Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όσους με ψήφισαν και να ζητήσω να αποσυρθεί και το δικό μου όνομα από τη λίστα.
Ευχαριστώ' date='
Ηλίας[/quote']
ΟΚ.
Αν και αργοπορημένα' date=' θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yameth που με τίμησε βάζοντας το nickname μου στη λίστα των gate keepers.
Όμως θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος αυτός δεν μου ταιριάζει μιας και πλέον αποτελώ έναν απλό αναγνώστη του Noiz και όχι έναν θεματο-φύλακα.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όσους με ψήφισαν και να ζητήσω να αποσυρθεί και το δικό μου όνομα από τη λίστα.
Ευχαριστώ,
Ηλίας[/quote']
Ωραίο avatar!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Απλέ αναγνώστη! :roll: :twisted: :lol:
Αν και αργοπορημένα' date=' θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yameth που με τίμησε βάζοντας το nickname μου στη λίστα των gate keepers.
Όμως θεωρώ ότι αυτός ο τίτλος αυτός δεν μου ταιριάζει μιας και πλέον αποτελώ έναν απλό αναγνώστη του Noiz και όχι έναν θεματο-φύλακα.
Ευχαριστώ,
Ηλίας[/quote']
Welcome home παλιοσειρά. :wink:
Εκείνες τις φωτό θα τις δείξουμε και παραέξω; :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Γιατί όλοι αλλάζουν όταν πηγαίνουν στρατό??:lol: :lol: :lol: :lol:Welcome home παλιοσειρά. :wink:
:roll: Ώπα! Τι έχουμε?? :lol: :lol:Εκείνες τις φωτό θα τις δείξουμε και παραέξω; :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Challenged :lol: :lol: 8)Ας μιλήσει αν του βαστάει... :lol: :lol:Ώπα! Τι έχουμε?? :lol: :lol:
Gate Keepers = Θυρωροί; Οκ' date=' πλάκα κάνω...
janick παλιοσατανά πας μπροστά βλέπω...