Ασκήσεις και τεχνική

Octapus

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αγαπητοι noizητες και noizητισσες θα ηθελα να σας δωσω μια ιδεα για ενα εξτρα θεμα που πιστευω οτι θα επρεπε να μπει στο site..

να βαζουμε δηλαδη σε καποιο νεο θεμα που θα λεγεται πχ ασκησεις και τεχνικη καποιες νεες ασκησεις για μελετη σε τυμπανα κιθαρα κλπ,κατι που δλδ δεν υπαρχει σε κανενα site μεχρι στιγμης,ετσι ωστε να δινουμε συμβουλες αλλα και να ανταλλαζουμε αποψεις σχετικα με το πως παιζει ο καθενας μας,για να εξελλισσομαστε και να γινουμε καλυτεροι μουσικοι.....

ειμαι παντα θετικος σε νεες αποψεις και να μοιραστω τις ιδεες μου με οποιονδηποτε μου το ζητησει,απλα πιστευω οτι θελουμε νεο χωρο για ταμπλατουρες,παρτιτουρες,αποψεις,κτλ...κανεις δεν ειναι τελειος,απλα ολοι ψαχνομαστε.....

πειτε μου αν πιστευετε οτι θα πρεπει να γινει κατι τετοιο......

λεω εγω τωρα...

:oops:

Πολύ ωραία ιδέα! Αν ενδιαφέρονται κι άλλοι είμαι έτοιμος να το υποστηρίξω.
em.icon.smile.png

Πολύ καλή ιδέα. Έχω 4.5GB με μεθόδους και ασκήσεις (pdf+mp3) αν νομίζουν οι moderators οτι θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα, ας μου στείλουν mail. Θα μπορούσατε να ξεσκαρτάρετε πράγματα από εκεί και να κατηγοροιοποιηθούν πχ (blues licks, metal licks, harmony study, music theory κτλ). Μέσα σε αυτά είναι και ένα pdf 400 σελίδων για κατασκευή ηλ. κιθάρας. Απλά δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τα copyrights, κάποια πατέντα θα υπάρχει όμως.. :wink:

μεσα με 1000! οπωσδηποτε !

αυτη τη στιγμη ανοιγω το συρταρι του γραφειου μου και ριχνω σ αυτο το ποστ την πιο θετικη μου ψηφο!

εχω και εγω υλικο για upload.αφου υπαρχει και θετικη προτροπη απο τον yameth νομιζω οτι πρεπει να προχωρησουμε α μ ε σ α .καλημερα σε ολους!

(εδω που μενω κουναει συνεχεια...περιμενουμε κι αλλο σεισμο...)

Πολύ καλή ιδέα. Έχω 4.5GB με μεθόδους και ασκήσεις (pdf+mp3) αν νομίζουν οι moderators οτι θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα' date=' ας μου στείλουν mail. Θα μπορούσατε να ξεσκαρτάρετε πράγματα από εκεί και να κατηγοροιοποιηθούν πχ (blues licks, metal licks, harmony study, music theory κτλ). Μέσα σε αυτά είναι και ένα pdf 400 σελίδων για κατασκευή ηλ. κιθάρας. Απλά δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τα copyrights, κάποια πατέντα θα υπάρχει όμως.. :wink:[/quote']τα θελω οπωσδηποτε με καθε τροπο!!!!!!!!!!

+2 Από μένα.

Επίσης έχω να δώσω καμια 60 παρτιτούρες σε pdf για πιάνο από πολλά κομμάτια και soundtracks. Αν προχωρησει το θέμα τα διαθλετω για upload.

Μπορουμε να κανουμε δουλεια και με midi αν συμφωνειτε......δηλαδη να λειτουργουμε με ενα προγραμμα (guitar pro πχ.) και να ανεβαζουμε ασκησεις....να κανουμε κατηγοριες με ειδη μουσικης και διαφορων οργανων ακομα και drums και να κανουμε μια "βιβλιοθηκη" με ασκησεις....βεβαια αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι λειτουργικο για τον λογο οτι ολα τα μελη θα πρεπει να ξερουν και να θελουν να λειτουργουν καποιο προγραμμα (guitar pro για μενα ειναι αρκετα καλο και λειτουργικο).....και επισης μερικοι θα θελουν μονο παρτιτουρες...το guitar pro εχει και παρτιτουρα κατω απο την ταμπλατουρα,δεν ξερω αν βολευει&γιατι μερικοι πιστευω οτι ειναι λιγο "oldschool" εδω μεσα.......
em.icon.wink.png

Αυτη ειναι η ταπεινη μου προταση.....
em.icon.smile.png
em.icon.cool.png

Εκπληκτική ιδέα παιδιά!!!

Ότι καλύτερο!! Ένα web site για μουσικούς να μη μένει μόνο στη θεωρία και τη συζήτηση του forum (που είναι πολύ σημαντική) αλλά να υπάρχει και πράξη, άσκηση, μελέτη και εξέλιξη! :wink:

Επίσης να προσθεσω οτι οποιος θελει να διαβάζει παρτιτουρες από midi ενα πολυ χρησιμο προγραμμα ειναι το Finale Notepad, το οποιο διανεμεται δωρεαν και ειναι κατα τη γνωμι μου το καλυτερο. Ακομα δοκιμαστε το Rallentando MidiIllustrator, επισης πολυ καλό αλλα οχι δωρεαν.

Αυτα για το θέμα που τεθηκε ως προς το Guitar Pro. Ενα midi anoigei me 100 προγραμματα. Αυτα τα δυο θα βολεψουν πολύ πιανίστες/πληκτράδες

Επισης μια ιδεα ακομα......(οχι αλλο καρβουνοοοοοοο....) 8O

ειναι οταν καποιος θελει να ακουσει καποιο ρυθμο σε καποιο κομματι.... λογω της ηλ.ντραμς που εχω μπορει να το λεει και αφου το παιζω να το κανω post σε mp3 π.χ,σε οποια ταχυτητα θελει.Απλα αφαιρωντας και προσφετοντας 1-1 τα χτυπηματα.....

απλα μην περιμενετε και την ιδια μερα και να υπαρχει και καμμια κατηγοριοποιηση σε οργανα γιατι θα χεστουμε στο traffic/databeses πεδες.....

σιγα -σιγα ολα.....

αντε δουλεψτε admins.....

πρεπει να βαλω και την μανα μου να με ξεματιασει καποιος απο σας με καταριεται.... :lol:

καλες οι ιδεες,τι λετε δεν ξεκιναει καποιος σιγα σιγα???

Επίσης να προσθεσω οτι οποιος θελει να διαβάζει παρτιτουρες από midi ενα πολυ χρησιμο προγραμμα ειναι το Finale Notepad' date=' το οποιο διανεμεται δωρεαν και ειναι κατα τη γνωμι μου το καλυτερο. Ακομα δοκιμαστε το [b']Rallentando MidiIllustrator[/b], επισης πολυ καλό αλλα οχι δωρεαν.
Links φίλε μου.. links που είναι ??

:oops: Σωστά!

Οριστε και τα links :

Midi Illustrator

Finale Notepad

Για το Finale πρεπει να κανετε ενα Customer Acount (δωρεαν) και μετα κατεβαζετε τη free εκδοση. Εχει καποια restrictions αν δεν αγοραστει αλλα τιποτα που να εμποδιζει τη μελέτη.

Απαντήσεις

Trending...

Back