Αστέρια και τετράγωνα

Έλα ρε elavd... :):)

Είσαι το ζωντανό και αποτελεσματικότατο search του noiz και δεν αποτελείς θεματοφύλακα?..

elavd, χάρηκα που σε ξαναείδα. :wink:

Απλός αναγνώστης.... τσ τσ τσ.

Έλα τωρα....τι λόγια ειν αυτά. :wink: :wink: Είναι γνωστό ότι είσαι τουλάχιστον Νoizgate (Όχι NS-2 και τα λοιπά χαζά...άλλο πράγμα εννοώ. :lol: :lol: :lol: )

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όσους με ψήφισαν και να ζητήσω να αποσυρθεί και το δικό μου όνομα από τη λίστα.
Ευχαριστώ' date='

Ηλίας[/quote']

ΟΚ.

Αν και αργοπορημένα' date=' θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yameth που με τίμησε βάζοντας το nickname μου στη λίστα των gate keepers.
Όμως θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος αυτός δεν μου ταιριάζει μιας και πλέον αποτελώ έναν απλό αναγνώστη του Noiz και όχι έναν θεματο-φύλακα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όσους με ψήφισαν και να ζητήσω να αποσυρθεί και το δικό μου όνομα από τη λίστα.

Ευχαριστώ,

Ηλίας[/quote']

Ωραίο avatar!!! :P :P :P :P :P :P :P 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Απλέ αναγνώστη! :roll: :twisted: :lol:

αν και δεν ξερω αν ηθελαν να τους αναφερω...και επειδη πανω κατω ολοι ξερουμε οτι ειναι ..πολυ πιο..experts απο πολλους μας εδω μεσα(αν το σκεφτουμε με την ..ψυχρη λογικη του ..expert :) ) πανω στο αντικειμενο τους(οκ η δουλεια τους δεν τους επιτρεπει να γραφουν και..καθε μερα..) εγω θα ηθελα να εβλεπα στην λιστα και τους παρακατω..ισως με τον καιρο οπως ειπες yameth να γινει και αυτο...sorry αν ξεχναω

καποιους...JAM,silot,exarhos,freedom,electrictabs,diskolos1,afiltroi

Δε μοιράζει παράσημα ρε παιδιά ο άνθρωπος,σιγά μη δώσουμε και τιμής ένεκεν!Αυτό είναι το θέμα,ένας gate keeper να μπαίνει συχνά.

Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Ο λαός έχει αγωνία!

Κατι ερπύστριες ακούω στο βάθος, κατι εμβατήρια στα ραδιόφωνα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωχ ωχ ωχ λες;;;

"Εδώ το ραδιόφωνο των ελεύθ... (ριπές όπλων)

....χρρζζζζσζσζτυυζζσζσσσσςςςςς.........."

81 άτομα έχουν ψηφίσει μόνο ελπίζω να ψηφίσουν κ άλλοι να έχουμε μια καλύτερη εικόνα

Αν και αργοπορημένα' date=' θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yameth που με τίμησε βάζοντας το nickname μου στη λίστα των gate keepers.
Όμως θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος αυτός δεν μου ταιριάζει μιας και πλέον αποτελώ έναν απλό αναγνώστη του Noiz και όχι έναν θεματο-φύλακα.

Ευχαριστώ,

Ηλίας[/quote']

Welcome home παλιοσειρά. :wink:

Εκείνες τις φωτό θα τις δείξουμε και παραέξω; :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Welcome home παλιοσειρά. :wink:
Γιατί όλοι αλλάζουν όταν πηγαίνουν στρατό??:lol: :lol: :lol: :lol:

Εκείνες τις φωτό θα τις δείξουμε και παραέξω; :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:roll: Ώπα! Τι έχουμε?? :lol: :lol:

1 όνομα μπόρεσα και αυτό ήταν ο Alchemist,είμαι σχετικά νέος,δεν μπορώ να πω ότι πρόσφερα τόσα,όσα έμαθα σε αυτό το φόρουμ.

Η ψήφος μου ήταν απλά επειδή την ενότητα που παρακολουθώ εκεί περιπλανιέται ο Alchemist και απλά τον έχω συμπαθήσει (μην παρεξηγηθώ,str8 είμαι.) :)

Καλή επιτυχία σε όλους σας σε αυτήν την σημμετοχή.

Πάντως μπράβο σε όσα παιδιά αρνήθηκαν τι θέση αυτή λόγω έλλειψης χρόνου ή κάτι αλλο..

Το να πάρει κάποιος μια θέση και να μην προσφέρει τίποτα δε λέει κάτι.

Προσωπικά πιστεύω ότι εάν στο forum αυτό, τα άτομα που έχουν πολλές γνώσεις προσπαθούσαν να τις μεταδώσουν οσο μπορούν περισσότερο, θα γινόταν ένα από τα καλύτερα forum, που θα είχε τα πάντα για τη μουσική.΄

Τώρα άμα γίνει ο άλλος gate keeper , expert και δεν ξέρω εγώ πως τα λέτε, και κ :x λ :x βαράει και μπαίνει μόνο για να γράψει τα καλαμπούρια του τι να το κάνω...

Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση φυσικά και υπάρχουν πολλά άτομα που προσφέρουν και τους βγάζω το καπέλο γι΄αυτό.

Gate Keepers = Θυρωροί;

Οκ, πλάκα κάνω...

janick παλιοσατανά πας μπροστά βλέπω...

Παίδες, δεν καθάρισαν οι 10 θέσεις.

Προτείνω να συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Trending...

Νέα θέματα

Back