:Polar Pattern έχει στη τροφοδοσία του μικροφώνου γιατι γράφει και απο τις δύο πλευρές.
O προενισχυτής μου είναι sm tc01
Αυτό στο κάνει και στα τρία patterns cardioid, omnidirectional , figure eight ;philippe είπε:Το πάτησα με αποτέλεσμα να αντιστραφεί η ασυμετρία, ήρθαν τα πάνω κάτω δηλαδή..
παραξενο μου κανει - σε καρδιοηδες επρεπε να δουλευει σωστα - μηπως ο τραγουδιστης σου μιλαει στο μικροφωνο σε λαθος μερια ?LK είπε:Αυτό στο κάνει και στα τρία patterns cardioid, omnidirectional , figure eight ;