Λοιπον,
πιστευω οτι αυτο το θεμα θα ειναι αν μη τι αλλο απολαυστικο. Ας δωσω λοιπον κι εγω τον οβολο μου με μια (ισως επανελθω κι αργοτερα γιατι εχω... πολλες). Ονοματα ομως δεν λεω γιατι εχω συνεργαστει με αρκετους που ισως τωρα να τους ξερετε ολοι (η οι περισσοτεροι) αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια. Οκ?
Καποτε λοιπον, βοηθουσα μια μπαντα, αν και κιθαριστας εκανα χρεη μπασσιστα, μεχρι να βρεθει αντικαταστατης, δεδομενου οτι υπηρχαν συναυλιες. Σε μια λοιπον απο αυτες, ξεκιναει ο .....lead κιθαριστας να κανει ενα απο αυτα τα ....υπερμεγεθη σολο που τελειωνουν την αλλη μερα. Εκτος απο αυτο το προβλημα ο εν λογω ειχε και προβλημα με την ενταση. Ηθελε ΜΟΝΟΝ αυτος να ακουγεται. Εν μεσω λοιπον του.... σολο, παει στον 2ο κιθαριστα και του λεει "Χαμηλωσε". Χαμηλωνει αυτος, παει παλι μετα απο λιγο και του λεει παλι "Χαμηλωσε". Γινεται αυτο κανα 2 φορες ακομα, τα παιρνει ο κιθαριστας και ΚΛΕΙΝΕΙ τελειως. Παλι λοιπον ξαναπαει και του (ξανα)λεει "ΧΑΜΗΛΩΣΕ" ;D ;D ;D ;D
Περιμενετε δεν τελειωσε....
Γυρναει λοιπον ο 2ος κιθαριστας και του λεει δικαια τσαντισμενος "Κλειστος ειμαι ρε μ@λακα". Τοτε αυτος γυρναει στον DRUMMER και του λεει "ΡΕ, ΕΣΥ ΜΕ ΘΑΒΕΙΣ?????"
Α, ρε εποχες..... There was a time (lucky number slevin, μολις το ειδα, ταινιαρα, ασχετο)