Συγγνώμη που σας το χαλάω' date=' αλλά ο Yameth παίζει να μας στείλει στο διάολογιατί αυτό που προτείνετε είναι ψιλο-χοντρόπαράνομο![/quote']
Οσον αφορά τα DVD θα συμφωνησω. Αλλα για PDf, .doc αρχεια με ασκήσεις δεν νομίζω οτι θα υπαρξει καποιο πρόβλημα.
Συγγνώμη που σας το χαλάω' date=' αλλά ο Yameth παίζει να μας στείλει στο διάολογιατί αυτό που προτείνετε είναι ψιλο-χοντρόπαράνομο![/quote']
XAXA... Μαλλον εχεις δικιο... αλλα στο ντι-σι μπορει κανεις να μας "πειραξει"?? Ας το εχουμε ανεπισιμα σαν χαμπ του νοιζ!!!
Δεν ξερω.. εγω προτεινω απλα....
Αλλά το νοιζ σχετιζεται με νομικα και τετοια (φανταζομαι καποια εταιρια το διαχειριζεται, γιατι εχει διαφημήσεις και τα συναφει...αρα εχει νομικη υποσταση) γι'αυτο ειναι δυσκολο..οτι θελεται....
ΒΑΣΙΚΑ...οτι μας βολευει.. :wink:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaa.....Εχετε δικιο ρε παιδες......γαμ..ο και ηταν μπομπα η ιδεα...!!!Μπορουμε τουλαχιστον να ανταλλαξουμε πορνο;;;;
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ πλακα κανω!!!!!!!! 8O:lol:
![]()
Ετσι αγορι μου...ετσι....Goatbarber εισαι ο ανθρωπος μου........Εχω Sylvia Saint ιnstructional dvd' date='για ασκησεις φλογερας και κλαρινου...
Επισης εχω Aria Giovanni Live με την ορχηστρα του Rocco....
B A S A N I S O Y.....![]()
[/quote']
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!
Εισαι ενημρωμενος βλεπω....... :wink:
Δε χρειάζεται να γίνει αυτό γιατί είναι δεδομένο ότι είναι ΟΛΑ παράνομα :lol: ...ελεγχονται απο admins μηπως ειναι τιποτα παρανομο.