Αστέρια και τετράγωνα

Χεχεχε... Έδωσα την ψήφο μου σε κάποια άτομα' date=' αλλά πιστεύω πως πρέπει να μπει στη λίστα ο rockdrum... Εκτός αν είναι Expert κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ...[/quote']
Ευχαριστώ, ήδη είμαι στα πράσινα. Το noiz με έχει τιμήσει εδώ και πολύ καιρό, πράγμα που μου δίνει τη χαρά να προσφέρω (εξαρτάται και από το διαθέσιμο χρόνο) ότι μπορώ στο αντικείμενο που κάπως γνωρίζω. Κατά τα άλλα είμαι άσχετος και ενημερώνομαι και από εσάς. Η φάση είχε αρχίσει για πλάκα πριν ενάμιση χρόνο και έγινε χόμπι!!!

Και εγώ, με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις, αλλά, λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, θα ήθελα να αποχωρίσω από τη λίστα.

:D

Τη βλέπω τη δουλειά, στο τέλος μόνο εγώ και ο cos_dr θα μείνουμε, γνωστά ψώνια άλλωστε! 8)

Με έχετε βάλει σε σκέψη όμως, γιατί ένας ένας αποχωρούν από τη λίστα; Έχει κάτι κακό το όλο θέμα; :?

Να μη μπαίνεις σε καμμία σκέψη...

Terumi και pastelius γεννηθήτω το θέλημα σας.

yameth, ευχαριστώ για την πρόταση. :lol:

Εγώ πάλι δεν βλέπω τίποτε το πολιτκό ούτε το μεμπτό σε κάτι τέτοιο. Σε όλα τα fora γίνονται αντίστοιχες "ψηφοφορίες". :wink:

Λοιπόν στο δια ταύτα. Αμα με ψηφίσετε, θα ρίξω το ΦΠΑ στο 8% για τα μουσικά όργανα, θα διορίσω όλους όσους έχουν πτυχίο μουσικής στο δημόσιο, θα καταργήσω τις εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια, θα καταργήσω τα διόδια, και θα ολοκληρώσω την εκτροπή του Αχελώου. :lol: :lol: :lol:

Θα δουλέψω με ορίζοντα δύο τετραετιών βέβαια. 8)

πω πω ψηφίζω harilatron!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..... HARILATRON HARILATRON.....

ΑΡΧΗΓΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΡΓΑΝΑ.....

ΤΟ ΦΠΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

Λοιπόν σοβαρά τώρα...

Ψήφισα και εγώ (μπορώ να πω ποιον; )

και πιστεύω πως θα βοηθήσει τα νέα μέλη για να ξέρουμε πού απευθυνόμαστε....όπως και να το κάνουμε υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που είναι ξεχωριστοί σε κάποια πραγματα και τους ευχαριστώ όλους που με βοηθήσαν....Μπήκα στο φόρουμ χωρίς να ξέρω ότι οι ηλεκτρικές παίζουν με μαγνήτες (ΟΚ αυτό το ήξερα :lol:) και τώρα μπορώ να πω πως έχω όλες τις στοιχιώδεις γνώσεις για να μπορέσω να φροντίζω και να "κωλοπειράζω" (και να παίζω φυσικά) το μπάσο μου....Σας ευχαριστώ όλους και πάνω από όλους τον yameth που με (μας) ανέχεται...

Thanks boss...

Ευχαριστώ που υπάρχει το noiz.

Ευχαριστώ τον Πατέρα του και πατέρα ολων των μελών.

Ημουν πάντα χαρούμενος με την ιδιαίτερη διάκριση των EXperts, τους οποίους πιστευω οτι χρειαζόμαστε περισσότερο σαν κοινότητα για να συμβουλευουν καλύτερα και να μοιράζονται τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους με τους υπόλοιπους λάτρεις της μουσικής.

Το να βλέπει κάποιος ποιος είναι ΕΧpert σε κάτι είναι καλύτερο για την ενημέρωσή του και δεν μειώνει τα υπόλοιπα μέλη που προσπαθούνε να μοιράζονται γνώσεις και εμπειρίες.

Αγαπώ όλα τα παιδιά του Noiz ανεξαρτήτως χρόνου και βαθμού, γιατι αγαπάνε αυτό που αγαπώ κι εγώ στο Noiz.

και εγώ ευχαριστώ τον Υαmeth γιατι το να σε αναφέρει κάποιος σε ένα τέτοιο φόρουμ σημαινει οτι σε εκτιμά και σε αγαπάει, και εγώ τον εκτιμω και τον αγαπώ πολύ, πιστευω οτι θα αναφέρει και άλλους στο πέρασμα του χρόνου, και ξεκινάει απο τους παλαιότερους και πιο ενεργούς.

Ψηφισα τον εαυτό μου γιατι πιστευω οτι μου αξίζει μιας και έχω Λάμψη και γιατι θα ήθελα να ψηφίσω όλους τους άλλους και δεν γινόταν.

In 5 dayzz...

Τον τρόπο ψήφου τον σκεφτόμουν αρκετό καιρό.

Κι αυτό για να μη ρίξω κάποιον.

Ελεγα πως θα ήταν πιθανό να στέλνετε τις προτάσεις σας, (περισσότερες από μία) σε κάποια φόρμα.

Όμως θα βλέπατε απλά το αποτέλεσμα μετά από 5 μ'ερες.

Τώρα τα πράγματα είναι ανοιχτά.

Βέβαια μπορείτε να ψηφήσετε μόνο έναν.

Το ξέρω ότι είναι κομμάτι unfair, αλλά... δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά με poll.

Επίσης...

Noizholic είναι το μέλος με περισσότερα από 1000 posts!

Addict με πάνω από 500, και μέλος περισσότερα από 100.

Δεν προσπαθώ να ρίξω κανένα, παρα μόνο το αλκοολίκι μας ρυθμίζω λιγάκι.

Και επι τη ευκαιρία να πώ ότι σε τακτά διαστήματα θα μπαίνουν και άλλα μέλλη στους Gate keepers, εφ' όσον κρίνουν τα μέλη.

Υπομονή, δίψα για γνώση και καλή διάθεση θέλει.

γιατί δεν αφήνεις μόνο expert mods και administrator και ολοι οι υπόλοιποι να είμαστε απλοί users; έχει να πει κάτι ο βαθμός αυτός; γιατί αν έχω 2000 posts τα οποία είναι χιουμοριστικά στην ουσία δεν έχω προσφέρει τίποτα στο noiz άντε να πεις ότι έχω συμβάλει στον ψυχαγωγικό τομέα του forum πράγμα σχετικά ανούσιο για ένα τέτοιο forum

πάντως αναρωτιέμαι ποια η χρησιμότητα των member addict noizholic

Δεν μπορεις, ας πουμε, εσυ ως administator, καθε βραδυ να "πειραζεις" τα αποτελεσματα ωστε να μπαινουν και οι 5 ψηφοι(πχ) καθε μελους?

jmone, αυτες οι διαβαθμισεις δεν εχουν καποιο νοημα, περισσοτερο εικαστικη παραμβαση ειναι(κατ εμε). Ουτε εχουν δλδ καποιο ιδιαιτερο νοημα, αλλα ουτε χρειαζεται να βγουν κιολας, αφου δεν επιρρεαζουν κανεναν στο αν θα ακουσει τον αλλον ή οχι.

γιατί δεν αφήνεις μόνο expert mods και administrator και ολοι οι υπόλοιποι να είμαστε απλοί users; έχει να πει κάτι ο βαθμός αυτός; γιατί αν έχω 2000 posts τα οποία είναι χιουμοριστικά στην ουσία δεν έχω προσφέρει τίποτα στο noiz άντε να πεις ότι έχω συμβάλει στον ψυχαγωγικό τομέα του forum πράγμα σχετικά ανούσιο για ένα τέτοιο forum
Όλα τα fora σε όλο τον κόσμο έτσι λειτουργούν ρε παιδιά! Ανέκαθεν υπήρχε μια κατηγοριοποίηση των μελών, δεν υπάρχει forum που να έχει έτσι χύμα τους χρήστες. Καλώς ή κακώς, δεν το ξέρω. Γιατί να αλλάξουν τα πράγματα με μας;

jmone, αυτες οι διαβαθμισεις δεν εχουν καποιο νοημα, περισσοτερο εικαστικη παραμβαση ειναι(κατ εμε). Ουτε εχουν δλδ καποιο ιδιαιτερο νοημα, αλλα ουτε χρειαζεται να βγουν κιολας, αφου δεν επιρρεαζουν κανεναν στο αν θα ακουσει τον αλλον ή οχι.

Meanie :lol: :lol: :lol:

I am.:P

Δεν εχουν καποιο νοημα απο την στιγμη που υπαρχει ο αριθμος των ποστ ηθελα να πω. Αν δεν υπηρχε ο αριθμος των ποστ, θα επρεπε να υπαρχει αυτα, αλλα τωρα δεν πειραζει το ενα το αλλο.

Yameth ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου!!Το εκτιμώ ιδιαιτέρως :wink: Αν και πιστεύω ότι έχω βοηθήσει τόσο γενικά όσο σε συγκεκριμένα θέματα :D

yameth' date=' ευχαριστώ για την πρόταση. :lol:
Εγώ πάλι δεν βλέπω τίποτε το πολιτκό ούτε το μεμπτό σε κάτι τέτοιο. Σε όλα τα fora γίνονται αντίστοιχες "ψηφοφορίες". :wink:

Λοιπόν στο δια ταύτα. Αμα με ψηφίσετε, θα ρίξω το ΦΠΑ στο 8% για τα μουσικά όργανα, θα διορίσω όλους όσους έχουν πτυχίο μουσικής στο δημόσιο, θα καταργήσω τις εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια, θα καταργήσω τα διόδια, και θα ολοκληρώσω την εκτροπή του Αχελώου. :lol: :lol: :lol:

Θα δουλέψω με ορίζοντα δύο τετραετιών βέβαια. 8)[/quote']

Όλα αυτά είναι δέσμευση;;; :lol: :lol: :lol:

I am.:P Φαινεται και απο το αβαταρ ρε:lol:
Δεν εχουν καποιο νοημα απο την στιγμη που υπαρχει ο αριθμος των ποστ ηθελα να πω. Αν δεν υπηρχε ο αριθμος των ποστ' date=' θα επρεπε να υπαρχει αυτα, αλλα τωρα δεν πειραζει το ενα το αλλο.[/quote']

Μαλλον λαθος δικο μου, αφου αντι για "επεξεργασια", μαλλον πατησα "παραθεση". Σβηστο καταπληκτικε administator

yameth σε λίγο θα σου κάνουν και fan club όπως πάει το πράμα

χαχχαχαχαχαχαχαχα

δεν υπάρχει forum που να έχει έτσι χύμα τους χρήστες. Καλώς ή κακώς' date=' δεν το ξέρω. [u']Γιατί να αλλάξουν τα πράγματα με μας;[/u]
Ωραία λογική.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back